• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

@shiftdelete hesabı dağıtımı başladı! 10 adet!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım sağlayan, ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz.

Bu adresleri, sınırlı sayıda dağıtmaya devam edeceğiz.

Belki 6 ay sonra belki 3 ay sonra bir 10 hesap daha dağıtılır :D

Kim bilir?

teşekkürler troy ben de almış bulunmaktayım. yalnız benimki de kısmet işte. internete giriş saatim herhalde 17.00 oldu. sdn i açtım ilk topic mail dağıtımı ve ismimi yazdım ve on numara benim. ne yetişmişim ama.

Arkadaşlar, bana bol bol mail yazın :D

Bayramda tebrik gönderin.

Linkler de gönderin ama ölmemiş olsun.

Kurbağa görmek istemiyorum.

greylogo.png

Bu kurbağayımı kast etmiştin ? :happy:

Peki ne ? çekiniyorsan burda yazamıyorsan pm den yolla ;)

Bana mail için herhangi bir mesaj yada mail gelmedi. Sayın yetkililerimizden açıklama bekliyorum . Ben 9. sırada idim sanırım . :)

Ben ilk ona girdim ama sanırım Yönetmeliği ihlal ettiğimden mail alamadım :D yani istek metni Merhaba, ben xxxx@shiftdelete... adresini almak istiyorum.
Böyle değildi.

alanlara hayırlı olsun bende almıştım ama zor oluyo kullanmak elimin altında olsa daha güzel olur yetkililere duyurulur bunun için bir şey yapabilirmiyiz yani masaüstüne ikon gibi bir şey yapmak istiyorum (tabi internet sitesinin kısyolu değil ) yani direk e-mail i açabileceğim program gibi google emmi yapmıştır belki bişey ??

Bana mail için herhangi bir mesaj yada mail gelmedi. Sayın yetkililerimizden açıklama bekliyorum . Ben 9. sırada idim sanırım . :)

sanırım 9. arkadaşımızdı. kendisinden yeni bir mail almasını istemiştim ama cevap gelmedi. o nedenle beklemedeyiz. yarına kadar yanıt gelmezse, yarın sana verelim bu hakkı.

bende *** adresi istiyom yaf kıyak şunu 20 ye çıkarın

sanırım 9. arkadaşımızdı. kendisinden yeni bir mail almasını istemiştim ama cevap gelmedi. o nedenle beklemedeyiz. yarına kadar yanıt gelmezse, yarın sana verelim bu hakkı.
:surprised: Ah şu telefon ama o da çok önemli bir konudaydı :) Bu gün ne heyecandı .

Suikaste kurban gidersem bu mail'ler yüzünden giderim herhalde. Unutuyoruz açmayı. 6 ayda bir aklımıza geliyor. 11. sırada olanlar bigün ofisi basacaklar ama hadi hayırlısı

Dün bu konuya 17:05 civarında girdiğimde cavap yaz kısmında Kilitli yazıyordu. Konunun kendisinde de 17:00 dan sonra yazıyor. Anlıyamadım...

Altı üstü bir e-mail neden on kişi? :)

Yurdum insanının olaya farklı boyut kazandırma sevdası :)

Ne diyelim önünüzde saygı ile eğiliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...