MIUI ve Mi 9T

H4EK3D

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Beyler MIUI 12 ne zaman gelecek ? (beta değil tam olarak) ve ben mi 9t almak istiyorum. Kaç güncelleme daha alır ? (MUIU 13 gibi)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Beyler MIUI 12 ne zaman gelecek ? (beta değil tam olarak) ve ben mi 9t almak istiyorum. Kaç güncelleme daha alır ? (MUIU 13 gibi)
MIUI 13 garanti alır ama MIUI 14 alır mı bilmiyorum
Mİ9T kullanıyorum kesinlikle öneririm 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra geçtim büyük bir sıçrama geçirdim desem yeridir özellikle ekran ve batarya konusunda beni çok tatmin etti
ben Mİ9T aldığımda MIUI 10 ile geldi ama kurulumu yaptıktan sonra direkt MIUI 11'e güncelledim yani MIUI 10 kullanmadım 12 zaten buglar düzeltilince güncelleyecem MIUI 14 alır mı onu zaman gösterecek ama bence alır ya Android güncellemeleri bitse bile arayüz güncellemeleri almaya devam eder

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
MIUI 12 Temmuz başı gibi dağıtılmaya başlanacak denmişti 9T için. Android için 11 güncellemesini de alır ancak sonrasını pek sanmıyorum. MIUI olaraksa 13 ve 14 alır bence.

H4EK3D

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Mİ9T kullanıyorum kesinlikle öneririm 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra geçtim büyük bir sıçrama geçirdim desem yeridir özellikle ekran ve batarya konusunda beni çok tatmin etti
ben Mİ9T aldığımda MIUI 10 ile geldi ama kurulumu yaptıktan sonra direkt MIUI 11'e güncelledim yani MIUI 10 kullanmadım 12 zaten buglar düzeltilince güncelleyecem MIUI 14 alır mı onu zaman gösterecek ama bence alır ya Android güncellemeleri bitse bile arayüz güncellemeleri almaya devam eder
ben de aynısını yapıcam kısmet olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de 5 yıl kulladım ve hala kullanıyorum iphone 5s i (gerçekten çöp oldu artık) çok fark ediyor mu mi 9t ile yani hız bakımından ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
ben de aynısını yapıcam kısmet olursa

ben de 5 yıl kulladım ve hala kullanıyorum iphone 5s i (gerçekten çöp oldu artık) çok fark ediyor mu mi 9t ile yani hız bakımından ?
Google Android 6 sürümünden sonra kendini çok geliştirdi bu saatten sonra IOS'a dönmem çünkü artık cidden ilgimi çekmiyor Android benim daha çok ilgimi çekiyor
Mİ9T'yi kullanırken hız konusunda 5s'i hiç aratmadı bile bu arada 5s benim ilk ve son İPhone'umdu :D

Son düzenleme:

H4EK3D

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Google Android 6 sürümünden sonra kendini çok geliştirdi bu saatten sonra IOS'a dönmem çünkü artık cidden ilgimi çekmiyor Android benim daha çok ilgimi çekiyor
Mİ9T'yi kullanırken hız konusunda 5s'i hiç aratmadı bile bu arada 5s benim ilk ve son İPhone'umdu :D
benimde ilk ve son olacak :D

Her şey aynı la bizim evde mi yaşıyon biz mi bilmiyoz :D

Bir de bakarsan iyi olur. Mi 9T mi store de kaç TL bilgin var mı ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Her şey aynı la bizim evde mi yaşıyon biz mi bilmiyoz :D

Bir de bakarsan iyi olur. Mi 9T mi store de kaç TL bilgin var mı ?
Ben Mİ9T'yi Mİ Store'dan 2800'e aldım o zamanlar 64 gb modeli internette 2800'dü 64'lük fiyatına 128'lik aldık
Şuanda Mİ9T MI Store'da ne kadar inan hiç bilmiyorum korona illeti geldiğinden beri hiç elektronik mağazalara gidemedim MI Store sitesinde sadece özellikleri yazıyor fiyat koymamışlar
Bilmem belki sizin evde yaşıyorumdur bu kadar da tesadüf olamaz ama :D :D :D