MIUI 13 garanti alır ama MIUI 14 alır mı bilmiyorumBeyler MIUI 12 ne zaman gelecek ? (beta değil tam olarak) ve ben mi 9t almak istiyorum. Kaç güncelleme daha alır ? (MUIU 13 gibi)
ben de aynısını yapıcam kısmet olursaMIUI 13 garanti alır ama MIUI 14 alır mı bilmiyorum
Mİ9T kullanıyorum kesinlikle öneririm 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra geçtim büyük bir sıçrama geçirdim desem yeridir özellikle ekran ve batarya konusunda beni çok tatmin etti
ben Mİ9T aldığımda MIUI 10 ile geldi ama kurulumu yaptıktan sonra direkt MIUI 11'e güncelledim yani MIUI 10 kullanmadım 12 zaten buglar düzeltilince güncelleyecem MIUI 14 alır mı onu zaman gösterecek ama bence alır ya Android güncellemeleri bitse bile arayüz güncellemeleri almaya devam eder
ben de 5 yıl kulladım ve hala kullanıyorum iphone 5s i (gerçekten çöp oldu artık) çok fark ediyor mu mi 9t ile yani hız bakımından ?MIUI 13 garanti alır ama MIUI 14 alır mı bilmiyorum
Mİ9T kullanıyorum kesinlikle öneririm 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra geçtim büyük bir sıçrama geçirdim desem yeridir özellikle ekran ve batarya konusunda beni çok tatmin etti
ben Mİ9T aldığımda MIUI 10 ile geldi ama kurulumu yaptıktan sonra direkt MIUI 11'e güncelledim yani MIUI 10 kullanmadım 12 zaten buglar düzeltilince güncelleyecem MIUI 14 alır mı onu zaman gösterecek ama bence alır ya Android güncellemeleri bitse bile arayüz güncellemeleri almaya devam eder
Google Android 6 sürümünden sonra kendini çok geliştirdi bu saatten sonra IOS'a dönmem çünkü artık cidden ilgimi çekmiyor Android benim daha çok ilgimi çekiyorben de aynısını yapıcam kısmet olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de 5 yıl kulladım ve hala kullanıyorum iphone 5s i (gerçekten çöp oldu artık) çok fark ediyor mu mi 9t ile yani hız bakımından ?
benimde ilk ve son olacakGoogle Android 6 sürümünden sonra kendini çok geliştirdi bu saatten sonra IOS'a dönmem çünkü artık cidden ilgimi çekmiyor Android benim daha çok ilgimi çekiyor
Mİ9T'yi kullanırken hız konusunda 5s'i hiç aratmadı bile bu arada 5s benim ilk ve son İPhone'umdu![]()
Her şey aynı la bizim evde mi yaşıyon biz mi bilmiyozbenimde ilk ve son olacak![]()
Bir de bakarsan iyi olur. Mi 9T mi store de kaç TL bilgin var mı ?Google Android 6 sürümünden sonra kendini çok geliştirdi bu saatten sonra IOS'a dönmem çünkü artık cidden ilgimi çekmiyor Android benim daha çok ilgimi çekiyor
Mİ9T'yi kullanırken hız konusunda 5s'i hiç aratmadı bile bu arada 5s benim ilk ve son İPhone'umdu![]()
Ben Mİ9T'yi Mİ Store'dan 2800'e aldım o zamanlar 64 gb modeli internette 2800'dü 64'lük fiyatına 128'lik aldıkbenimde ilk ve son olacak
Her şey aynı la bizim evde mi yaşıyon biz mi bilmiyoz
Bir de bakarsan iyi olur. Mi 9T mi store de kaç TL bilgin var mı ?