DogukanBey
Öğrenci
Bunlar Hubble uzay teleskobu ile çekilmiş fotoğraflardır. Suan hali hazırda inşa edilmiş ve fırlatılmayı bekleyen James Web teleskobu bu teleskoptan çok çok daha iyi, o neler çekecek çok merak ediyorum. Kısaca büyüleyici...

Alıntı yap oradan bak ?Sadece ben mi göremiyorum/açamıyorum o fotoğraflari ????
???Alıntı yap oradan bak ?
Vay be! Çok muhteşem ötesi bir şey ???Bunlar Hubble uzay teleskobu ile çekilmiş fotoğraflardır. Suan hali hazırda inşa edilmiş ve fırlatılmayı bekleyen James Web teleskobu bu teleskoptan çok çok daha iyi, o neler çekecek çok merak ediyorum. Kısaca büyüleyici...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Sadece ben mi göremiyorum/açamıyorum o fotoğraflari ????
Bunlara ne deniliyor?
MUHTEŞEMBunlar Hubble uzay teleskobu ile çekilmiş fotoğraflardır. Suan hali hazırda inşa edilmiş ve fırlatılmayı bekleyen James Web teleskobu bu teleskoptan çok çok daha iyi, o neler çekecek çok merak ediyorum. Kısaca büyüleyici...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dünya nın üçgen olduğunu bilmeyen kaldımı ya düz dünya neArkadaşlar bunların hepsi yalan biraz da gerçek Dünya'nın gerçek halini görün
ne boş yaptınız dünya Minecraft gibi kare bilmeyen kaldımıDünya nın üçgen olduğunu bilmeyen kaldımı ya düz dünya ne
???? Çok komik duruyor yuvarlak daha iyi ya, düz dünyada yaşanmaz. ??Arkadaşlar bunların hepsi yalan biraz da gerçek Dünya'nın gerçek halini görün
atayım isterseniz özeldenBende gözükmüyor, sad.![]()
Olur.atayım isterseniz özelden
Bu da dünyanın sonu, görmedim duymadım demeyelim ?Arkadaşlar bunların hepsi yalan biraz da gerçek Dünya'nın gerçek halini görün
tmm bekle
Dünyanın yarısı yok vay canına.
Tam olarak şu noktadan alınmış bir görüntüdür ?Dünyanın yarısı yok vay canına.![]()
Bunlar Hubble uzay teleskobu ile çekilmiş fotoğraflardır. Suan hali hazırda inşa edilmiş ve fırlatılmayı bekleyen James Web teleskobu bu teleskoptan çok çok daha iyi, o neler çekecek çok merak ediyorum. Kısaca büyüleyici...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biraz bekle az sonra gelir devamı
Dünyaya sığmıyoruz, boşluğa düşmeden yavaş yavaş ilerleyelim de genişlesin ?biraz bekle az sonra gelir devamı![]()
aynenDünyaya sığmıyoruz, boşluğa düşmeden yavaş yavaş ilerleyelim de genişlesin ?