xiaomi redmisağlam mı? alınır mı ?

malatyaefendisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
abim bana telefon alıcak ben redmi note 9s düşündüm çabuk bozulur dandik diyor sizce öylemi ?

Reaksiyon puanı
6,371
Tabii ki de öyle bir şey yok. Eğer M31 gibi bir cihaz alırsanız aslı o 2.yılın sonunda delirtir. Hiç bir Xiaomi cihazın çok çabuk bozulup, mahvolduğunu görmedim. Ki dandik de değiller.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Xiaomi'nin telefonları gayet iyi. Bir sorun çıkmayacaktır, Note 9S alabilirsiniz.

malatyaefendisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Tabii ki de öyle bir şey yok. Eğer M31 gibi bir cihaz alırsanız aslı o 2.yılın sonunda delirtir. Hiç bir Xiaomi cihazın çok çabuk bozulup, mahvolduğunu görmedim. Ki dandik de değiller.
yani samsungdan iyi diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi'nin telefonları gayet iyi. Bir sorun çıkmayacaktır, Note 9S alabilirsiniz.
bende öyle düşünüyorum. teşekkür ederim cevabınız için :)

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Bende alınır

Kutto

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum,yaklaşık 9 ay oldu ve hala sapasağlam.Pil ömrü de çok güzel günü çok rahat çıkarıyor,yarı yolda bırakmıyor.Tavsiye ederim Xiaomi telefonlarını.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Redmi daha düşük kalite tabi. Mi, Redmi'den daha kaliteli.

Reaksiyon puanı
6,371
yani samsungdan iyi diyorsun
Segmentine göre. Giriş, orta, orta-üst segmentte Xiaomi daha iyi. Ama amiral gemisi segmentinde Samsung çok daha iyi. Samsung'dan iyi demiyorum yani. Amiral gemisi hariç diğer segmentlerde daha iyi. Eğer S10, S20, note 9 veya note 10 serisinden bir cihaz alacaksanız Samsung çok daha iyi. Ama giriş segmentte xiaomi çok daha iyi. Yani "Samsung daha kötü dedi" algısını oluştrmak istemem. Ve redmi note 9s alınabilir çok iyi bir cihaz. Tavsiye ederim.

malatyaefendisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum,yaklaşık 9 ay oldu ve hala sapasağlam.Pil ömrü de çok güzel günü çok rahat çıkarıyor,yarı yolda bırakmıyor.Tavsiye ederim Xiaomi telefonlarını.
teşekkür ederim abimde umarım beni anlar :D

Redmi daha düşük kalite tabi. Mi, Redmi'den daha kaliteli.
biliyorum. ama bütcem sınırlı ve en iyi f-p telefonunu arıyorum

Segmentine göre. Giriş, orta, orta-üst segmentte Xiaomi daha iyi. Ama amiral gemisi segmentinde Samsung çok daha iyi. Samsung'dan iyi demiyorum yani. Amiral gemisi hariç diğer segmentlerde daha iyi. Eğer S10, S20, note 9 veya note 10 serisinden bir cihaz alacaksanız Samsung çok daha iyi. Ama giriş segmentte xiaomi çok daha iyi. Yani "Samsung daha kötü dedi" algısını oluştrmak istemem. Ve redmi note 9s alınabilir çok iyi bir cihaz. Tavsiye ederim.
teşekkür ederim. bencede giriş seviyesini xiaomi başarıyor. katılıyorum

bencede ?