Fatih Portakalın Kaçak Çifliği !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Açabiliyorsan aç bir dk durma. Saygılar küçük kardeşim, ne zaman ki büyürsün o zaman bazı şeyleri daha bir mantığın ile yorumlamaya, yorumlarken de zekanı kullanmaya başlarsın.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Açabiliyorsan aç bir dk durma. Saygılar küçük kardeşim, ne zaman ki büyürsün o zaman bazı şeyleri daha bir mantığın ile yorumlamaya, yorumlarken de zekanı kullanmaya başlarsın.

Bu işler yaşla olmuyor fake kardeşim :) o işler eskiden oluyormuş.. sen hala insanları yaş ile yargılayabiliyorsan dönüp kendine bir sormalısın neden diye :)

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Bu dk dan sonra muhattabım değilsin, yazdığın mesaj bile daha ergen olduğunun bir göstergesi. Sana hayatında bol şans küçük karedeşim.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
haha sen insanları yaşı ile yargıla eğitimsiz ve okumadığın nasıl belli oluyor , sana cevap verdiğime bile utandım sen hadi kahveye çay içmeye bakalım oralarda çok var senin gibilerden iyi anlaşırsınız :D

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Portakal Köpeği.jpg

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
150 m2 3+1 evle neleri kiyasliyoruz ? ne yapsaydı gemicige parası yetmemistir ?

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
haha sen insanları yaşı ile yargıla eğitimsiz ve okumadığın nasıl belli oluyor , sana cevap verdiğime bile utandım sen hadi kahveye çay içmeye bakalım oralarda çok var senin gibilerden iyi anlaşırsınız :D
Bence o kadar takma belli zaten neyin ne olduğu. Ben bu düşünceleri herhalde 5-6 yaşında düşünmüşümdür.
Bence sığ bir düşünce biçimi. Şuan hiçbir şey kanıtlayamadıkları için kuduruyorlar :) Çünkü zamanında herkes R yapmış, ki bence kendileri de biliyorlar ama inanamıyorlar bir defadan bir şey olmaz diyorlardır ne bileyim. Eğer böyle sayılacaksa oho düşünmüyorum bile ;)

Son düzenleme:

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Ben fotoyu ekliyorum moderatör utkuversus kardeş kaldırıyor, kaldırma gerekçeside şu ;

"Anlamsız Alakasız ileti göndermek" :) Gülermisin ağlarmısın.

İşte hazımsızlık böyle bir şey. Üstüne bir de tehdit ediliyorum. Beni küfür ve hakaretten 40 puan üzerinden de değerlendirebilirmiş :) Bu 1 aya denk gelirmiş.. Moderatör kardeş hiç durma elinden geleni ardına koyma. Ben bir doğruyu savunuyorum diye bir ortamdan kovulacaksam bunu 1 ay ile sınırlandırma elinden ne geliyorsa onu yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Portakal Köpeği.jpg

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Tabiki var, konu akp olsaydı onuda yapardık çünkü eleştirecek çok şey var. Fakat neden hemen seviye düştü? Kardeşim fazla hazımsızlık ülsere sebep olur bu kadar zorlamayın kendinizi.

Benim derdim akp değil merak etmeyin objektif olmak genleriniz de yok o yüzden anlayamıyorsunuz.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Biliyorsunuz yakın zamanda tanesi 2500 TL'ye kitap satan Yılmaz Özdil'in 310 metrekare kaçaç villası ortaya çıkmıştı. Villanın değeri 7-8 Milyon TL olduğu söyleniyor. Bu haber düştükten sonra villa için yıkım kararı alındı yıkıma başlanmışken birden durduruldu flan ama büyük ihtimal yıkılacak. SÖZCÜ gazetesinde köşe yazarı olan Yılmaz Özdil haberler çıktıktan sonra süresiz izine çıkmış.

Daha bu haberin yankıları geçmeden bugün bir idda atıldı ortaya ( Ben haberlerde ve Tweeterda görüğüm kadarıyla bu akşam açıklama yapar inşallah Fatih Portakal ).
Fatih Portakal'ın 8.5 dönüm üstüne kurulu Çiflik evinde 3 adet kaçak yapı olduğu. Hatta günlerce eleştirdiği İMAR BARIŞINDAN yararlandığı .İmar Kanunu'nun kendisine verdiği yasal haktan da faydalanarak imarsız araziye 150 metrekarelik 3 odalı ve tek katlı bir çiftlik evi ile bunun yanına da ayrıca hukuksuz bir şekilde 3 kaçak yapı kondurduğu tespit edildi. deniyor haberde.

Şimdi size sormak isterim kendini Muhalif Solcu hak hukuk eşitlik adelet bekçisi gibi lansa eden böyle gazetecilerin ultra lüx villalarda yazlıklarda çifliklerde oturup. Sürekli devletin Cumhurbaşkana KAÇAK SARAY KAÇAK SARAY yok Yazlık SARAY yapıyor UÇAN SARAYI var diye eleştirip böyle işler yapması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Haberi ilk yapan site bu.

Mükemmel bir atasözü, it iti ısırmaz derler.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Tabiki var, konu akp olsaydı onuda yapardık çünkü eleştirecek çok şey var. Fakat neden hemen seviye düştü? Kardeşim fazla hazımsızlık ülsere sebep olur bu kadar zorlamayın kendinizi.

Benim derdim akp değil merak etmeyin objektif olmak genleriniz de yok o yüzden anlayamıyorsunuz.
Fanatiklerle uğraşmayın, tartışmaya girmeyin. Mesela Jack, Sözcü'den başka haber paylaşmaz. Neredeyse paylaştığı tüm konular siyasi. Kimse ona laf etmez. Burada Fatih Portakal eleştirilince bazılarının zoruna gidiyor. Hakaretler falan başlıyor.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam yanlış kişiye sataştınız sanırsam :D Doğru anlamaya çalışırsanız Akp'yi eleştirmiyor. Tabii anlayacak bir şey olsa

Konu neden AKP- CHP muhabbetine geldi ?

Burada söz konusu gazeteciler Türkiye Cumhuriyetinin tam bağımsız ve TARAFSIZ gazetecileri.
Yılmaz Özdil ve Fatih Portakal'dan ne ara CHP'yi eleştirdiğiniz kadar AKP'yide eleştirin muhabbetine geldik ?

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Fanatiklerle uğraşma. Mesela Jack Sözcü'den başka haber paylaşmaz. Neredeyse paylaştığı tüm konular siyasi. Kimse ona laf etmez. Burada Fatih Portakal eleştirilince bazılarının zoruna gidiyor. Hakaretler falan başlıyor.

Yani o zaman troll olma ihtimali var? Biliyorsunuz el altından maaş alarak, X kişiler tarafından görevlendirilen sosyal medya ve bu tip platformlarda haklı haksız, doğru yada yanlış farketmeksizin yandaşlık yapan, ortalığı kızıştıran troller var. Bunlardan gerçekten çok var bu arkadaş ta bu sıfata uyuyor o halde kaale alınıp muhattap olunacak biriside değildir haklısınız.

Konu neden AKP- CHP muhabbetine geldi ?

Burada söz konusu gazeteciler Türkiye Cumhuriyetinin tam bağımsız ve TARAFSIZ gazetecileri.
Yılmaz Özdil ve Fatih Portakal'dan ne ara CHP'yi eleştirdiğiniz kadar AKP'yide eleştirin muhabbetine geldik ?

Bir fotoğraf ekledik, konuyu tam 12 den vuracak düzeyde sonra kendimi bu tartışmanın içerisinde buldum :) Israrla akp li yapmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar benden o malzemeyi alamayacaklar :)

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Onu megri meğri diye teröristleri karşılayanlara veya Oslo'da gizli gizli görüşenlere şöyle, hocamızın elini götünü öptüğünüz günleri de hatırlatayım mı , vatanı parsel parsel satanlara.

Çözüm sürecinde amaç silahları bıraktırmak siyasete çektirmekti , halkım diyeceksin, kucaklayacaksın ne yapacaktın başka?

Silahları betona gömmediler sonra 2015 te 800e yakın şehit verdi ülkemiz hendek kazıp barikat kurduklarında, 7 Hazirdan Akparti dersini aldı, Mhp bile lafını koydu peki
bunca şehide rağmen chp nin şimdiki halini nasıl savunacaksın? Vatanı satanlar belli belli hadi ordan.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Moderatör, şu konuyu ya siyaset bölümüne taşıyın ya da kilitleyin.
Konu siyaset döndü. 100 mesajı olmayan @bykahraman
siyasi mesaj atmaya başladı. Hatta argo kelimeler kullanıyor.

@Creative

Son düzenleme:

bykahraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çözüm sürecinde amaç silahları bıraktırmak siyasete çektirmekti , halkım diyeceksin, kucaklayacaksın ne yapacaktın başka?

Silahları betona gömmediler sonra 2015 te 800e yakın şehit verdi ülkemiz hendek kazıp barikat kurduklarında, 7 Hazirdan Akparti dersini aldı, Mhp bile lafını koydu peki
bunca şehide rağmen chp nin şimdiki halini nasıl savunacaksın? Vatanı satanlar belli belli hadi ordan.
Sizin genel yapınız hep böyle üke'nin içine ettiniz ama hep bahaneler buldunuz, hangi konuyu doğru yaptınız onu söyle.1 asgari ücret 2.324 lira yani 3 çeyrek altın ancak alınıyor 330 dolar zor ediyor ama suçlu kılıçdar CHP .

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Sizin genel yapınız hep böyle üke'nin içine ettiniz ama hep bahaneler buldunuz, hangi konuyu doğru yaptınız onu söyle.1 asgari ücret 2.324 lira yani 3 çeyrek altın ancak alınıyor 330 dolar zor ediyor ama suçlu kılıçdar CHP .

her zaman diyorum ve tekrar tekrarlıyorum , bunlar an-la-maz-lar !

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Konuyu çarpıtma, Chp li isen şuan megri megri diyorsun..

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Konuyu çarpıtma, Chp li isen şuan megri megri diyorsun..

Kardeşim asgari ücreti savunurlar onuda ellerine yüzlerine bulaştırırlar.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca kaçınılmaz son tabi.

Ülke batıyor bitiyor-muş ama gel gör ki özellikle son 10 yılda ülke teknolojide/yapılanma da arkadak "depük" yemiş gibi sıçrama, patlama yaşıyor. Sadece savunma sanayimizdeki gelişmeler bile yeter ama nerede bunları analiz edip idrak edebilecek olgunluk. Ve bu insanlar SDN gibi bir teknoloji forumunda bunları söyleyebiliyor :)

Bu muhalefet edenlerin çoğunun yaşı tutmaz o yüzden de bilmezler ama madem konu şimdi de ekonomiye kaydı alın, buyrun öyle öpülmez böyle öpülür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...