Modem değiştireceğim

Spartaisking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Beyler benim internetim 10 mbps. yeni docsis 3.0 modem buldum benimki docsis 2.0 olduğundan nitro özelliğinden faydalanamıyorum diye değiştireceğim. Modem gelince direkt kendim kursam işe yarar mı yoksa bayiyi arayip bilgilendirmem / ordan aktif ettirmem vs gibi şeyler lazım mı ?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Beyler benim internetim 10 mbps. yeni docsis 3.0 modem buldum benimki docsis 2.0 olduğundan nitro özelliğinden faydalanamıyorum diye değiştireceğim. Modem gelince direkt kendim kursam işe yarar mı yoksa bayiyi arayip bilgilendirmem / ordan aktif ettirmem vs gibi şeyler lazım mı ?
Eğer otomatik kurukum destekliyse kimseyi aramanıza gerek yok. Eğer değilse kullanıcı adı ve şifre öğrenmeniz lazım. Onun dışında bir ihtiyacınız olmaz sanıyorum.

Spartaisking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eğer otomatik kurukum destekliyse kimseyi aramanıza gerek yok. Eğer değilse kullanıcı adı ve şifre öğrenmeniz lazım. Onun dışında bir ihtiyacınız olmaz sanıyorum.
Kullanıcı adı şifre ile ne yapacağım ?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Tc kimlik ile falan da giriliyor sanırsam ona yeni şifre isteyebiliyosun vs o sorun değil diye biliyorum doğru anladıysam demek istediğini :)
Türk Telekom da TTNET@telefon numaranız sanırsam şifre ise son haneleri falan olması lazım ama emin değilim. Kendiniz Türk Telekom u arayıp isterseniz SMS olarak gönderirler.