Erkekleri anlama kılavuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
1)8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.

2)Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacak.

3)"Beni seviyor musun?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.

4)Bir probleminiz olduğunda bizden sorunu çözmek için yardım isteyin. Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin,o sizin kız arkadaşlarınızın işi.

5)Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

6)Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var.

7)Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.

8.Eğer aslında cevap beklemediğiniz
bir soru sorduğunuzda duymak istemediğiniz bir cevap alırsanız, sakın şaşırıp kızmayın.

9)Eğer bir şey istiyorsanız sormanız yeterli.Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne
istiyorsanız doğrudan söyleyin.

10)Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten.Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz.

11)En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: "En kolayını seç". Bizden komplike şeyler beklemeyin.

13)Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Tekrar ediyoruz, biz basitiz.O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını sormayın,bilmiyoruz.

14)"Evet" ya da "hayır" gibi cevaplar yeterlidir; soru ne olursa olsun. Başka anlamlar aramayın, "evet" ya da "hayır" işte.

15)Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek, arkadaşlarla muhabbet, futbol, tv. Bizden başka bir şey beklemeyin.

17)Size "neyiniz var?" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim
için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin.

19)Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz var. Bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Aynen katılıyorum...:D

3)"Beni seviyor musun?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

Aşkım seni çok seviyorum ;)

her sn söyler hiç bir sorun yaşamadım. Bunlarında hiç birine katılmıyorum

ben ne sorsam sıkılmadan cevap verir. Çünkü o beni seviyor çünkü o benden sıkılmıyor !

Burda yazanları bir erkek söylüyorsa kızlar bi bilinki o erkek sizi sevmiyor ...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630

Aşkım seni çok seviyorum ;)

her sn söyler hiç bir sorun yaşamadım. Bunlarında hiç birine katılmıyorum

ben ne sorsam sıkılmadan cevap verir. Çünkü o beni seviyor çünkü o benden sıkılmıyor !

Burda yazanları bir erkek söylüyorsa kızlar bi bilinki o erkek sizi sevmiyor ...

Yalan rüküş avatarlı bayan..:D:mrgreen:

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
17)Size "neyiniz var?" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim
için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin.

bulunsun bi köşede işe yarar belki:)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

Bu sözünüz...;)

Hiçte bile ...

Kız hiç birşeyim yok dese de hemen inanın , seni seviyorumu 1 kere söyleyin , ne giyersen giy diyin sonrada gel bana ben o kızı seviyorum de .. hayatta inanmam ....

Allah'ıma çok şükür ki benim sevgilim böyle değil :razz::razz:

Ayhh aşkitomu bidenecik kocitomu özledim :(

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hiçte bile ...

Kız hiç birşeyim yok dese de hemen inanın , seni seviyorumu 1 kere söyleyin , ne giyersen giy diyin sonrada gel bana ben o kızı seviyorum de .. hayatta inanmam ....

Allah'ıma çok şükür ki benim sevgilim böyle değil :razz::razz:

Ayhh aşkitomu bidenecik kocitomu özledim :(

Of bu kızlarla uğraşılmaz tamam siz haklısınız rüküş avatarlı hanfendi...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...