iPhone XR için PowerBank

hakan1689

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar iphone xr kullanıcısıyım şarjıma çok dikkat ediyorum zamansız takmıyorum POWERBANK Almak istiyorum apple ın desteklediği pile zarar vermeyen bi cihaz söylermisiniz POWERBANK markası hangisini alayım

Son düzenleyen moderatör:

FurkanP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar iphone xr kullanıcısıyım şarjıma çok dikkat ediyorum zamansız takmıyorum POWERBANK Almak istiyorum apple ın desteklediği pile zarar vermeyen bi cihaz söylermisiniz POWERBANK markası hangisini alayım
powerbank lerden anlamam ama spigen ve samsung piline zarar vermez diye dusunuyorum

Reaksiyon puanı
16,128
standartlara uyan bilinen marka olursa sorun olmaz Spigen uygun mesela.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kendi orijinal powerbankını alın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben şu xiaomi powerbanklara güvenmiyorum. Önermem de en zaten, Asus zenpower var 5 yıl olmuştur belki hala sorunsuz çalışıyor. Orijinal xiaomi powerbank almıştım bir iki ayda pert olmuştu. Kaliteli markalardan güvenlik önlemlerin olan powerr bank almanı öneririm.

Reaksiyon puanı
16,128
Ben şu xiaomi powerbanklara güvenmiyorum. Önermem de en zaten, Asus zenpower var 5 yıl olmuştur belki hala sorunsuz çalışıyor. Orijinal xiaomi powerbank almıştım bir iki ayda pert olmuştu. Kaliteli markalardan güvenlik önlemlerin olan powerr bank almanı öneririm.
çakma satmış olabilir çok bulunuyor...

Reaksiyon puanı
8,191
İlk iPhone’umu alırken mağaza yetkilisi bana powerbank kullanmayın pile zarar veriyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zorda kalmadığım sürece hiç powerbank takmadım telefonumu. Evde Android cihazları şarj ediyorum powerbank ile ama hiç iPhone doldurmadım ben.

Alacaksanız Sony,Samsung,Xiaomi gibi markaları tavsiye edebilirim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İlk iPhone’umu alırken mağaza yetkilisi bana powerbank kullanmayın pile zarar veriyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zorda kalmadığım sürece hiç powerbank takmadım telefonumu. Evde Android cihazları şarj ediyorum powerbank ile ama hiç iPhone doldurmadım ben.

Alacaksanız Sony,Samsung,Xiaomi gibi markaları tavsiye edebilirim.
Powerbank neden zarar veriyormuş ki? Bilimsel bir açıklaması var mı biliyorum musun?

Reaksiyon puanı
16,128
Reaksiyon puanı
8,191
Powerbank neden zarar veriyormuş ki? Bilimsel bir açıklaması var mı biliyorum musun?
Bilmiyorum açıkçası araştırması zor geldi ?

Pil sağlığı muhabbeti varya o yüzden hor kullanmıyorum cihazı. Powerbank kullanan arkadaşımın sağlığı ciddi oranda düştü ama Powerbank buna etken mi değil mi kesin bir şey bilmiyorum. Bilimsel bir test varsa iyi olur bende öğrenmiş olurum.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Spigen gibi güvenilir markaların Powerbank modellerine bakabilirsin.