Fatih Portakal’ın çiftliği incelendi, kaçak yapıya rastlanmadı

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

Fatih Portakal’ın çiftliği incelendi, kaçak yapıya rastlanmadı
Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir'in Seferihisar ilçesindeki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı incelemede kaçak yapıya rastlanmadı. Olayı sosyal medya hesabı Twitter'dan 'itibar cellatlığı' olarak niteleyerek tepki gösteren Fatih Portakal ise, "İmar barışından yararlandığımız yerler: Altında 21 m2 konteyner olan sundurma, 10 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan" ifadelerini kullandı

Seferihisar ilçesi Camikebir Mahallesi’nde 2015 yılında Fatih Portakal’ın eşi Armağan Portakal adına kurulan Torlak Çiftliği’nde bazı yapıların kaçak olduğu iddiası üzerine ekipler harekete geçti.

İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Gözsüzler mevkisindeki 8 bin 394 metrekarelik tapu alanına sahip çiftliğe giderek inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemede, ailenin 3 parça yapı için 2018 yılında çıkarılan İmar Barışı yasasından faydalandığı tespit edildi.

2016 yılında yapılan 36 metrekare alana sahip atölye olarak kullanılan ahşap bina, depo olarak kullanılan 21 metrekarelik bina ve önündeki pergoleli mutfak olarak kullanılan bölüm ile hobi odası olarak kullanılan 10 metrekarelik ahşap bina için yapı kayıt belgesi alındığı saptandı. Fotoğraflarla da tespit edildi.

Çiftlikteki incelemeleri tamamlayan ve gerekli işlemleri yapan ekiplerin söz konusu yapılarla ilgili rapor hazırlayacağı ifade edildi. (DHA)

detay-kopya-6_16_9_1589627610.jpg

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Eğer kaçak yapı yoksa ramazan ramazan, game of thrones'daki akgezen müslüman kardeşlerimiz, kendine müslümanlıklarının gereğini yapmıştır.

Eğer kaçak yapı varsa da yandaş biri ne ceza alıyorsa Fatih Portakalda o cezayı almalı.

Bir dakika pardon, yandaşlar ceza almıyordu. Düzelteyim o zaman gerekli cezai işlem neyse o yapılmalı.

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Eğer kaçak yapı yoksa ramazan ramazan, akgezen müslüman kardeşlerimiz, kendine müslümanlıklarının gereğini yapmıştır.

Eğer kaçak yapı varsa da yandaş biri ne ceza alıyorsa Fatih Portakalda o cezayı almalı.

Bir dakika pardon, yandaşlar ceza almıyordu. Düzelteyim o zaman gerekli cezai işlem neyse o yapılmalı.

Çok doğru bir yorum , teşekkürler

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bide bu Fatih Portakal saf biraz, deseydi ki ; Kardeşim benim elimde listem var, en az 50 kaçak yapı yaparız, ben ve akrabalarım. Her türlü araç gereç (kazma,kürek, rizeli akraba) mevcut, diyecek.

Kimse bir şey demezdi. Hatta game of thrones'daki akgezenler bile şaşırırdı. Böyle gta şifrelerinin yazılı olduğu kitaplara bakardı, acaba Fatihte bizden miydi diye.

Bu ülke de muhalifler çok saf,

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Eğer kaçak yapı yoksa ramazan ramazan, game of thrones'daki akgezen müslüman kardeşlerimiz, kendine müslümanlıklarının gereğini yapmıştır.

Yılmaz Özdil ne ceza alıyorsa prosödür o işte bildiğin tanıdığın kaçak yapısı olan ünlü isim varsa şikayet et gitsin.
Önce tebligat gider bu fazla yaptığın yeri yık diye. ( 142 m2'den 310 M2 ye çıkarmış adam kaçak yapıyonda bu kadar gözede sokulmaz :D ) 1 hafta 10 gün içinde yıkmazsa belediye çalışanları yıkmaya gelir.

Fatih Portakal'ın kaçak yapıp yapmadığı konusunda daha resmi bir açıklama gelmedi Çevre ve Şehircilik bakanlığı bakıyor benim bildiğim bu işlere incelemeyide onlar yaptı resmi açıklama geldikten sonra tekrar konuşalım. ( Fatih Portakal'ıda takip ederim. Bir çivi bile çakmadım kaçak yok diyemedi yok tavuklar evsiz kalmasın depolar müşteminat köpek kulubelerinide yıkmazlar inşAllah flan tarzı açıklamalar yapıyor hep üstüne dün tavuk videosu atıp sıra sizde kazanacaksınız flan diyor :) . )

Not: ( Sözcü kaynak sayılmaz adamlar göz göre göre taraf kendi baş yazarları Kaçak yapının dibine vurduda 1 hafta 10 gündür haber yapamadılar... )

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Arkadaşlar bu arada iş siyasete yürümesin yoksa gene zortlar konu :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yılmaz Özdil ne ceza alıyorsa prosödür o işte bildiğin tanıdığın kaçak yapısı olan ünlü isim varsa şikayet et gitsin.
Önce tebligat gider bu fazla yaptığın yeri yık diye. ( 142 m2'den 310 M2 ye çıkarmış adam kaçak yapıyonda bu kadar gözede sokulmaz :D ) 1 hafta 10 gün içinde yıkmazsa belediye çalışanları yıkmaya gelir.

Fatih Portakal'ın kaçak yapıp yapmadığı konusunda daha resmi bir açıklama gelmedi Çevre ve Şehircilik bakanlığı bakıyor benim bildiğim bu işlere incelemeyide onlar yaptı resmi açıklama geldikten sonra tekrar konuşalım. ( Fatih Portakal'ıda takip ederim. Bir çivi bile çakmadım kaçak yok diyemedi yok tavuklar evsiz kalmasın depolar müşteminat köpek kulubelerinide yıkmazlar inşAllah flan tarzı açıklamalar yapıyor hep üstüne dün tavuk videosu atıp sıra sizde kazanacaksınız flan diyor :) . )

Not: ( Sözcü kaynak sayılmaz adamlar göz göre göre taraf kendi baş yazarları Kaçak yapının dibine vurduda 1 hafta 10 gündür haber yapamadılar... )

Bana ne yılmaz özdilden, bana ne diğerlerinden. Ben işlerin düzgün yürümemesine karşıyım.

Kim yanlış yapıyorsa vereceksin cezasını, yandaşa bu, muhalife bu olmuyor.

Gerçek belli olmadan, insanların suratına çamur atanlara karşıyım.

Ve en çokta bu henüz aklı başına gelememiş muhalefet gruplarına karşıyım.

Ama şunu kimse unutmasın , bu ülkede bir kağıdın üzerine, erkenden bir mühür basmak için ne imar afları yapıldı, ne yapıldı. Bunun gelecekte ki ülke ekonomisine vereceği zararı tahmin et diyeceğim de yine sen ve senin gibiler partiye bağlayacak. Bir de sakın bana "imar affında toplanan paradan bahsetme " komik rakamlar ve ekonomi bilmeyenleri avutur sadece o paralar.

Azcık vatanı sevin diyeceğim de zaten en çok siz seviyorsunuz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Azcık vatanı sevin diyeceğim de zaten en çok siz seviyorsunuz.

Benim dünya görüşüme göre VATAN SEVGİSİ İMANDAN GELİR.
Öyle boş beleş sözde sevgi değildir. ( Çok şey yazacaktım burayada siyaset bölümünde değiliz. )

Bana ne yılmaz özdilden, bana ne diğerlerinden. Ben işlerin düzgün yürümemesine karşıyım.
Aynen katılıyorum bende karşıyım. ( Ama başkasına verir öğütü kendi kırar söğütü anlayışınada karşıyım. Eleştir eleştir sürekli karşı çık ama kendi işine geldimi sende yap bunada karşıyım. )

Gerçek belli olmadan, insanların suratına çamur atanlara karşıyım.

Bu cümleyede kesinlikle katılıyorum bu forumda bu işi en çok kim yapar yalan yanlış bilgi ve haber yaymaya kim çalışır bil bakalım ?. Dikkat ettiysenin resmi makamların sorunucu bekleyek diyorum. ( Taraf olmuş bir sözcünün lafi ile insanlara karalanamaz veya aklanamaz )

Ve en çokta bu henüz aklı başına gelememiş muhalefet gruplarına karşıyım.

Bunun altına imzamı atarım işte. Bu ülkede kaliteli muhalefet olsun ülke çıkarı için çalışsın diye benden çok isteyemezsin.

Ama şunu kimse unutmasın , bu ülkede bir kağıdın üzerine, erkenden bir mühür basmak için ne imar afları yapıldı, ne yapıldı. Bunun gelecekte ki ülke ekonomisine vereceği zararı tahmin et diyeceğim de yine sen ve senin gibiler partiye bağlayacak. Bir de sakın bana "imar affında toplanan paradan bahsetme " komik rakamlar ve ekonomi bilmeyenleri avutur sadece o paralar.

Evet yalan yanlış seçim zamanları İmar Afları yapıldı ne binalara ne yapılarak tapu verildi bu ülkede. Ama tekrar söylüyorum bunları eleştirip insanlar kendileride yapınca olmuyor işte. Devlet hem kısa sürede toplu para toplansın hemde milletin işi görülsün diye bu İmar Barışlarını çıkarıyor. Olur mu olmaz mu mantıklı mı değil mi tartışılık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Benim dünya görüşüme göre VATAN SEVGİSİ İMANDAN GELİR.
Öyle boş beleş sözde sevgi değildir. ( Çok şey yazacaktım burayada siyaset bölümünde değiliz. )

Aynen katılıyorum bende karşıyım. ( Ama başkasına verir öğütü kendi kırar söğütü anlayışınada karşıyım. Eleştir eleştir sürekli karşı çık ama kendi işine geldimi sende yap bunada karşıyım. )

Bu cümleyede kesinlikle katılıyorum bu forumda bu işi en çok kim yapar yalan yanlış bilgi ve haber yaymaya kim çalışır bil bakalım ?. Dikkat ettiysenin resmi makamların sorunucu bekleyek diyorum. ( Taraf olmuş bir sözcünün lafi ile insanlara karalanamaz veya aklanamaz )

Bunun altına imzamı atarım işte. Bu ülkede kaliteli muhalefet olsun ülke çıkarı için çalışsın diye benden çok isteyemezsin.

Evet yalan yanlış seçim zamanları İmar Afları yapıldı ne binalara ne yapılarak tapu verildi bu ülkede. Ama tekrar söylüyorum bunları eleştirip insanlar kendileride yapınca olmuyor işte. Devlet hem kısa sürede toplu para toplansın hemde milletin işi görülsün diye bu İmar Barışlarını çıkarıyor. Olur mu olmaz mu mantıklı mı değil mi tartışılık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Bu cümleyede kesinlikle katılıyorum bu forumda bu işi en çok kim yapar yalan yanlış bilgi ve haber yaymaya kim çalışır bil bakalım ? ''

- Bu konudan önce fatih portakal ile ilgili '' RESMİ '' Sonuç gelmeden konuyu açan kimdi ? benmiydim :) hem kendin yapıyorsun hemde yazdığına inanıyorsun , çok acınacak durumdasın adamım .