Galaxy A71 ve Xiaomi mi note 10

Galaxy A71 & Xiaomi mi note 10

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Factory90

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Merhabalar kamera olarak en güzel net çekim yapan cihaz A71 mi yoksa Mİ NOTE 10'mudur. A71 çok övüyorlar kamera konusunda çok canlı çekiyormuş iki cihazdan hangisi iyidir sadece kamera önemli benim için çekim kalitesi iyi olmalı zoom yaptığımda bulanıklık olmamalı

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar kamera olarak en güzel net çekim yapan cihaz A71 mi yoksa Mİ NOTE 10'mudur. A71 çok övüyorlar kamera konusunda çok canlı çekiyormuş iki cihazdan hangisi iyidir sadece kamera önemli benim için çekim kalitesi iyi olmalı zoom yaptığımda bulanıklık olmamalı
Kamerada Mi note 10 daha iyi.Mi note 10 un zoom konusunda rakibi P30 pro.

Reaksiyon puanı
6,371
1- Bu iki cihaz birbirlerinden çok ayrı cihazlar
2- A71'in kamerası leş ötesi kötü. A71'i kim övüyor kamera konusunda merak ettim? Çok büyük ihtimalle mega-piksele bakarak konuşan cahillerden biridir. A71'i kamerası kamera değil. Fotoğraflar fotoğraf değil, videolar video değil. Kamera için A71 alınmaz kesinlikle.

Factory90

Asistan
Reaksiyon puanı
19
2- A71'in kamerası leş ötesi kötü. A71'i kim övüyor kamera konusunda merak ettim? Çok büyük ihtimalle mega-piksele bakarak konuşan cahillerden biridir. A71'i kamerası kamera değil. Fotoğraflar fotoğraf değil, videolar video değil. Kamera için A71 alınmaz kesinlikle.
peki google huaweinin güncellemesini kestiği gibi ve google servisleri olmadığı gibi xiamomide'de olucakmıdır google kesecekmidir güncellemeyi ilerde böyle bi söylenti varmı

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Mi Note 10 Lite'ı sormak istemiş olabilir misin? Çünkü a71 dengi olan o. Mi Note 10 ve A71 kıyaslanamaz.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Neden daha kullanmadığınız telefon hakkında kötü yorum yapıyorsunuz? gayette başarılı kamerası.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
yok düz mi note 10 ama xiaoiyi kimse tavsiye etmiyormuş ben çok kararsız kaldım

Şuan inanılmaz bir fiyata satılıyor Mi Note 10 Pro. Ben de çok şaşırdım ama pro'su bu kadar uygun. Param olsa direkt alırdım: Xiaomi Mi Note 10 Pro Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Kamera konusunda bu telefon ile yarışacak en fazla 3-5 telefon vardır, onlar da pahalıdır. DXOMARK puanı da 121'di sanırım. Xiaomi'yi tavsiye etmeyen kullanmamıştır.

Reaksiyon puanı
6,371
peki google huaweinin güncellemesini kestiği gibi ve google servisleri olmadığı gibi xiamomide'de olucakmıdır google kesecekmidir güncellemeyi ilerde böyle bi söylenti varmı
Hayır tabii ki. Önümüzde böyle bir şey olması pek de olacak gibi durmuyor. Huawei'in google desteğinin kesilmesinin nedeni inanılmaz büyük teknolojileri olması ve Amerika için tehdit olması. Xiaomi öyle olana kadar google ile devam edecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden daha kullanmadığınız telefon hakkında kötü yorum yapıyorsunuz? gayette başarılı kamerası.
Bilmeden konuşmayın. Ben A71'in kamerası ile fotoğraf de çektim videoda. Leş ötesi bir kamerası var. A71'in kamerası çok kötü. A71'e kötü denilmesi neden size dokunuyor?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Hayır tabii ki. Önümüzde böyle bir şey olması pek de olacak gibi durmuyor. Huawei'in google desteğinin kesilmesinin nedeni inanılmaz büyük teknolojileri olması ve Amerika için tehdit olması. Xiaomi öyle olana kadar google ile devam edecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmeden konuşmayın. Ben A71'in kamerası ile fotoğraf de çektim videoda. Leş ötesi bir kamerası var. A71'in kamerası çok kötü. A71'e kötü denilmesi neden size dokunuyor?
Arkadaşımın A71'i var gayette memnun. Benim sorduğum nedir bu A71'i yere sokma, bende çektim gayet iyi. Ayrıca bana dokunmuyor. Ama gece ve video konusunda iyi değil.

Reaksiyon puanı
6,371
Arkadaşımın A71'i var gayette memnun. Benim sorduğum nedir bu A71'i yere sokma, bende çektim gayet iyi. Ayrıca bana dokunmuyor. Ama gece ve video konusunda iyi değil.
Tek A71'e bakarsanız onun iyi olduğunu zannedersiniz. Mi note 10 lite'ın realme 6 pro'nun p40 lite'ın mi9T'nin yanına koyun ne kadar kötü olduğunu görürsünüz. A71 yere sokulacak kadar balon bir cihaz. Performansı mi9T ile aynı hiç bir fark yok, kamerası leş, malzeme kalitesi yok, tek ekranı sAmoled. Ama şu an 3900 civarı. Fiyatına göre en kötü performansı veren cihaz o, gerek kamera, gerek malzeme kalitesi, gerek performans, gerek hissiyat olarak en kötü performans olarak en kötüsü o ama 3900 tl.