veriler önemli miArkadaşlar bölümleme yapamıyorum, peki nasıl formatsız bunu FAT32 dosya sistemine çevirebilirim?
Sorun şu, bahsettiğim bu bilgisayara ne CD ne de USB üzerinden format atabiliyorum, LAN üzerinden yapmaya çalıştım, fakat erişim engellendi diyor.veriler önemli mi
FAT32 neden yapmak istiyorsunuz?Arkadaşlar bölümleme yapamıyorum, peki nasıl formatsız bunu FAT32 dosya sistemine çevirebilirim?
Bir saniye şimdi PC'de Windows var mı? Varsa kurtarma seçeneklerine gelip komut istemini açıp kurulumu açman yeterli.Sorun şu, bahsettiğim bu bilgisayara ne CD ne de USB üzerinden format atabiliyorum, LAN üzerinden yapmaya çalıştım, fakat erişim engellendi diyor.
Var ama XP Home Edition yüklü. Windows 7 yapmak istiyorum, yükseltmede mavi ekran veriyor, bu bilgisayarla uzun zamandır uğraşıyorum ama değmez gibi gelmeye başladı artık.FAT32 neden yapmak istiyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir saniye şimdi PC'de Windows var mı? Varsa kurtarma seçeneklerine gelip komut istemini açıp kurulumu açman yeterli.
Anladım.Var ama XP Home Edition yüklü. Windows 7 yapmak istiyorum, yükseltmede mavi ekran veriyor, bu bilgisayarla uzun zamandır uğraşıyorum ama değmez gibi gelmeye başladı artık.
Var ama XP Home Edition yüklü. Windows 7 yapmak istiyorum, yükseltmede mavi ekran veriyor, bu bilgisayarla uzun zamandır uğraşıyorum ama değmez gibi gelmeye başladı artık.