3.500 tl ye kadar telefon

damlam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba 3.500 tlye kadar telefon arıyorum
Telefonda ısınma kasma olmasını istemiyorum pilde önemli performansıda en son iphone 6s kullanıyordum cok memnundum birkaç sorunu vardı değiştirmek istiyorum hangi telefonu önerirsiniz

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Realme 6 Pro bu ara çok övgü alıyor

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Telefonda ısınma kasma olmasını istemiyorum pilde önemli performansıda en son iphone 6s kullanıyordum cok memnundum birkaç sorunu vardı değiştirmek istiyorum hangi telefonu önerirsiniz
A71,Realme 6 pro bu cihazlara bi bak derim.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Performans derken ağır oyun mu oynuyorsunuz? Redmi note 9s veya realme x2 ye bi bakın derim

brothernero6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba ben Galaxy A9 kullanıyorum memnunum ama biraz ısınıyor bir süreden sonra kasıyor ben size xiaomi note 8 ya da note 8 pro öneririm

Reaksiyon puanı
6,371
Mi note 10 lite öneririm 3.700 tl ve 5260 mAh bataryası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi note 10 lite'ın batarya performansı çok çok iyi. 23 saat video oynatma, 33 saat konuşma süresi var. Isınma zaten olmaz, herkes Snapdragon işlemcilerin ısı yönetimi konusunda çok iyi olduğunu bilir.

Son düzenleme:

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Şuan piyasa uçmuş halde, 2500'luk telefon 3000 olmuş neredeyse ?
Kamera sizin için önemliyse a71 kullanıcıları kamera performansindan memnun değiller. 64 mp hakkıni vermediğini söylemişlerdi. Bence a71 alınacaksa "kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak tekrar düşünülmeli" derim. ?
Samsungda aklımda model olustu huawei öneren var mı
Huawei ise lite modelleri pek iyi değil diye biliyorum. Ben de p30 lite almayi düşünmüştüm. (Tasarımı elde duruşu cidden güzel bir cihaz bu arada) Önermediler, Huaweinin lite modelleri bence de alınmaz. Alınacaksa lite olmayan p30 veya mate 20 veya mate 10 pro vs alinabilir. Samsung alınacaksa s veya note modeli alınmali. Samsung orta segmentler çok başarılı değil bence. ?
Size tavsiyem mi9t redmi 9s veya realme 6 pro'dur. Yani ille de samsung olsun diyorsaniz da ikinci el s9 falan alınadabilir. Mi9t kullanıcıları memnun diye öneriyorum. ?

damlam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cogunluk olarak realme 6 pro öneriliyor bende kararsız kaldım incelemeye devam edicem önerileriniz için tesekkürler :)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Realme 6 Pro öneririm.

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35
a71 veya a51

Deniz Gemici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Redmi note 8 pro var güzel telefon tandıklarım kullanıyor ama redmi note 9 u da beklersen daha iyi olur

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Samsung A51 alabilirsin.

pacmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24

Nova 5t yada P40 lite kesinlikle öneririm ..

Şuan piyasa uçmuş halde, 2500'luk telefon 3000 olmuş neredeyse ?

Kamera sizin için önemliyse a71 kullanıcıları kamera performansindan memnun değiller. 64 mp hakkıni vermediğini söylemişlerdi. Bence a71 alınacaksa "kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak tekrar düşünülmeli" derim. ?

Huawei ise lite modelleri pek iyi değil diye biliyorum. Ben de p30 lite almayi düşünmüştüm. (Tasarımı elde duruşu cidden güzel bir cihaz bu arada) Önermediler, Huaweinin lite modelleri bence de alınmaz. Alınacaksa lite olmayan p30 veya mate 20 veya mate 10 pro vs alinabilir. Samsung alınacaksa s veya note modeli alınmali. Samsung orta segmentler çok başarılı değil bence. ?
Size tavsiyem mi9t redmi 9s veya realme 6 pro'dur. Yani ille de samsung olsun diyorsaniz da ikinci el s9 falan alınadabilir. Mi9t kullanıcıları memnun diye öneriyorum. ?

Ben yıllardır huawein cihazlarını kullanıyorum aksesuar dahil hiç bir problem yaşamadım ve şuan p40 lite kullanıyorum gayet başarılı ve cihaz hiçte lite gibi degil bir fırsatınız olursa ıncelemenızı onerırım ..

damlam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nova 5t yada P40 lite kesinlikle öneririm ..

Ben yıllardır huawein cihazlarını kullanıyorum aksesuar dahil hiç bir problem yaşamadım ve şuan p40 lite kullanıyorum gayet başarılı ve cihaz hiçte lite gibi degil bir fırsatınız olursa ıncelemenızı onerırım .
Huawei cihazlarını inceliyorum zaten kimseden öneri almayınca biraz kafam karıstı 30p lite için ne diyorsunuz? Yada mate 20lite

Ben kullanmadım. Aşağıdaki sitede ayrıntılı inceleme mevcut. İsterseniz bakabilirsiniz.

Tesekkür ederim inceledim aklımda

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Android lerin hepsi bana göre ayni tek marka bakarım xiaomi 2-3 yil kullanırsın sonrasi zaten hangi marka olursa olsun aynı takılma donma vs.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Android lerin hepsi bana göre ayni tek marka bakarım xiaomi 2-3 yil kullanırsın sonrasi zaten hangi marka olursa olsun aynı takılma donma vs.
Hakikaten şaka gibisiniz.Android amiral gemisi cihazlarının 3 yıl sonra pert olması gibi bir durum yok.Annemde P9 lite var.3,5 yıl oldu alalı.Cihaz bir kere kasmadı,bir kere donmadı.Hala performansı, akıcılığı iyi.Böyle bir düşünce ye nasıl varıyorsunuz anlamıyorum.??