Göz kapaklarım düşük yardım edin!

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
L

Lütfen zahmet olmazsa cunku bu durum beni psikolojik anlamda da etkiliyor
Hocam sordum. Eğer Hayko Cepkin in göz kapağı gibi ise sorun yok. O çok kolay dedi. Ama eğer video da attığınız gibi ise incelemek lazımmış. Böyle durumlarda değişiyormuş.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Hocam sordum. Eğer Hayko Cepkin in göz kapağı gibi ise sorun yok. O çok kolay dedi. Ama eğer video da attığınız gibi ise incelemek lazımmış. Böyle durumlarda değişiyormuş.
Yok hocam benimkiler hayko gibi degil videoda ornek olarak atmistim
Aslinda actigim konunun ilk sayfasina baksniz bi resim atmistim kendi resmimi belki ordan az da olsa anlayabilirsiniz diye dusunuyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foto
Foto atimmi kendi fotomu?
Arkadasinizda gosterirsiniz daha kolay olur belki

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Yok hocam benimkiler hayko gibi degil videoda ornek olarak atmistim
Aslinda actigim konunun ilk sayfasina baksniz bi resim atmistim kendi resmimi belki ordan az da olsa anlayabilirsiniz diye dusunuyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foto

Foto atimmi kendi fotomu?
Arkadasinizda gosterirsiniz daha kolay olur belki
Hocam foto yok? Fotoyu ona atsam da incelemeden bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Karantina sonrası doktora gitmeniz daha iyi olacaktır.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Medya.jpg

İşte bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Günlük yaşantına ve sağlığına zararı yoksa ameliyatı varsa bile mevzuatı vardır. Daha çocuk yaşı sayılır kanunlara ne kadar uygunsun araştırmanda gerekli. Ameliyatı vardır paran vardır ama yaşından dolayı kanunlara uymadığı için yapilamayabilir.
Her insanın sevmediği kusurları fiziksel yanları vardır. Çok büyütmemek gerekli yoksa psikolojine zarar verir özgüvenini yitirirsin.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar yarın gidebilirsem bir göz doktoruna gidicem göz yorgunluğu da başladı gözlerimde inşallah yarın allahın izni ile göz doktoruna gidip bu sorunlarımdan kurtulup sağlıklı bir şekilde evime gelicem ben izmirdeyim de konak tarafında acaba iyi güzel bir hastane bilen varmı aranızda göz doktoru için güzelce muayene yapack bi hastane