malatyaefendisi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
abim bana telefon alıcak ben redmi note 9s düşündüm çabuk bozulur dandik diyor sizce öylemi ?
yani samsungdan iyi diyorsunTabii ki de öyle bir şey yok. Eğer M31 gibi bir cihaz alırsanız aslı o 2.yılın sonunda delirtir. Hiç bir Xiaomi cihazın çok çabuk bozulup, mahvolduğunu görmedim. Ki dandik de değiller.
bende öyle düşünüyorum. teşekkür ederim cevabınız içinXiaomi'nin telefonları gayet iyi. Bir sorun çıkmayacaktır, Note 9S alabilirsiniz.
Samsung'dan daha iyi.bende öyle düşünüyorum. teşekkür ederim cevabınız için![]()
bu cevabı beğendimSamsung'dan daha iyi.
Rica ederim![]()
Segmentine göre. Giriş, orta, orta-üst segmentte Xiaomi daha iyi. Ama amiral gemisi segmentinde Samsung çok daha iyi. Samsung'dan iyi demiyorum yani. Amiral gemisi hariç diğer segmentlerde daha iyi. Eğer S10, S20, note 9 veya note 10 serisinden bir cihaz alacaksanız Samsung çok daha iyi. Ama giriş segmentte xiaomi çok daha iyi. Yani "Samsung daha kötü dedi" algısını oluştrmak istemem. Ve redmi note 9s alınabilir çok iyi bir cihaz. Tavsiye ederim.yani samsungdan iyi diyorsun
teşekkür ederim abimde umarım beni anlarXiaomi redmi note 8 kullanıyorum,yaklaşık 9 ay oldu ve hala sapasağlam.Pil ömrü de çok güzel günü çok rahat çıkarıyor,yarı yolda bırakmıyor.Tavsiye ederim Xiaomi telefonlarını.
biliyorum. ama bütcem sınırlı ve en iyi f-p telefonunu arıyorumRedmi daha düşük kalite tabi. Mi, Redmi'den daha kaliteli.
teşekkür ederim. bencede giriş seviyesini xiaomi başarıyor. katılıyorumSegmentine göre. Giriş, orta, orta-üst segmentte Xiaomi daha iyi. Ama amiral gemisi segmentinde Samsung çok daha iyi. Samsung'dan iyi demiyorum yani. Amiral gemisi hariç diğer segmentlerde daha iyi. Eğer S10, S20, note 9 veya note 10 serisinden bir cihaz alacaksanız Samsung çok daha iyi. Ama giriş segmentte xiaomi çok daha iyi. Yani "Samsung daha kötü dedi" algısını oluştrmak istemem. Ve redmi note 9s alınabilir çok iyi bir cihaz. Tavsiye ederim.
bencede ?Bende alınır