Malmedy
Profesör
Merhabalar neredeyse herkes telefonumu biliyordur ama yinede soyleyeyim. Oyun vb oynarken cok isiniyor cihaz hatta suan sadece internette gezinirken bile isiniyor. Ne yapabilirim
Hocam bu hafta benim cihazımda ısınmaya başladı. Bence sıcak havaların etkisi yüzünden. Olması gerekenden fazla ısınıyor. 1 ay önce vb. yine aynı sorun var mıydı??Merhabalar neredeyse herkes telefonumu biliyordur ama yinede soyleyeyim. Oyun vb oynarken cok isiniyor cihaz hatta suan sadece internette gezinirken bile isiniyor. Ne yapabilirim
Yoktu galiba varsa da ben hatirlamiyorumHocam bu hafta benim cihazımda ısınmaya başladı. Bence sıcak havaların etkisi yüzünden. Olması gerekenden fazla ısınıyor. 1 ay önce vb. yine aynı sorun var mıydı??
gereksiz uygulamaları silin ayrıca aşağıdaki uygulamayla hem ısınmayı hemde şarj ömrünü düzeltebilirsiniz çünkü arkaplan uygulamalarından dolayı da olabilir ayrıca kılıf tanda kaynaklanabilir.Merhabalar neredeyse herkes telefonumu biliyordur ama yinede soyleyeyim. Oyun vb oynarken cok isiniyor cihaz hatta suan sadece internette gezinirken bile isiniyor. Ne yapabilirim
Bende 1 hafta öncesine kadar sadece PUBG mobile oynarken ısınıyordu ancak şimdi HayDay CoC ve CR oynarken de ısınıyor. Bence bizim uygulayabileceğimiz bir çözüm yokYoktu galiba varsa da ben hatirlamiyorum
Telefonunuz ne söyleyeyim dediniz söylemedinizMerhabalar neredeyse herkes telefonumu biliyordur ama yinede soyleyeyim.
Redmi note 8Telefonunuz ne söyleyeyim dediniz söylemediniz
Onun telefonu rn 8, herkes öğrendi. Bilmeyen kalmamıştır her halde ?Telefonunuz ne söyleyeyim dediniz söylemediniz