Mi 9T

Escanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bir kaç gündür telefon oyunlarda kasmaya başladı takılmalar falan oluyor COD oynarken hiç takılmazdı en yüksek ayarda bile nadiren takılma olurdu şimdi en düşük orta yüksek fark etmiyor durum çok kötü acil yardım lazım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Eğer güncelleme yaptıysanız ondan mütevelli olabilir kız kardeşim de yaptı güncelleme telefon çok bozdu demişti aynı modeli kullanıyor o da.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Telefona guncelleme yaptiysaniz temiz kurulum acisindan guncellemeden sonra format atarsanız daha iyi olur

Escanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Eğer güncelleme yaptıysanız ondan mütevelli olabilir kız kardeşim de yaptı güncelleme telefon çok bozdu demişti aynı modeli kullanıyor o da.
En son yaptığım güncelleme sistem uygulamalarına gelen güncellemeler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefona guncelleme yaptiysaniz temiz kurulum acisindan guncellemeden sonra format atarsanız daha iyi olur
Ya onları biliyorum ben zaten son gelen global sürümde temiz kurulum yapmıştım bi sorun yoktu arayüzde kasmalar falan düzelmişti şimdi şu son zamanlarda oyunda takılmalar falan oluyor muhtemelen sistem başlatıcıya veya farklı bir sistem uygulamasına gelen güncellemeyi kurduktan sonra oldu anlamadım.

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
MIUI sürümü ya da Android güncellemesi yaptıysanız hard reset gerekli ama uygulamalara güncellemeleri için gerek yok. Menü geçişlerinde takılmalar donmalar yaşıyor musunuz ?

Escanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
MIUI sürümü ya da Android güncellemesi yaptıysanız hard reset gerekli ama uygulamalara güncellemeleri için gerek yok. Menü geçişlerinde takılmalar donmalar yaşıyor musunuz ?
Muhtemelen sistem uygulamalarından biri sebep oluyor

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Evet o çekmece sorunlu bir şey gelmemesi daha iyi