Realme vs xoami

Sizce hangjsi

• Mı note 10 lite

Kullanılan: 20 80.0%
  • Realms 6 pro

Kullanılan: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Pickle Rick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera karşılaştırmasına buradan bakabilirsiniz:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle de video çekerken mi note 10 lite çok daha iyi. videoda ki stabilizasyon çok başarılı. Ama bu kişiden kişiye değişebilir.
Videolar için teşekkürler. Mi Note 10 lite gece modunda öne geçiyor fotoğraf kalitesinde sadece, gündüz çekiminde ve ön kamerada Realme 6 Pro daha iyi duruyor.

Reaksiyon puanı
6,371
Videolar için teşekkürler. Mi Note 10 lite gece modunda öne geçiyor fotoğraf kalitesinde sadece, gündüz çekiminde ve ön kamerada Realme 6 Pro daha iyi duruyor.
Videoda da kesinlikle mi note 10 lite. Mi note 10 lite'ın verdiği stabilizasyonu realme 6 pro veremiyor.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Mi 9t veya iPhone 7 alabilirsin.

Yörük+

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Bence bu fiyat bantlarında keske diğerini alsaydım deme ihtimali daha yüksek. Mesela ben 2 ay önce benzer fiyatlardaki A71 ve Nova 5T arasında kalmıştım, işlemci ve kameradan dolayı Nova 5T tercih ettim ama ekran ve batarya dolayısıyla keşke A71 alsaydım diyorum arada. Bu fiyat bandında ki telefonlarda 1-2 özellik iyiyken, 1-2 özellik biraz ortalama kalaıyor. Mesela birinin ekranı ve kamerası iyidir, diğerinin işlemcisi ve bataryası iyidir. Birini alırsın, biraz kasma yaşarsın, keşke işlemcisi iyi olanı alsaydım dersin. Digerini alırsın keşke daha iyi kamerası olanı alsaydım dersin.
Siz olsanız şuan bu fiyat bandında ne alırdınız kasma olmaması en önemli kriterim yani performanslı olmasını istiyorum

iPhone 7 en uzun kullanabileceğiniz ve çok stabil bir telefon. Mi9t ise popup kameralı orta performanslı bir telefon.
Oyun oynayan birisi olduğum için iPhone a batarya konusunda güvenemiyorum ve son güncellemelerden sonra kasmaya başladı diye duydum birkaç kişiden

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Siz olsanız şuan bu fiyat bandında ne alırdınız kasma olmaması en önemli kriterim yani performanslı olmasını istiyorum

Oyun oynayan birisi olduğum için iPhone a batarya konusunda güvenemiyorum ve son güncellemelerden sonra kasmaya başladı diye duydum birkaç kişiden
RN8 pro al o zaman.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Dördü arasında Nova5t öneririm.Nova5t kirin 980 sayesinde performans konusunda hepsinden(A71,mi9t,Iphone7) iyi.

Son düzenleme:

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381

Xiaomi kullanmadım ama Mi Note 10 Lite kağıt üstünde gayet iyi duruyor. Nova 5T var bende, işlemcisi sözde çok iyi ama kasma-donma konusunda pek de memnun değilim ben. İnstagram'da gezerken, Chrome'da gezerken ve birden fazla sekme açıksa bir anda donma oluyor ve birkaç saniye sonra düzeliyor, bazen düzelmiyor kapatıp, tekrar açıyorum. Yani olay işlemciden ziyade arayüzle ve yazılımla da alakalı olduğunu düşünüyorum.

Yörük+

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Forumdan mı note 10 litre kullanan var mı