xPhoenix06
Profesör
İyi la ben Vatan'da 9 küsür olur sanıyodum yine tahminlerimi yanıltıyor ve ülkecek şahlanmaya namı diğer kanat çırpıp yükseklere uçmaya devam et Türkiye! qweqweğwqewqlp
Tek bir oyun üzerinden değerlendirme yapacaksan buyur o zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 108088Ekli dosyayı görüntüle 108089
Tek bir oyun üzerinden değerlendirme yapacaksan buyur o zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 108088Ekli dosyayı görüntüle 108089
Ben tartışmıyorum zaten. Çıkıp F1 gibi bir oyundan örnek gösteriyorsun bana. O zaman Jedi Fallen Order gibi AAA yapım yeni bir oyunun fiyatlarını karşılaştır derim iki taraf için de. Steam'in kur değerinde oynaması sebebiyle elbette avantajı olacaktır birçok oyunda. Ancak PS5 performansında bir PC toplamak şuan nereden baksan 13-14K.
PUBG: BATTLEGROUNDS
Bu oyun, 13 Kasım 2025 UTC tarihindeki bakımın başlangıcına kadar yalnızca PlayStation®4 ve PlayStation®4 Pro için geçerli olacaktır. Bakımın ardından oyuna erişim de dahil olmak üzere tüm ilgili hizmetler PlayStation®4 ve PlayStation®4 Pro’da kullanılamayacaktır. Lütfen daha önce satın alınmış...store.playstation.com
Bunu tartışmak mantıksız.PS4'e pubg geç geldiğinden fiyatı yüksek.Sonradan geldiği için böyle fiyat artışı olduğunu düşünüyorum.
Haklısın ama PC de kullanıcıyla bağlı korsan oyun indirme olanağı var o fark rahat bir şekilde 1-2 yılda kapanır diye düşünüyorumBen tartışmıyorum zaten. Çıkıp F1 gibi bir oyundan örnek gösteriyorsun bana. O zaman Jedi Fallen Order gibi AAA yapım yeni bir oyunun fiyatlarını karşılaştır derim iki taraf için de. Steam'in kur değerinde oynaması sebebiyle elbette avantajı olacaktır birçok oyunda. Ancak PS5 performansında bir PC toplamak şuan nereden baksan 13-14K.
En yüksek ayarlardan bahsediyorsan doğru ama ayarları direk oyun menüsünden düşürebiliyoruz(veya konfigürasyonla düşürebiliyoruz)Konsolların artisi exc oyun değil konforudur diyecek birileri şimdi kolları pc ye de takıyoruz ama konsolda bu oyun kasar kazmaz derdi yok. 3 senede olsa 5 senede olsa yeni çıkan oyun oynanıyor. Şu an alacağın 8000 lik pc 5 sene sonra oyunlarda kasmaya başlayacak ama
Korsan indirme yasal bir şey değil. Emek verenlerin emeklerini de çöpe atmak demektir. Bilgisayara virüsleri doldurmakla kalmaz, oyunda çökme, donma ve FPS düşüklüğü gibi hatalarla da karşılabilirsin. Korsan indirmenin olduğu yerde kıstas yapılamaz kesinlikle. Bilgisayarına 14K verip korsan oyun indirecek arkadaşta, o bilgisayara zerre kadar değer vermiyor demektir.Haklısın ama PC de kullanıcıyla bağlı korsan oyun indirme olanağı var o fark rahat bir şekilde 1-2 yılda kapanır diye düşünüyorum
PS5 oyunlarının fiyatlarını içine alırsak 10k'ya geliyor. Ne diyorsunuz?Hayatımda hiç PS sahibi olmadım. Olmakta istemedim. Ancak ortadaki doğruları söylemek fanboyluk değil. Beni zerre kadar tanımayan birisinin böyle bir şey söylemesi de garip. Konsol fiyatına hiçbir zaman benzer güçte bir bilgisayar toplanamayacak. Üstelik 7999 TL olan kutulu versiyonlar için. Dijital versiyon daha da ucuz olacak. 7999 TL ucuz demiyorum, ancak o fiyata toplanacak bir bilgisayar ile PS5 karşılaştırılamaz.
Tek bu da değil. Konsollar sadece oyun amaçlı üretiliyor. Oyunların optimizasyonları da daha iyi oluyor. Konsol tarafında 10 TFLOPS güç ile bilgisayar tarafında 10 TFLOPS güç bir değil o yüzden.En yüksek ayarlardan bahsediyorsan doğru ama ayarları direk oyun menüsünden düşürebiliyoruz(veya konfigürasyonla düşürebiliyoruz)
Konsollarda ise yapımcı,konsol modeline göre belli bir konfigürasyon seçiyor,test ediyor ve uyguluyorBundan dolayı kasmıyor
10K'ya hem oyun alıp hemde benzer güçte PC toplayabiliyorsan buyur. Bilgisayar tarafında da oyunlar bedava değil.PS5 oyunlarının fiyatlarını içine alırsak 10k'ya geliyor. Ne diyorsunuz?
Epic Games sürekli bedava oyun dağıtıyor efendim. GTA, Ark bunlardan bir kaçı. İndirimler de beklenirse 300TL'ye bir insan oynamak istediği tüm oyunları alabilir.Tek bu da değil. Konsollar sadece oyun amaçlı üretiliyor. Oyunların optimizasyonları da daha iyi oluyor. Konsol tarafında 10 TFLOPS güç ile bilgisayar tarafında 10 TFLOPS güç bir değil o yüzden.
10K'ya hem oyun alıp hemde benzer güçte PC toplayabiliyorsan buyur. Bilgisayar tarafında da oyunlar bedava değil.
AC Odyssey'e tekte 170 TL verdim indirimle. 300 TL'ye nasıl tüm oyunlar alınıyor çözemedim. 14K'ya bilgisayar toplayıp birde üstüne Epic'in ücretsiz oyun vermesini beklerseniz, yılda 5-10 tane üst yapım oyunu anca oynarsınız.Epic Games sürekli bedava oyun dağıtıyor efendim. GTA, Ark bunlardan bir kaçı. İndirimler de beklenirse 300TL'ye bir insan oynamak istediği tüm oyunları alabilir.
Konsolların artisi exc oyun değil konforudur diyecek birileri şimdi kolları pc ye de takıyoruz ama konsolda bu oyun kasar kazmaz derdi yok. 3 senede olsa 5 senede olsa yeni çıkan oyun oynanıyor. Şu an alacağın 8000 lik pc 5 sene sonra oyunlarda kasmaya başlayacak ama
Servet demeyelim de hatrı sayılır bir para ödüyorsunuz.PC almak daha mantıklı. PS alınca birde oyunla bir servet dökeceksin.
Elbette çıkacaktır. Eski olan oyunları oynayabiliyor mu bilmiyorum ama o özellik varsa mantıklı bir seçim olabilirxbox ın yeni serisi hem bundan daha donanım olarak iyi hem oyun fiyatı hemde gamepass olayı ama ps yi alacak yine çıkar.
Xbox oyunlarda güzel bir politika tutturursa bu sefer Xbox dönemi olabilir.xbox ın yeni serisi hem bundan daha donanım olarak iyi hem oyun fiyatı hemde gamepass olayı ama ps yi alacak yine çıkar.
eski oyunlara uyumluluğu varElbette çıkacaktır. Eski olan oyunları oynayabiliyor mu bilmiyorum ama o özellik varsa mantıklı bir seçim olabilir
O zaman dediğim gibi eski ps oyunlarına sahip birisi yeni konsol alacaksa çok büyük ihtimalle ps5i alır.eski oyunlara uyumluluğu var
Xbox in var ps nin tam olarak eskiye uyumu yokO zaman dediğim gibi eski ps oyunlarına sahip birisi yeni konsol alacaksa çok büyük ihtimalle ps5i alır.
Bilmem. 1,2 ve 3le uyum olabilir söylentisi varXbox in var ps nin tam olarak eskiye uyumu yok
Duyumun yanlış maalesef ps4 pro ve 4 için uyumluluğu var 3 için bile söylenmiş birşey yok dahaBilmem. 1,2 ve 3le uyum olabilir söylentisi var
Çıkınca göreceğiz artık. Ben de meraklıyım. Umarım hepsiyle uyumlu olur(daha iyi olur)Duyumun yanlış maalesef ps4 pro ve 4 için uyumluluğu var 3 için bile söylenmiş birşey yok daha
çok pahalıPahalı