ACER NİTRO 5 driver güncellemesini nasıl yaparım?

SultanReyhanx105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ACER NİTRO 5 AN515-43-R7KR
RYZEN5-3550H - 8GB RAM-128GB SDD- RX560X 4GB - W10
DRİVER GÜNCELLEMELERİNİ NASIL YAPARIM .
AÇIKCASI PEK BİR BİLGİM YOK YENİ ALDIM PC
YÜKLEMEM GEREKEN DRİVER VE PROGRAMLARIN LİNKLERİNİ BİLEN ARKADAŞLAR ATARSA ÇOK MEMNUN OLURUM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . :)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Lütfen bütün mesajlarınızı büyük harf ile yazmayın. İyi forumlar.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Uğraşamam dersen: Aygıt Yöneticisi> Görüntü Bağdaştırıcıları> RX560X (sağ tıkla.)> Sürücüyü Güncelleştir> Güncel Sürücü Yazılımını Otomatik Olarak Ara. Bunu tek tek her şey için uygula. Eğer uğraşırım dersen tek tek sitesine gir her aygıtın, uygun driver yükle. Aygıt Yöneticisi> Görüntü Bağdaştırıcıları> RX560X (sağ tıkla.)> Sürücüyü Güncelleştir> Sürücü yazılımı için bilgisyarımı tara> İndirdiğin klasörü şeç. 2 yöntemden istediği yap. İşlemci ve ekran kartı için yapsan yeterli olur.
Örnek ekran kartı driver:

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
ACER NİTRO 5 AN515-43-R7KR
RYZEN5-3550H - 8GB RAM-128GB SDD- RX560X 4GB - W10
DRİVER GÜNCELLEMELERİNİ NASIL YAPARIM .
AÇIKCASI PEK BİR BİLGİM YOK YENİ ALDIM PC
YÜKLEMEM GEREKEN DRİVER VE PROGRAMLARIN LİNKLERİNİ BİLEN ARKADAŞLAR ATARSA ÇOK MEMNUN OLURUM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . :)
Allah kurtarsın o pcden kardeşim . Aldıktan 4 gün sonra 645 TL zararla sattım . Keşke forumlara bakarak alsaydın .

Soğutma olarak mükemmel ama performans olarak baya zayıf .

Driverlari acerin kendi sitesinde mevcut .

SultanReyhanx105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evkurdan almak zorunda kaldım . bu süreçte kredi kartı veya nakit param yoktu idareten aldım. açıkcası pek bilgim yoktu araştırdım ama imkanlarım el vermedi. dediğin gibi cahillik ettik aldık bakalım hayırlısı .. teşekkürler karşılığınız ve ilginiz için

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
evkurdan almak zorunda kaldım . bu süreçte kredi kartı veya nakit param yoktu idareten aldım. açıkcası pek bilgim yoktu araştırdım ama imkanlarım el vermedi. dediğin gibi cahillik ettik aldık bakalım hayırlısı .. teşekkürler karşılığınız ve ilginiz için
Laptop maalesefki önerebileceğim bir laptop değil . Memnun olduğunuzu da düşünmüyorum .
Driverlara şurdan ulaşabilirsiniz.