Bu derslerden kalırsam nolur?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
ben 10.sınıf ögrencisiyim 7 tane dersten kaldım edebiyat dahil sorumluluk sınavında sadece edebiyat dan geçsem diploma alırmıyım ve ortalamam 49.5879 kaldı ne yapmalıyım
Şöyle özetleyelim olayı:
Geçilmesi gereken temel dersler var. Bu dersler, bölüm derslerine de içerebilir. Kaldığın temel ders saati ağırlıklı bu dersleri seneye sorumluluk sınavı olarak geçemezsen sınıf atlayamazsın. Karnende sınıfı geçip geçemediğine dair bir açıklama mevcut olacaktır.

Son düzenleme:

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Şöyle özetleyelim olayı:
Geçilmesi gereken temel dersler var. Bu dersler, bölüm derslerine de içerebilir. Kaldığın temel ders saati ağırlıklı bu dersleri seneye sorumluluk sınavı olarak geçemezsen sınıf atlayamazsın. Karnende sınıfı geçip geçemediğine dair bir açıklama mevcut olacaktır.
Yanılmıyorsam belgede vermiyorlar edebiyatı vermezse

sedayalçın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu aç derken anlamamıştım sakin olun o yüzden demiştim
Yanılmıyorsam belgede vermiyorlar edebiyatı vermezse
tamamdır teşekkürler hallederim ben bilginiz işime yarayacak

Yarım Puan Zaten 3-5 Puan Alsa 50'yi Geçer.
evet ama hocalar ne bileyim karneyi girdiler artık degistiremezler

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
tamamdır teşekkürler hallederim ben bilginiz işime yarayacak

evet ama hocalar ne bileyim karneyi girdiler artık degistiremezler
aa evet o da vardı g.o

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Kızı Hayattan Soğuttunuz Yeter :D

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Hocam dil anlatım yıl sonu not ortalamam 58 bu dersten sorumlu kalıyor muyum? İlk dönem 70'di sonra 2. dönem ortalaması 45 oldu dil anlatım dersinde.
1. ve 2.dönem notlarını toplayıp 2 ye böldüğünde çıkan sonuç 50 yi geçerse sıkıntı olmadan geçebiliyorsun

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
hem belge hem 12. sınafa kadar ve dahil vermezse diplomada alamıyor zaten
Kızı Hayattan Soğuttunuz Yeter :D
10 sınıfta özellikle 2'den fazla dersten kalmak, derslerine olan sorumluluğunu yitirmiş demektir. Çünkü ben o dönemlerden geçtim kimlerin nasıl kaldığını gayet biliyorum. Dersten geçememek için bir gayret göstermek gerekiyor ki öğretmenin performans ve proje notlarına düşük yazsın.
Tabi onun şahsi bakış açısına karışmak benim haddime değil fakat olay tam olarak böyle gerçekleşiyor.

sedayalçın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 sınıfta özellikle 2'den fazla dersten kalmak, derslerine olan sorumluluğunu yitirmiş demektir. Çünkü ben o dönemlerden geçtim kimlerin nasıl kaldığını gayet biliyorum. Dersten geçememek için bir gayret göstermek gerekiyor ki öğretmenin performans ve proje notlarına düşük yazsın.
Tabi onun şahsi bakış açısına karışmak benim haddime değil fakat olay tam olarak böyle gerçekleşiyor.
biz ortalama ile geçiyoruz ayrıca ben ilk donem diye takmamiştim şu virus yuzunden boyle oldu 2.donem duzelticektim ama olmadı edebiyati geçerim de diğerleri canimi sıkıyor sadece o kadar herhalde hepsini vermeyiz yani sadece kaldiğimiz için sorumlu yaziyordur ebada bence sadece edebiyattir

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
biz ortalama ile geçiyoruz ayrıca ben ilk donem diye takmamiştim şu virus yuzunden boyle oldu 2.donem duzelticektim ama olmadı edebiyati geçerim de diğerleri canimi sıkıyor sadece o kadar herhalde hepsini vermeyiz yani sadece kaldiğimiz için sorumlu yaziyordur ebada bence sadece edebiyattir
Sınıf geçme durumunu düzeltiyor olmalılar. Sen yinede sonraki dönem için okullar açıldığı zaman emin ol.

sedayalçın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir şey bilmemeleri imkansız. Onlar notları verirken veya herhangi bir öğretmenler kurulu toplantısında kalan öğrencileri değerlendiriyorlar.
hayir bu konu hakkinda diyorum sorduk bende bilmiyorum dediydi bir ara yoksa burdan neden soriyim

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Büyüyünce para kazanamazsın