Bahçeli: Ayasofya’dan çan sesi değil, Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ben neden rahatsız olduğumu belirteyim, peki;
Din bizim toplumda sömürülen bir konu olmuştur. Din ile başa gelinmiş, din ile rant sağlanmıştır. Sadece bunun üstünden siyaset yaparak rant sağlayanlar elbet olmuyor. Bu konuyu kullanan bilinçli kişiler de mevcut. Toplumumuzda sol kısım o kadar hazır ki saldırmaya, tabi sağcılar da koruyacak. Tam dediğim bam teli bu.
  1. Furkan gönüllüleri sosyal mesafe olmadan eylem yapıyor
  2. "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyen kadın
  3. Nüfus kaydında din değişikliği
  4. Bahçeli: Ayasofya’dan çan sesi değil, Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir
Forum yönetiminde olan kişinin bu konulara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Tarafsız olarak teknoloji sitesinde bu olmamalı diye düşünüyorum. Gündem olan hit alan haberlerin copy pastesinden bahsetmiyorum.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Ben neden rahatsız olduğumu belirteyim, peki;
Din bizim toplumda sömürülen bir konu olmuştur. Din ile başa gelinmiş, din ile rant sağlanmıştır. Sadece bunun üstünden siyaset yaparak rant sağlayanlar elbet olmuyor. Bu konuyu kullanan bilinçli kişiler de mevcut. Toplumumuzda sol kısım o kadar hazır ki saldırmaya, tabi sağcılar da koruyacak. Tam dediğim bam teli bu.
  1. Furkan gönüllüleri sosyal mesafe olmadan eylem yapıyor
  2. "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyen kadın
  3. Nüfus kaydında din değişikliği
  4. Bahçeli: Ayasofya’dan çan sesi değil, Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir
Forum yönetiminde olan kişinin bu konulara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Tarafsız olarak teknoloji sitesinde bu olmamalı diye düşünüyorum. Gündem olan hit alan haberlerin copy pastesinden bahsetmiyorum.
Daha önce de belirttiğim gibi gündemde ne varsa onu paylaşıyorum maalesef ülkemizin gündeminde olan konular bunlar. Burada asıl sorulması gereken şey niye paylaşıldığı değil neden bunları yaşadığımız bence.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Türkiye bu konuları konuşurken biz alakasız şeyleri mi konuşalım?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Bende ayasofya camisinin ibadete açılması gerektiğini düşünüyorum ama bunun siyasi ve seçim malzemesine çevrilmesinden rahatsızım... ben kendimi bildim bileli bu konu var bide daha da eski bir konu ..
Bu seferde açılmazsa iktidar ayağına değil bu sefer kendi kafasına sıkmış gibi olur....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılacaksa bakanlar kurulu ile değil meclis kararıyla açılmasını çok isterdim...

Son düzenleme:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
1453'ten bu yana Ayasofya da hiç çan sesi yükselmemiş bugüne kadar ezan okunmuş. :D