Asus vs MSI Sürücüler/Yazılımlar

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
*Eğer konuyu yanlış foruma açtıysam kusura bakmayın.

Yakın zamanda masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve ekran kartı ve anakart markası hakkında bir sorum var. Sürücüler ve yazılımlar hangi markada daha iyi? Örneğin Asus'da AI Suite 3, GPU Tweak 2 gibi yazılımlar var fakat MSI'da bunlara benzer yazılımlar bulamadım (galiba Afterburner diye bir MSI uygulaması var) ve sürücü desteği hangi markada daha iyi? Genel olarak Asus öneriliyor. Sizler hangi markayı önerirsiniz?

Son düzenleme:

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
*Eğer konuyu yanlış foruma açtıysam kusura bakmayın.

Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve ekran kartı ve anakart markası hakkında bir sorum var. Sürücüler ve yazılımlar hangi markada daha iyi? Örneğin Asus'da AI Suite 3, GPU Tweak 2 gibi yazılımlar var fakat MSI'da bunlara benzer yazılımlar bulamadım (galiba Afterburner diye bir MSI uygulaması var) ve sürücü desteği hangi markada daha iyi? Genel olarak Asus öneriliyor. Sizler hangi markayı önerirsiniz?
Sürücü desteği ile bilgisayarınızın markası ile gram alakası yok. Donanım üreticiniz ne ise ona bağlı bir durum.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Sürücü desteği ile bilgisayarınızın markası ile gram alakası yok. Donanım üreticiniz ne ise ona bağlı bir durum.
Donanım üreticisinden kastınız NVIDIA/AMD gibi mi? Peki ya yazılımlar? Dediğim gibi Asus'un farklı yazılımları var fakat MSI kısmında pek bir şey bulamadım.