Imanbek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Hepinize merhaba bayramınız mübarek olsun. Benim problemim Playstation Kollarına bir türlü alışamıyorum. Playstation'a klavye mouse bağlamak mümkünmüdür?
Mümkündür tabiki adaptör le ama hileye girer ?Hepinize merhaba bayramınız mübarek olsun. Benim problemim Playstation Kollarına bir türlü alışamıyorum. Playstation'a klavye mouse bağlamak mümkünmüdür?
Dediğinizi anlamadım biraz açarmısınız?PlayStation® Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar, Aksesuarlar ve Dahası
Yeni nesil PlayStation 4 ve PS5 konsollarını keşfedin. Her türde binlerce harika oyunla sürükleyici bir deneyime tanık olarak PlayStation konsolunun neler yapabileceğine dair tüm bildiklerinizi unutun.support.playstation.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalan hepsi tak çalıştır. BSD temelli bir OS var mantıken çalışıyor dedikleri gibi. Ekstra bir şeye gerek yok.
Adaptöre gerek kalmıyormu yani?PlayStation® Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar, Aksesuarlar ve Dahası
Yeni nesil PlayStation 4 ve PS5 konsollarını keşfedin. Her türde binlerce harika oyunla sürükleyici bir deneyime tanık olarak PlayStation konsolunun neler yapabileceğine dair tüm bildiklerinizi unutun.support.playstation.com
Yalan hepsi tak çalıştır. BSD temelli bir OS var mantıken çalışıyor dedikleri gibi. Ekstra bir şeye gerek yok.
Tak calistir oluyormu??PlayStation® Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar, Aksesuarlar ve Dahası
Yalan hepsi tak çalıştır. BSD temelli bir OS var mantıken çalışıyor dedikleri gibi. Ekstra mibir şeye gerek yok.
Evet, yazanlara göre.Tak calistir oluyormu??ben var sanıyordum
Bunlar hep Amerika'nın oyunları ??Evet, yazanlara göre.
Özel klavye ayağına iyi soymuşlar milleti.![]()
Kalmıyor direkt tak ayarlardan ayarla.Dediğinizi anlamadım biraz açarmısınız?
A
Adaptöre gerek kalmıyormu yani?