EZ358
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Kodlama ile neler yapılır?
ben .bashrc'ye alias tanımladım iki tane mesela şuan sezar abc 1 yazıyorum bcd yazıyor (deneme.txt = 10 satır) countline deneme.txt yazıyorum 10 yazıyorHayal edebildiğin herşey tabi bilgi gerek ?
Sezar difrelemesi alfabede atıyorum hepsini 2-3 harf kenara kaydiran değil miben .bashrc'ye alias tanımladım iki tane mesela şuan sezar abc 1 yazıyorum bcd yazıyor (deneme.txt = 10 satır) countline deneme.txt yazıyorum 10 yazıyor![]()
evet ama kaç harf kaydıracağını ben seçiyorum jdhdjhdSezar difrelemesi alfabede atıyorum hepsini 2-3 harf kenara kaydiran değil mi
Uzamıyor Hatta Sadece Bir Madde Var.Oyun
Robot
Site
Arama motorları
Uygulamalar vb.
Liste bu şekilde uzayarak devam ediyor.
Hocam Bence GameMaker: Studio 2 ile C#'a Benzeyen Ama Daha Kolay Olan GameMakerLanguage'yi Öğrenip Sonra C#'a Geçmek Daha Kolay Olur. Ayrıca GameMaker ile Yapılan Oyun Dandik Olur Diyenler Var;Benim size önerim Unity öğrenin ve küçük çaplı oyunlar yapın.
BTK Akademi'de bulunmadığı için GameMaker'ı belirtmedim tabii ki kişiden kişiye değişir. Ancak BTK Akademi'de alınan eğitim sonrası sınavdan geçersen sertifikan olacağı için Unity meslek bulma açısından daha çok işe yarar.Hocam Bence GameMaker: Studio 2 ile C#'a Benzeyen Ama Daha Kolay Olan GameMakerLanguage'yi Öğrenip Sonra C#'a Geçmek Daha Kolay Olur. Ayrıca GameMaker ile Yapılan Oyun Dandik Olur Diyenler Var;
^^^^Undertale by Toby Fox (iyi sattı he)^^^^
UNDERTALE EULA
^^^^Undertale EULA (ilk satırda gmstudio ile yapılmıştır diyor.)^^^^
Tek bilgi kaynağı btk değil kiBTK Akademi'de bulunmadığı için GameMaker'ı belirtmedim tabii ki kişiden kişiye değişir. Ancak BTK Akademi'de alınan eğitim sonrası sınavdan geçersen sertifikan olacağı için Unity meslek bulma açısından daha çok işe yarar.
Unity vs ile yapılanı GameMaker la yapılmaz bir yere kadar ancaHocam Bence GameMaker: Studio 2 ile C#'a Benzeyen Ama Daha Kolay Olan GameMakerLanguage'yi Öğrenip Sonra C#'a Geçmek Daha Kolay Olur. Ayrıca GameMaker ile Yapılan Oyun Dandik Olur Diyenler Var;
^^^^Undertale by Toby Fox (iyi sattı he)^^^^
UNDERTALE EULA
^^^^Undertale EULA (ilk satırda gmstudio ile yapılmıştır diyor.)^^^^
Hocam BTK Akademi devletin olduğu için, devlet sertifikalı olmak meslek bulmakta kolaylık sağlayabilir diye öneriyorum. Yoksa UDEMY gibi bir çok eğitim sitesinde daha çok kaynak var.Tek bilgi kaynağı btk değil ki
Unity vs ile yapılanı GameMaker la yapılmaz bir yere kadar anca
Fazla konuyu uzatmayın hayal edebildiği ve kodla bilgisi yeterse herşey oluroyun kodlayabilirsin
site açabilirsin
mobil uygulama kodlayabilirsin
benim aklıma gelenler bunlar sağlıklı günler ...
Post Kasıyoruz.Fazla konuyu uzatmayın hayal edebildiği ve kodla bilgisi yeterse herşey olur
Oyun yazılım mesela basit olsun diyorsan abuzittinin maceralarına bakKodlama ile neler yapılır?
Aynen22 mesaj var
biri btk akademi demiş
biri hayal edebildiğin herşey (ben)
diğerleri oyun yazılım
19 kere aynı mesajı görmekten bıkmış tır konu sahibi
Boşver Post Kasıyoruz Nasıl Olsa Sen Prof Oldun Rahatsın22 mesaj var
biri btk akademi demiş
biri hayal edebildiğin herşey (ben)
diğerleri oyun yazılım
19 kere aynı mesajı görmekten bıkmış tır konu sahibi