Bios Güncelleme

hasanemen28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bios Güncellemek istiyorum fakat üretici yazılımım aşağıdaki fotoğrafdaki işareti veriyor. Tıkladığım zaman başlatılamadı diyor bilgisayarını yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum gene başlatılamadı diyor. Bios sürmünü indirdim güncellemeye çalıştığımda ise ERROR 216 - Failed to read BIOS from ROM! Status = 2. bu hatayı alıyorum bu sorunun üretici yazılımın başlatılmadığı için olduğuna inanıyorum
Adsız.png

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
Bios Güncellemek istiyorum fakat üretici yazılımım aşağıdaki fotoğrafdaki işareti veriyor. Tıkladığım zaman başlatılamadı diyor bilgisayarını yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum gene başlatılamadı diyor. Bios sürmünü indirdim güncellemeye çalıştığımda ise ERROR 216 - Failed to read BIOS from ROM! Status = 2. bu hatayı alıyorum bu sorunun üretici yazılımın başlatılmadığı için olduğuna inanıyorumEkli dosyayı görüntüle 105256
Sürücü güncelleden onu güncelleyin.

hasanemen28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Neden işlemci ghz oyun içinde düşüyor sürekli ısındığı için dğeil farklı bir sebepten dolayı buda ani fps düşüşlerine yol açıyor bunu düzeltmek için bios güncellemek istiyorum zaten bios en son 4 yıl önce güncellenmiş

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Ben önermiyorum.
Oradan sistemi bozuyor.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Yapmayınız diyorum uyku modu girmeyecek sıkıntılı olacaktır sıkıntılı.

hasanemen28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birazcıkdaha açık bir şekilde yazarmısınız neden uyku modu girmeyecek

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Orası sıkıntılı yer ekran yuklemesin uyku modu arada kapatılacak sorunlu yer bide format atma zorunludur neden aygıt yöneticisi sürücü ekleniyor
marka casper bunlar yaşatim.

Son düzenleme: