Yörük+
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 89
Sizce hangisi alınmalı ya da başka öneriniz var mı?
Anket açmıştım silmişim yanlışlıkla sanırım realms 6 pro ve mı note 10 liteHngi cihazlardan bahsediyorsunuz, bütçe ne, beklentiniz neler?
Oyun performansı hangisi daha iyi olur senceİkiside güzel telefon hatta Realme 6 Pro 90 hz tazeleme hızına sahip ama ben olsaydım
Mi Note 10 Lite tercih ederdim.
Oyun performansı olarak aralarında uçurum gibi bir fark olacağını sanmıyorum.Oyun performansı hangisi daha iyi olur sence
Bu fiyata başka bir cihaz önerin varmı yani fiyatları 4000 i geçmesinOyun performansı olarak aralarında uçurum gibi bir fark olacağını sanmıyorum.
Redmi Note 9 serisine gözatabilirsinBu fiyata başka bir cihaz önerin varmı yani fiyatları 4000 i geçmesin
Bu fiyata bunlar 1 adım önde benceRedmi Note 9 serisine gözatabilirsin
o fiyatların üstüne çıkamıyorsan mi note 10 lite en mantıklı tercih olucaktırSizce hangisi alınmalı ya da başka öneriniz var mı?
Eğer artırabilsem ne önerirdino fiyatların üstüne çıkamıyorsan mi note 10 lite en mantıklı tercih olucaktır
Realme 6 pro öneririm.Sizce hangisi alınmalı ya da başka öneriniz var mı?
ne kadar arttırabildiğine bağlı. mi note 10 lite ı ben 3600den baz alıyorum bu fiyatın üzerine kaç para koyabilirsin?Eğer artırabilsem ne önerirdin
Max 4000 falan olurne kadar arttırabildiğine bağlı. mi note 10 lite ı ben 3600den baz alıyorum bu fiyatın üzerine kaç para koyabilirsin?
Oyun performansı iyi olmalı kameraya çok önem vermeiyorum normal olsa yeter batarya iyi olsunHngi cihazlardan bahsediyorsunuz, bütçe ne, beklentiniz neler?
Kamera konusunda hangisi daha başarılı peki? Realme 6 Pro mu yoksa Mi Note 10 Lite mı?Realme'nin malzeme kalitesi pek iyi değil. Xiaomi'nin kamerada eksikleri var. Ama hangi cihazı alırsan al keşke öbürünü alaydım demezsin, o kadar büyük farklar da yok aralarında.
Artık malzeme kalitesine takan mı kaldı. (Sözüm 3310 dan dışarıRealme'nin malzeme kalitesi pek iyi değil. Xiaomi'nin kamerada eksikleri var. Ama hangi cihazı alırsan al keşke öbürünü alaydım demezsin, o kadar büyük farklar da yok aralarında.
Neden realmeyi önerirsinizRealme 6 pro öneririm.
Bir ben takıyorum galiba.Artık malzeme kalitesine takan mı kaldı. (Sözüm 3310 dan dışarı)
Realme 6 pro bazı sahnelerde daha iyi ama renkler pek doğru değil. Aşağı yukarı eşitler.Kamera konusunda hangisi daha başarılı peki? Realme 6 Pro mu yoksa Mi Note 10 Lite mı?
Beni unuttun boşuna mı Nokia 5 Profesyonel aldımBir ben takıyorum galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realme 6 pro bazı sahnelerde daha iyi ama renkler pek doğru değil. Aşağı yukarı eşitler.
Ips ekrana rağmen mükemmel batarya performansı(youtube a hardware plus Realme 6 pro pil testi yaz bak)dolby destekli mono hoparlör,90 hz ekran hızı,akıcı çalışan Realme ui arayüzü,kaliteli fotoğraflar çekebilen arka kamera.Neden realmeyi önerirsiniz
Bende nokia 5 vardı çalıntıydı galiba. Ne olur ne olmaz imei değiştirttim. Cihaza ekran yaptim. 150 ekran+50 lira cihaz=200 liraya geldi. Ama sattım yakın zamanda. Sağlam telefondur. Tavsiye ederim.Beni unuttun boşuna mı Nokia 5 Profesyonel aldım
Ben bir yavaşlık hissetmedim.Tek sıkıntısı ekran yazılımla çalıştığı için yavaş dokunmatik çalışması.
Kaydırmalarda vardı Dokunmatik mizimini açınca çizimi erken kaydırma yanıtını geç veriyorduçBen bir yavaşlık hissetmedim.
Realme x2 proEğer artırabilsem ne önerirdin
Mİ Note 10 Lite tabiki de Realme tam sopalık bir firmaSizce hangisi alınmalı ya da başka öneriniz var mı?
Bence bu fiyat bantlarında keske diğerini alsaydım deme ihtimali daha yüksek. Mesela ben 2 ay önce benzer fiyatlardaki A71 ve Nova 5T arasında kalmıştım, işlemci ve kameradan dolayı Nova 5T tercih ettim ama ekran ve batarya dolayısıyla keşke A71 alsaydım diyorum arada. Bu fiyat bandında ki telefonlarda 1-2 özellik iyiyken, 1-2 özellik biraz ortalama kalaıyor. Mesela birinin ekranı ve kamerası iyidir, diğerinin işlemcisi ve bataryası iyidir. Birini alırsın, biraz kasma yaşarsın, keşke işlemcisi iyi olanı alsaydım dersin. Digerini alırsın keşke daha iyi kamerası olanı alsaydım dersin.Realme'nin malzeme kalitesi pek iyi değil. Xiaomi'nin kamerada eksikleri var. Ama hangi cihazı alırsan al keşke öbürünü alaydım demezsin, o kadar büyük farklar da yok aralarında.