- Reaksiyon puanı
- 961
Birşey olmaz lowa almana gerek yok zaten lowda oynamak için mi rtx 2060 alıyorsunbende aynılarını dedimancak rekabetçi oyunlarda ayarları low a alınca ne olur bilemiyorum

Birşey olmaz lowa almana gerek yok zaten lowda oynamak için mi rtx 2060 alıyorsunbende aynılarını dedimancak rekabetçi oyunlarda ayarları low a alınca ne olur bilemiyorum
hayır sistem almalısınız laptop konusuna gelince ise ekran kartı değiştiremessiniz ilerde işlemcide aynı şekilde değiştirilemez bir yere sürekli seyehat etmiyorsan hiç gerek yok ediceksende nintendo swith falan bakTekrar merhaba sizce sistem yerine bu laptopu mu alsam
![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Ben sistem istiyorum ama Ailem bana notebook al yanımıza gelirken getirirsin diyorlar parayı onlar verecek banahayır sistem almalısınız laptop konusuna gelince ise ekran kartı değiştiremessiniz ilerde işlemcide aynı şekilde değiştirilemez bir yere sürekli seyehat etmiyorsan hiç gerek yok ediceksende nintendo swith falan bakama parasına değmez bence (nintendo switch)
malesef böyle bir durum kötü nintendo switch al monitörü sonra halledersin sadece kasa al istersen yada sadece sistem al çünkü ilerde o laptop oyunları açmamaya başlıyacak evet daha 5 6 yıl gideri var ama kişiden kişiye değişir ultra ayar takıntınız falan yoksa olabilir belki monitörde 60hz sanırım oyunlarda zevk alışınızda düşer + ekran küçükBen sistem istiyorum ama Ailem bana notebook al yanımıza gelirken getirirsin diyorlar parayı onlar verecek bana
Sistem alırsam benim için gerçekten iyi olur bu arada konsol gibi şeyleri sevmiyorum o yüzden büyük ihtimalle vatandan veya itopyadan hazır bir sistem alırımmalesef böyle bir durum kötü nintendo switch al monitörü sonra halledersin sadece kasa al istersen yada sadece sistem al çünkü ilerde o laptop oyunları açmamaya başlıyacak evet daha 5 6 yıl gideri var ama kişiden kişiye değişir ultra ayar takıntınız falan yoksa olabilir belki monitörde 60hz sanırım oyunlarda zevk alışınızda düşer + ekran küçük
yaptığınız benim açımdan yanlış ama güzel laptop eğer 120hz bir ekranıda varsa alınabilirSistem alırsam benim için gerçekten iyi olur bu arada konsol gibi şeyleri sevmiyorum o yüzden büyük ihtimalle vatandan veya itopyadan hazır bir sistem alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba ben bir oyun bilgisayarı almak istiyorum sistem toplamanın avantajlarıni biliyorum ama belirli sebeplerden dolayı notebook almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim ve bilgisayar oyun oynacağım
Isteklerim
İ7 10.nesil
Rtx 2060
Minumum 120hz ekran
16gb ram
Ve nvmm(yazım hatası olabilir)ssd
Ben en uygun bunu buldum
Bütçem 10000![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Eğer en mantıklısı monstersa kullanan kişilerin fikrini alabilir miyim
Sizin fikirleriniz nelerdir
Merhaba toplama bilgisayar almayı düşünüyorum işlemci mimumum Intel i5 9400f ve AMD 3600 (yeni Intel işlemcilerde olur) olursa daha iyi olur max 6800 TL ye toplanabilecek en iyi rtx 2060 veya 2060s sitemi önerebilir misiniz?
Ekran 144hz bazı sebeplerden ötürü laptop almam gerekiyor sistemin daha kârlı oldugunu biliyorumyaptığınız benim açımdan yanlış ama güzel laptop eğer 120hz bir ekranıda varsa alınabilir
Sizi anlamadım ama yine de teşekkürler![]()
Intel Core i9 9900X - 3,5 GHz Deca-Core (BX80673I99900X) İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Intel Core i9 9900X - 3,5 GHz Deca-Core (BX80673I99900X) İşlemci en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Intel Core i9 9900X - 3,5 GHz Deca-Core (BX80673I99900X) İşlemci incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com