Kullanan var mı ?

bakburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar iphone 6s kullanıcısıyım 7 bin lira civarı param var. iphone 11 galaxy s20 kararsızım lütfen fikir verin. S20 alsam sonra pişman olur muyum yıllardır ios kullanıyorum. Benim gibi geçiş yapanların fikirlerini çok merak ediyorum . sizin olumlu olumsuz tecrübeleriniz neler ?

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
arkadaşlar iphone 6s kullanıcısıyım 7 bin lira civarı param var. iphone 11 galaxy s20 kararsızım lütfen fikir verin. S20 alsam sonra pişman olur muyum yıllardır ios kullanıyorum. Benim gibi geçiş yapanların fikirlerini çok merak ediyorum . sizin olumlu olumsuz tecrübeleriniz neler ?

İphone digerlerine bakma bile

Reaksiyon puanı
6,371
Yıllardır IOS kullandıysan tabii ki Iphone 11. Ama eğer bir değişiklik istiyorsan S20'de üzmez.

AlpxAlpiXEren2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ayn şimdi BEN iosu çok sevmiyorum ama sen alışmışsan başka bir andriod telefona (başka bir telefona) alışman zor olabilir ama s20 alırsan daha çok performans alırsın daha daha daha güçlü donanımın olur ayrıca daha ucuz
Son söz
Tavsiyem s20 ama alıştıysan iphoneye devam et
Ama bir değişiklik istiyorum dediğinde hemen s20 ye koş
(Bu arada samsung s20 ile aynı fiyata oppo **** x2 var onuda alabilirsin)

Reaksiyon puanı
6,371
Ayn şimdi BEN iosu çok sevmiyorum ama sen alışmışsan başka bir andriod telefona (başka bir telefona) alışman zor olabilir ama s20 alırsan daha çok performans alırsın daha daha daha güçlü donanımın olur ayrıca daha ucuz
Son söz
Tavsiyem s20 ama alıştıysan iphoneye devam et
Ama bir değişiklik istiyorum dediğinde hemen s20 ye koş
(Bu arada samsung s20 ile aynı fiyata oppo **** x2 var onuda alabilirsin)
Aslında donanım 11'de daha iyi. A13 Bionic Exynos 990'ı geçen bir işlemci.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458

İphone 11 almanızı tavsiye ederim, Ben Xs Max ve S9+ kullandım ama bir süre sonra İphone 11 Pro Max a geçiş yaptım :)

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Telefon pro suysan android üzmez yok ben internette telefona virüs bulaştırırım diye bir korkun ya da apk hile oyun alışkanlığın yoksa apple ve iCloud parasını vereceksen Apple iPhone 11 yada xs max

AlpxAlpiXEren2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
https://www.epey.com/akilli-telefon...xy-s20-ultra_samsung-galaxy-s20_oppo-****-x2/
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.epey.com/akilli-telefon...xy-s20-ultra_samsung-galaxy-s20_oppo-****-x2/
Al burda tum iphone 11 modelleri ile tüm s20 modellerini koydum (oppo **** x2 yi de ekledim)

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458

Al burda tum iphone 11 modelleri ile tüm s20 modellerini koydum (oppo **** x2 yi de ekledim)

İphone 11 Pro Max eklemişsin yalnız düzelt istersen. Konu sahibi S20 ve İphone 11 arasında kalmış.

Reaksiyon puanı
6,371
İşte sıkıntı bu sadece işlemciye bakmayın diğer özelliklerinide araştırın
IOS zaten ram'e pek ihtiyaç duymaz. Grafik performansı A13 Bionic'de çok daha iyi. Kamera zaten Iphone 11'de video performansı sayesinde daha iyi. İşlemciyi yoran ve zorlayan testlerde A13 Bionic hep daha iyi. Aslında Iphone telefonlar daha iyi. Yani performans Iphone cihazlarda hep daha iyi işletim sistemleri sayesinde.

AlpxAlpiXEren2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
IOS zaten ram'e pek ihtiyaç duymaz. Grafik performansı A13 Bionic'de çok daha iyi. Kamera zaten Iphone 11'de video performansı sayesinde daha iyi. İşlemciyi yoran ve zorlayan testlerde A13 Bionic hep daha iyi. Aslında Iphone telefonlar daha iyi. Yani performans Iphone cihazlarda hep daha iyi işletim sistemleri sayesinde.
Sen bilirsin ben hiç kimseye bunu al diye zorlayamam benim tavsiyem s20 (iphone tecrübelerime dayanarak) ama sen istiyorsan iphone 11 al... yani... ne diyim istediğini al
(Ama hala yüzeysel baktığını söyleyeyim)

Reaksiyon puanı
6,371
Sen bilirsin ben hiç kimseye bunu al diye zorlayamam benim tavsiyem s20 (iphone tecrübelerime dayanarak) ama sen istiyorsan iphone 11 al... yani... ne diyim istediğini al
Benim tavsiyem de Iphone cihazlardan pek haz etmediğim için S20. Ama sadece performans Iphone'da sadece onu demek istedim.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Kesinlikle iphone 11 s20den daha iyi.. he display anlamında s20 daha iyidir ona bişi diyemem.. Ama geri kalan tüm özellikler iphone 11de daha iyi..

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
o fiyatın paranın üzerine 500 tl daha koyup iphone xs almanı tavsiye ediyorum. çünkü s20 nin ekran kalitesini ve tasarım dilini iphone 11 inde performansını bir arada tutan bir telefon.
Eğer üzerine 1000 tl koyabilirsen çok daha iyi olur çünkü xs max alırsın ve pil açısından müthiş bir cihaza sahip olursun. İllaki iki telefondan biri diyorsan zaten bir ios kullanıcısısın iphone 11 al derim o da seni üzmez. Tabiki tercih senin?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
iPhone 11 yerine XS Max alabiliriniz. Daha verimli bir kullanım olur.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkisi arasında S20 al keyfine bak.İos tarafında 11 Pro veya 11 Pro Maxdan birini tercih etmeyeceksen hiç bulaşma derim.İphone 11 tuğla görünümlü tasarımı,leş ekranı,zoom özürlü kamerası ile Apple kalitesine yakışmayan bir cihaz.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
13
bence 11. bu neymiş android dersin

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Android alma ben de ios kullanıcısıydım samsung’a geçtim berbat 2 yıl kullan kasmaya başlar zaten iphone candır virüs derdi yok kasma donma derdi yok güvenlik derdi yok 13 yıldır çalışan iphone 3gs var benim

Reaksiyon puanı
6,371
Android alma ben de ios kullanıcısıydım samsung’a geçtim berbat 2 yıl kullan kasmaya başlar zaten iphone candır virüs derdi yok kasma donma derdi yok güvenlik derdi yok 13 yıldır çalışan iphone 3gs var benim
1- Daha 3gs çıkalı 13 yıl olmadı
2- Sen onun çalıştığını mı zannediyorsun? Apple, telefon çok uzun süre kullanıldıktan sonra telefon açarken bile zorlanmasın diye binlerce kısıtlama yapıyor. Şu an bir çok şeyi kısıtlı ve sen kullanabildiğini zannediyorsun. Öyle zannediyorsan söyleyeyim, sen onu düzgün kullanamıyorsun. Ayrıca zaten kullanamazsın günümüzde çünkü cihazda 2008'de çıktığı için 256 mb ram var. Şu an en ufak yaptığını bir şey de ram'in dolar. Apple'da ram dolmasın diye binlerce kısıtlama vererek telefona, hala telefonun açılabilmesini sağlıyor. Sen de kullandığını zannediyorsun.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
1- Daha 3gs çıkalı 13 yıl olmadı
2- Sen onun çalıştığını mı zannediyorsun? Apple, telefon çok uzun süre kullanıldıktan sonra telefon açarken bile zorlanmasın diye binlerce kısıtlama yapıyor. Şu an bir çok şeyi kısıtlı ve sen kullanabildiğini zannediyorsun. Öyle zannediyorsan söyleyeyim, sen onu düzgün kullanamıyorsun. Ayrıca zaten kullanamazsın günümüzde çünkü cihazda 2008'de çıktığı için 256 mb ram var. Şu an en ufak yaptığını bir şey de ram'in dolar. Apple'da ram dolmasın diye binlerce kısıtlama vererek telefona, hala telefonun açılabilmesini sağlıyor. Sen de kullandığını zannediyorsun.
1-ne ya bu takıntınız sizin 13 olmasın 12 olsun tuhaf bir yer bırası

2-kısıtlama dediğin işletim sistemi eskide kalıyor ama youtube safari vb. Şeyleri rahatlıkla kullanıyorsun neyden kısıyorlar anlat aydınlanayım

İlla android savunman mı lazım androidin 12 yıl sonra açılması nimetken sen iphone’da internette gezip video izleyebiliyorsun herkes apple’ın kalitesini biliyor.

Reaksiyon puanı
6,371

2-kısıtlama dediğin işletim sistemi eskide kalıyor ama youtube safari vb. Şeyleri rahatlıkla kullanıyorsun
Fark etmiyorsunuz işte her uygulama da yapabildiğiniz birçok şey kısıtlanıyor. Bir gün oturup, tek tek telefonda ne kısıtlanmış diye arasanız, binlerce şey bulursunuz. Bakın ablamda Iphone 6s var, ya da 6 plus tam bilmiyorum 6 serisi işte, whatsapp'da zorlanıyor diye belli bir süreden sonra whatsapp'dan atıyor. Telefonla aranırken bazen, telefon donuyor diye belli bir şarjın altına düşünce hiç bir arama yapamıyorsunuz. Böyle küçük de olsa kısıtlama çok.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Fark etmiyorsunuz işte her uygulama da yapabildiğiniz birçok şey kısıtlanıyor. Bir gün oturup, tek tek telefonda ne kısıtlanmış diye arasanız, binlerce şey bulursunuz. Bakın ablamda Iphone 6s var, ya da 6 plus tam bilmiyorum 6 serisi işte, whatsapp'da zorlanıyor diye belli bir süreden sonra whatsapp'dan atıyor. Telefonla aranırken bazen, telefon donuyor diye belli bir şarjın altına düşünce hiç bir arama yapamıyorsunuz. Böyle küçük de olsa kısıtlama çok.
Benim annem iphone 6 kullanıyor ama kesinlikle whatssapp’da donma gibi bir olay yok anneme almıştım ilk çıktığında. Ablan telefonun anasını ağlattıysa olur öyle şeyler?

Reaksiyon puanı
6,371

2-kısıtlama dediğin işletim sistemi eskide kalıyor ama youtube safari vb. Şeyleri rahatlıkla kullanıyorsun neyden kısıyorlar anlat aydınlanayım

İlla android savunman mı lazım androidin 12 yıl sonra açılması nimetken sen iphone’da internette gezip video izleyebiliyorsun herkes apple’ın kalitesini biliyor.
Uzun süreli kullanımda Androidi savunmuyorum, sadece sizin "13 yıllık 3gs'i sıkıntısız kullanıyorum" demenize karşıyım.Hiç bir cihaz 13 yıl sıkıntısız çalışmaz. Android daha iyi demedim.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Uzun süreli kullanımda Androidi savunmuyorum, sadece sizin "13 yıllık 3gs'i sıkıntısız kullanıyorum" demenize karşıyım.Hiç bir cihaz 13 yıl sıkıntısız çalışmaz. Android daha iyi demedim.
kime göre sıkıntısız? Bana göre sıkıntısız asla donmuyor gündelik işlerimi ondan da yapabiliyorum.