Intel Xeon X5650 Sistem Toplama

sirac06sazak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar güncel oyunları oynayabileceğim Max 1500 TL 2. El bir sistem toplamayı düşünüyorum beni 2,3 yıl götürebilmesi gerektiğinden 6 çekirdek 8 thunder lik bu işlemciyi seçtim fakat bu işlemci segmenti server işlemcisi ben bu işlemciyi oyun için kullanmayı düşünüyorum ne yapmam gerek ayrıca eski bir işlemci olduğu için anakart ne kullanmalıyım?
Bulduğum Parçalar:
Xeon X5650
Asus GTX 560ti
300w Power Supply
Anakart?
İşlemci?
Önerileriniz nelerdir bios update o.c. den anlamıyorum update illaki yapmam gerek mi nasıl öğrenebilirim parça önerilerini bekliyorum.
Hedeflediğim FPS'ler
GTA 5 Normal 50 FPS
Forza 4 Low 50 FPS
CS GO 80 FPS

sirac06sazak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Önerim bence apu topla 1500tl bütçedeysen eğer
Apu işlemcilerden fazla anlamıyorum hangi işlemciyi alsam işimi görür ve fazladan ram takıp biostan ayarlamalar yapınca performans artiyormuş bunları nasıl yaparım?

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Apu işlemcilerden fazla anlamıyorum hangi işlemciyi alsam işimi görür ve fazladan ram takıp biostan ayarlamalar yapınca performans artiyormuş bunları nasıl yaparım?
İlk önce işlemci bütçeni belirle ve o aralıklardaki apu işlemcileri göster bize biostan ram oc yapıp MHz yi arttırıp FPS i arttiyorlar

sirac06sazak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şu anda düşündüğüm Ryzen 3 3200g fakat herhangi bir apu listesi bulamadım link var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk önce işlemci bütçeni belirle ve o aralıklardaki apu işlemcileri göster bize biostan ram oc yapıp MHz yi arttırıp FPS i arttiyorlar
.