Göz kapaklarım düşük yardım edin!

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Merhaba arkadaşlar

Benim göz kapaklarım dusuk ve Bu durum beni acayip rahatsız Ediyor gerek dış görünüş Gerekse görüş açısından Yarattığı sorunlar
Bunun ameliyatını olsam aslında kurtulabilirim bu Durumdan geçici de olsa 7-8 yıl
Kadar sürer.
Ama ameliyat fiyatı pahalı Galiba çünkü 4000-5000-15000
TL arası imiş.
Ben daha 13 yasindayim
Evde bunun tedavisini bilen Varsa lütfen bana da öğretsin Ki
Bir once kurtulabileyim bu Durumdan

Reaksiyon puanı
5,173
Merhaba arkadaşlar

Benim göz kapaklarım dusuk ve Bu durum beni acayip rahatsız Ediyor gerek dış görünüş Gerekse görüş açısından Yarattığı sorunlar
Bunun ameliyatını olsam aslında kurtulabilirim bu Durumdan geçici de olsa 7-8 yıl
Kadar sürer.
TL arası imiş.
Ben daha 13 yasindayim
Böyle bir ameliyat yok. Sadece botoks ile kaşlarını kaldırabilirsin oda seni pörtlek gözlü yapar.

Aynaya geç ve Bikaç bakış alıştırması yap. Kafanı 10 derecelik açıyla eğik tut ve gözlerinin içine bak.

Bu bir fotoğrafçı taktığıdır. Eğer kafanı 10 derece yukarı kaldırırsan sakin. soğuk ve yakışıklı çıkarsın.
10 derece aşağı eğik tutup kameraya bakarsan sıcakkanlı ve samimi çıkarsın.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Böyle bir ameliyat yok. Sadece botoks ile kaşlarını kaldırabilirsin oda seni pörtlek gözlü yapar.

Aynaya geç ve Bikaç bakış alıştırması yap. Kafanı 10 derecelik açıyla eğik tut ve gözlerinin içine bak.

Bu bir fotoğrafçı taktığıdır. Eğer kafanı 10 derece yukarı kaldırırsan sakin. soğuk ve yakışıklı çıkarsın.

Hocam simdi tam olarak anlamadim da bakis acilarimi mi degistireyim diyosunuz
Benim dedigim ameliyat ciltteki fazlaligi aliyorlar

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Göz kapağı düşüklüğünü küçüklüğümde ben de yaşadım. Yalnız benim durumum doğuştan değildi. Sol gözüm sağ gözüme göre daha kısılmıştı ve sonradan olmuştu bu durum. Hastanede yattım ve ameliyatsız ilaç tedavisiyle bu sorun ortadan kalktı. 1 gece kaldım sadece. Benim sorunumun alerjik olduğu söylenmişti. Çok küçük yaşlarda olduğum için detay hatırlayamıyorum. Bir sağlık kuruluşuna başvurmadıysanız onlardan bilgi almanız faydanıza olur.

Reaksiyon puanı
5,173
Hocam simdi tam olarak anlamadim da bakis acilarimi mi degistireyim diyosunuz
Benim dedigim ameliyat ciltteki fazlaligi aliyorlar
Ciltteki fazlalık alınmaz fazla yağ alınır. Göz kapağında ise yağ yok. Dediğimi yeniden oku ve aynanın karşısında deneme yap. Gayet açık yazdım.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Ciltteki fazlalık alınmaz fazla yağ alınır. Göz kapağında ise yağ yok. Dediğimi yeniden oku ve aynanın karşısında deneme yap. Gayet açık yazdım.

Çok tesekkurler Hocam

Siz fotocumsunuz fotocu taktigi dedinizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göz kapağı düşüklüğünü küçüklüğümde ben de yaşadım. Yalnız benim durumum doğuştan değildi. Sol gözüm sağ gözüme göre daha kısılmıştı ve sonradan olmuştu bu durum. Hastanede yattım ve ameliyatsız ilaç tedavisiyle bu sorun ortadan kalktı. 1 gece kaldım sadece. Benim sorunumun alerjik olduğu söylenmişti. Çok küçük yaşlarda olduğum için detay hatırlayamıyorum. Bir sağlık kuruluşuna başvurmadıysanız onlardan bilgi almanız faydanıza olur.

Hocam benimde öyle aslinda yine göz kapaklarım dusuk ama bu durumda dusmeden, hala da öyle sag gözüm sol gozume göre dusuk tu ins ciddi bisey degil dir

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bir doktora görün kardeşim, kafana takma her şeyin bir çözümü var.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Hepiniz çok teşekkürler arkadaşlar sağolun bana onerdikleriniz için
Bir doktora görünecem en kısa sürede
Elimde olsa şimdi giderdim ama biliyosunuz bu corona virüsü yüzünden her taraf kapalı inş en kısa sürede giderim
Tkrr çok teşekkür ederim hepinize

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23

Ha hocam bu arada şey... ben herhangi bir kulaklık takınca gözlerim bi tuhaflaşıyor da göz kapaklarım da daralıyor gibime geliyor kulaklık takınca acaba kulaklıktan mı yapıyor ?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,633
Ha hocam bu arada şey... ben herhangi bir kulaklık takınca gözlerim bi tuhaflaşıyor da göz kapaklarım da daralıyor gibime geliyor kulaklık takınca acaba kulaklıktan mı yapıyor ?
o bendede oluyor çok takma kafana yanlardan baskı uyguladığın içindir

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23

Ekli dosyalar

• philips-shl3075-mikrofonlu-z.jpg
    philips-shl3075-mikrofonlu-z.jpg
    30.1 KB · Görüntüleme: 151

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar galiba benim alt göz kapaklarım düşmüş
Bi doktora görünücem hepinize teşekkürler

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827

Arkadaşın dediği bence de mantıklı. Botoks yaptırsan bile geçici olacak.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar dediğim olay şu ;

Bi izleyin lütfen

Benim olay buna benzer bişey

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Burada göz kapağına dokunulmuyor.

:D :D :D Her neyse artık hocam (hahahahaha) İçindeki fazlalık yağ alınıyor onu dicektim yanlış söyledim
Cidden hergün sanki hafif hafif daha da kötüleşiyor durumum

Babama söylicem oda yardımcı olur bana

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar gittikçe mahvoluyor gözlerim,göz kapaklarım artık korona bitsede bi doktora gitsem çünkü artık bu beni zorluyor göz kapaklarım sanki kapanmak istiyor da ben açmaya zorluyomuşum gibi sağ gözüm soldan beter

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Geçmiş olsun kardeşim, sıkma canını. Vardır bir çözümü. Konudaki mesajımda benzer bir sıkıntı yaşadığımı ifade etmiştim. Gözden ben de çok çektim. 7-8 yaşlarındayken çapaklanıyordu, uyandığımda gözlerim yapışmış olurdu ve açamazdım. Allah korusun kör gibi musluğa kadar gözüm kapalı giderdim. Bazen o kadar yapışmış olurdu ki yıkasam bile açılmazdı, ılık çay sürerdi annem göz kapaklarıma o şekilde çapak giderdi. Doktor kontrolüne gittim sık, çok şükür hepsini atlattım. Senin de atlatacağına yürekten inanıyorum.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Geçmiş olsun kardeşim, sıkma canını. Vardır bir çözümü. Konudaki mesajımda benzer bir sıkıntı yaşadığımı ifade etmiştim. Gözden ben de çok çektim. 7-8 yaşlarındayken çapaklanıyordu, uyandığımda gözlerim yapışmış olurdu ve açamazdım. Allah korusun kör gibi musluğa kadar gözüm kapalı giderdim. Bazen o kadar yapışmış olurdu ki yıkasam bile açılmazdı, ılık çay sürerdi annem göz kapaklarıma o şekilde çapak giderdi. Doktor kontrolüne gittim sık, çok şükür hepsini atlattım. Senin de atlatacağına yürekten inanıyorum.
İnşallah

Sagolun

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Sağolsun

Son düzenleyen moderatör:

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkdşlr benim göz kapakları artık iyicenin iyicesi düştü yani göz kapağı düşükşüğüm yokken bi göz kapağım diğerine göre düşüktü az bişey ama dışardan hiç farkedilmicek derecedeydi sadece ben telefon ile yakından foto çekince çok dikkat edince fotoya farkediyodum şimdi biri düşük diğeri daha da düşük artık ne yapcam bilmiorum hastaneye gidim diyom ama korona var allah korusun göz doktoruna gideyim derken eve korana bulaşmış şekilde dönersem beni çok sinir eder yani sizinde bildiğinz bişyler yokmu en azından doktora gidene kadar göz kapağı düşüklüğünü durdurabileyim ?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sadece göz hastalıkları üzerine hastaneler var. ''Dünyagöz Hastanesi'' gibi. Onlardan birine en yakın zamanda gitmeni tavsiye ederim.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
O zaman haftaya ben babama soylim o gotururse beraber giderim babamla.
Iıı....sey babam biliyodur bi goz hastanesi o goturur zaten hani sey bide arkadaslar goz kapaklarimin dustugude belli yasli kisilerin alt goz kapaklarinin altinda yarim bi egri sekli vardir ya alt goz kapaginin sarktigini gosteren sey. İnanin goz kapaklarimin dusuklugu yuzunden tipim kaydi yani o derece cunku ben bunu fark edince goz kapaklagi egzersizleri yaptim bu sefer alin cizgilerim cikti ve alnimda sanki bi fazlalik olustu yuzumu ustten asagiya bastiriyormuscasina sarkitirtti goz hastanesi buna da mudahale edebilir deme arkadaslar cunku dedigim gibi yuzumde olusan erken yaslanma gibi olan sorunum goz kapaklarim dustugu icin benimde egzersiz yaptigim icin oldu.
Sadece göz hastalıkları üzerine hastaneler var. ''Dünyagöz Hastanesi'' gibi. Onlardan birine en yakın zamanda gitmeni tavsiye ederim.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Merhaba arkadaşlar

Kadar sürer.
TL arası imiş.
Ben daha 13 yasindayim
Göz doktoru değilim ama bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu biliyorum. Hocam göz kapaklarının düşük olması için ameliyat devlet hastanelerinde bile yapılıyor. Basit bir şey. Ama attığınız video ile bilgim yok çünkü orda kapaklara dokunulmuyor. Göz altları düşük. Göz doktoru bir arkadaşım var. Ona sorayım dönüş yaparım.

TUZAK GAMES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
L
Göz doktoru değilim ama bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu biliyorum. Hocam göz kapaklarının düşük olması için ameliyat devlet hastanelerinde bile yapılıyor. Basit bir şey. Ama attığınız video ile bilgim yok çünkü orda kapaklara dokunulmuyor. Göz altları düşük. Göz doktoru bir arkadaşım var. Ona sorayım dönüş yaparım.
Lütfen zahmet olmazsa cunku bu durum beni psikolojik anlamda da etkiliyor