Fatih Portakalın Kaçak Çifliği !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Biliyorsunuz yakın zamanda tanesi 2500 TL'ye kitap satan Yılmaz Özdil'in 310 metrekare kaçaç villası ortaya çıkmıştı. Villanın değeri 7-8 Milyon TL olduğu söyleniyor. Bu haber düştükten sonra villa için yıkım kararı alındı yıkıma başlanmışken birden durduruldu flan ama büyük ihtimal yıkılacak. SÖZCÜ gazetesinde köşe yazarı olan Yılmaz Özdil haberler çıktıktan sonra süresiz izine çıkmış.

Daha bu haberin yankıları geçmeden bugün bir idda atıldı ortaya ( Ben haberlerde ve Tweeterda görüğüm kadarıyla bu akşam açıklama yapar inşallah Fatih Portakal ).
Fatih Portakal'ın 8.5 dönüm üstüne kurulu Çiflik evinde 3 adet kaçak yapı olduğu. Hatta günlerce eleştirdiği İMAR BARIŞINDAN yararlandığı .İmar Kanunu'nun kendisine verdiği yasal haktan da faydalanarak imarsız araziye 150 metrekarelik 3 odalı ve tek katlı bir çiftlik evi ile bunun yanına da ayrıca hukuksuz bir şekilde 3 kaçak yapı kondurduğu tespit edildi. deniyor haberde.

Şimdi size sormak isterim kendini Muhalif Solcu hak hukuk eşitlik adelet bekçisi gibi lansa eden böyle gazetecilerin ultra lüx villalarda yazlıklarda çifliklerde oturup. Sürekli devletin Cumhurbaşkana KAÇAK SARAY KAÇAK SARAY yok Yazlık SARAY yapıyor UÇAN SARAYI var diye eleştirip böyle işler yapması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Haberi ilk yapan site bu.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bakalım Fatih Portakal ne diyecek? Ona göre değerlendireceğim. Bir şey demezse doğruluğunu kabul ediyordur zaten.

Sami Ertaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Haber doğru ise şaşırtıcı gerçekten.

Son düzenleyen moderatör:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
1589552416963.png

Reaksiyon puanı
10,315
Parası olan herkes villa alabilir, yaptırabilir, sahip olabilir, en lüks şartlarda yaşayabilir. Kimse buna söz edemez... De, kanun ve hukuk içinde olduğu sürece. Başkalarına habire racon keserken aynı haltı yememek şartıyla...

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Parası olan herkes villa alabilir, yaptırabilir, sahip olabilir, en lüks şartlarda yaşayabilir. Kimse buna söz edemez... De, kanun ve hukuk içinde olduğu sürece. Başkalarına habire racon keserken aynı haltı yememek şartıyla...

Zaten bende bu görüşteyim insanları malı mülkü mal varlığı kimseyi ilgilendirmez ister hacı hoca olsun ister sanatçı ister gazeteci. İstediği şeyi yapabilir istediği yerde oturabilir. Kimseyi ilgilendirmez.

Haberdede konu olduğu gibi mesela başkalarını eleştirip aynı olayı yapmak. Yada İMAR BARIŞI konusunu eleştirip günlerce haber yapın kendilerininde başvurması. Yada sağa sola burada RAT dönüyor RATÇI veya KAÇAK deyip kendilerinin İMAR izni olayan alanlara bina yapmaları bu yerler üstünde RAT kazanmaları veya Kaçak yapı yapmaları. ( Birde o kadar ağaç edebiyatı yapıp Ağaç kesme flan çıksaydı iyice tüğ dikmek olurdu )

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Zaten bende bu görüşteyim insanları malı mülkü mal varlığı kimseyi ilgilendirmez ister hacı hoca olsun ister sanatçı ister gazeteci. İstediği şeyi yapabilir istediği yerde oturabilir. Kimseyi ilgilendirmez.

Haberdede konu olduğu gibi mesela başkalarını eleştirip aynı olayı yapmak. Yada İMAR BARIŞI konusunu eleştirip günlerce haber yapın kendilerininde başvurması. Yada sağa sola burada RAT dönüyor RATÇI veya KAÇAK deyip kendilerinin İMAR izni olayan alanlara bina yapmaları bu yerler üstünde RAT kazanmaları veya Kaçak yapı yapmaları. ( Birde o kadar ağaç edebiyatı yapıp Ağaç kesme flan çıksaydı iyice tüğ dikmek olurdu )

Kitabımız bu konuda insanları ikaz eder, Saff suresi 2 ve 3. ayetler çok nettir. Ama ne yazık ki soldan da, sağdan da bu konuda aynı hataya düşen çok insan oluyor maalesef.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Biliyorsunuz yakın zamanda tanesi 2500 TL'ye kitap satan Yılmaz Özdil'in 310 metrekare kaçaç villası ortaya çıkmıştı. Villanın değeri 7-8 Milyon TL olduğu söyleniyor. Bu haber düştükten sonra villa için yıkım kararı alındı yıkıma başlanmışken birden durduruldu flan ama büyük ihtimal yıkılacak. SÖZCÜ gazetesinde köşe yazarı olan Yılmaz Özdil haberler çıktıktan sonra süresiz izine çıkmış.

Daha bu haberin yankıları geçmeden bugün bir idda atıldı ortaya ( Ben haberlerde ve Tweeterda görüğüm kadarıyla bu akşam açıklama yapar inşallah Fatih Portakal ).
Fatih Portakal'ın 8.5 dönüm üstüne kurulu Çiflik evinde 3 adet kaçak yapı olduğu. Hatta günlerce eleştirdiği İMAR BARIŞINDAN yararlandığı .İmar Kanunu'nun kendisine verdiği yasal haktan da faydalanarak imarsız araziye 150 metrekarelik 3 odalı ve tek katlı bir çiftlik evi ile bunun yanına da ayrıca hukuksuz bir şekilde 3 kaçak yapı kondurduğu tespit edildi. deniyor haberde.

Şimdi size sormak isterim kendini Muhalif Solcu hak hukuk eşitlik adelet bekçisi gibi lansa eden böyle gazetecilerin ultra lüx villalarda yazlıklarda çifliklerde oturup. Sürekli devletin Cumhurbaşkana KAÇAK SARAY KAÇAK SARAY yok Yazlık SARAY yapıyor UÇAN SARAYI var diye eleştirip böyle işler yapması konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Haberi ilk yapan site bu.
Şu adamı bir rahat bırakmadınız yaw :D

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İmar barışından yararlanılmış , açıklama şu şekilde ;

''5- Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın. ''

Kesin sonuç çıkınca konuyu aç , milleti heyecanlandırma ;)

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İmar barışından yararlanılmış , açıklama şu şekilde ;

''5- Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın. ''

Kesin sonuç çıkınca konuyu aç , milleti heyecanlandırma ;)
Biz de onu diyoruz: İmar barışını eleştirip eleştirip kendisi yararlanmış. Ayrıca bu savunma iddiaları kabullenmek anlamına gelir.

"Tavukları evsiz bırakmayın" o da güzel savunma olmuş. ?

Bu arada kesin sonuç çıkına kadar konuyu açmama tavsiyesini önce kendin uygulamalısın. Çünkü Sözcü'nün her haberini paylaşıyorsun.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sözcü Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil'in kaçak Villa muhabbeti doğru.

Fatih Portakal'ın haberide sabah gördüm TT oldu heryerde. Haber içeriğinede notumu düştüm akşam açıklamasını görecez diye belirttim.

Not: Ben senin gibi at yalanı bulunur inananı kafasında değilim. 3-5 siteden tehit edip görüp okuyup konu açarım. Fatih Portakal'ın az önce Tweet attığı gibi incelemeyede gelmişler evini demek ki şikayette var. Artık mahkeme kararını görecez.

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Şuan senin oturduğun ev bile bir kısmı imarsız, kaçak olabilir. Kaçak kat, balkon, çatı katı vs. Adam orayı zaten imarsız şekilde almıştır ve kullanıyordur. Biliyor olabilir bilmiyor da olabilir. Ama kendisine uğraşılmayı sevildiği için nedense hiç kimse görülmeyip onunki görüldü :) Lütfen her haberi yanlış anlamayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parazitcim ne oldu neden kızdın :) Doğrular işine gelmiyor mu yoksa?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şuan senin oturduğun ev bile bir kısmı imarsız, kaçak olabilir. Kaçak kat, balkon, çatı katı vs. Adam orayı zaten imarsız şekilde almıştır ve kullanıyordur. Biliyor olabilir bilmiyor da olabilir. Ama kendisine uğraşılmayı sevildiği için nedense hiç kimse görülmeyip onunki görüldü :) Lütfen her haberi yanlış anlamayalım.

Yılmaz Özdil için bu dediği olmazda baya baya arsanın yeri kaydırılmış ticari alandan haneye çevirmeye çalışıp 300 m2 villa yapmış flan. ( Vur demişler resmen öldürmüş. )

Fatih Portakal olayı için haklı olabilirsin. Bu akşam haberlerinde açıklama yaptımı takip edemedim youtube'a düşünce bakacam tekrar ne demiş diye. Ama haftalarca eleştirip kendiside İmar Affından yararlanmasıda bir değişik bence ve üstüne imara kapalı alana çivi bile çakamazsın tavuk kümlesleri depolar yerler yaptıysa yasaktır diye düşünüyorum. siyasi show için yıkmazlarsa iyidir. ( Bakalım resmi ekipler inceleme yapmış 1-2 güne düşer internete nedir ne değildir diye )

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
terbiyesizlik yapma ya terbiyesiz adam biz burda kaçak yapı dikiyoruz siz burada kaçakçı diyorsunuz

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

bu kadar eğlence yeter size yine yalan haber :) incelenmiş ve kaçak çıkmamış, eğlendiniz yine olsun :D :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
bu kadar eğlence yeter size yine yalan haber :) incelenmiş ve kaçak çıkmamış, eğlendiniz yine olsun :D :D

Daha resmi bir açıklama gelmedi :D resmi raport yayınlansın atarım burada. Sözcü Fatih Portakal'ın attığı tweet'ten kendince haber çıkarmış.

Ama günlerce eleştirdiği İmar Barışından kendisinin bende yararlandım demeside bir olaydır bence.

Bu arada benim açtığın konunun başında Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'de var onunla ilgilide Sözcüden bir haber paylaşsana şurada görek. ( Türkiye'nin tarafsız gazetesi kendi yazarı hakkında nasıl haberler yapmış mesela görsek ?)

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Daha resmi bir açıklama gelmedi :D resmi raport yayınlansın atarım burada. Sözcü Fatih Portakal'ın attığı tweet'ten kendince haber çıkarmış.

Ama günlerce eleştirdiği İmar Barışından kendisinin bende yararlandım demeside bir olaydır bence.

Bu arada benim açtığın konunun başında Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'de var onunla ilgilide Sözcüden bir haber paylaşsana şurada görek. ( Türkiye'nin tarafsız gazetesi kendi yazarı hakkında nasıl haberler yapmış mesela görsek ?)

Resmi ' raport ' açıklansın , atarsın buraya okey :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Resmi ' raport ' açıklansın , atarsın buraya okey :D

Tamam atarım. Ben senin gibi at yalanı bulunur inananı kafasında değilim doğrusu neyse resmi olarak sonuçlanınca atarım. ( Sözcü bu haberde taraf olduğu için haber içeriği benim için yüzde 100 doğru değil şuan için. ) Kendi gazetecisi aynı şeyi yaptı haftalarca 1 tane haber yapamadı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Tamam atarım. Ben senin gibi at yalanı bulunur inananı kafasında değilim doğrusu neyse resmi olarak sonuçlanınca atarım. ( Sözcü bu haberde taraf olduğu için haber içeriği benim için yüzde 100 doğru değil şuan için. ) Kendi gazetecisi aynı şeyi yaptı haftalarca 1 tane haber yapamadı.

Hmm ama şuan resmi olmayan bir haberi konu olarak açmışsın.. ama hala doğrusu neyse sonuçlanınca resmi olarak atarım diyorsun.. ee o zaman bu konuyu neden açtın :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hmm ama şuan resmi olmayan bir haberi konu olarak açmışsın.. ama hala doğrusu neyse sonuçlanınca resmi olarak atarım diyorsun.. ee o zaman bu konuyu neden açtın :)

:D Günde 10 tane kulaktan dolma yalan yanlış haber açan senin bunu demende komik oluyor.

Haber resmi olmasa Fatih Portakal neden açıklama yapıyor ? Haber madem resmi değil neden çifliği incelemek için ekipler gidiyor. Buradan sana ekmek çıkmaz boşuna uzatma. ( Açtığım konuyuda güzel oku ne yazmış nasıl yazmışım idrak et sonra konuş )

Şimdi sen bulamazsın şuraya bırakam yazdığımı.

1589633285943.png

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@Jack
Yine boş muhalefete devam mı ? Sen harcanıyorsun burlarda. Bir an önce siyasete atıl, havada kapılırsın!!

Konu sahibi paylaştığı içeriğe kaynak ekleyince doğrulanmamış oluyor, sen sözcüden kaynak ekleyince kesin bilgi mi oluyor ?

Haber doğruysa yazık. Herkesi haber eden arkadaş kendini de etseydi keşke. Ön yargı ile söylemiyorum bunu ama tavukları evsiz bırakmayın sözüne bakılınca sanırım var gibi :) Tavuklara biz kümes yapıyoruz genelde şato yaptıysa yıkarlar :) Fakirin kümesi limon kasasından olur, zenginin ki şatodan :-p

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
:D Günde 10 tane kulaktan dolma yalan yanlış haber açan senin bunu demende komik oluyor.

Haber resmi olmasa Fatih Portakal neden açıklama yapıyor ? Haber madem resmi değil neden çifliği incelemek için ekipler gidiyor. Buradan sana ekmek çıkmaz boşuna uzatma. ( Açtığım konuyuda güzel oku ne yazmış nasıl yazmışım idrak et sonra konuş )

Şimdi sen bulamazsın şuraya bırakam yazdığımı.

Ekli dosyayı görüntüle 99174

ben uzatmıyorum sen uzatıyorsun bak :) hadi resmi açıklama gelince açarsın konunu..

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Portakalın Twitter daki Paylaşımını Okumadınımız mı ???

Sıvacılığın Ne Demek Olduğunu Bilmeyenler Yukarıdaki Tip ve Twitlerine Bakarak Anlayabilirler.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şuan kaçak yapıya rastlanılmadığı yazıyor sitelerde , bu arkadaşlar fazla heyecanlı.

Sen okumayı ve yazılanları süsgeçten geçirmeyi ne zaman öğrenecen ?

Sana diyorum ki kendi gazetecisinin yaptığı kaçap Villayı haber yapamayan gazetenin haberine mi güvenecez ? Resmi açıklama gelsin kopyalarım buraya. Açıklama incelemeyi yapan ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN gelir Sözcü'den değil.

Portakalın Twitter daki Paylaşımını Okumadınımız mı ???

Sıvacılığın Ne Demek Olduğunu Bilmeyenler Yukarıdaki Tip ve Twitlerine Bakarak Anlayabilirler.

Paylaşımlarını okudum Fatih Portakal'ıda takip ederim.

O kadar eleştirdiği İMAR BARIŞINDAN bende yararlandım demesi bence birşeydir. Üstüne Tavuklar evsiz kalmasın göndermesi ve az önce tavuklarının videosunu attı şimdi sıra sizde kazanacaksınız diye :D ( Tavukları için izinsiz kümes yaptı algısı oluşturdu açıkçası )

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Sen okumayı ve yazılanları süsgeçten geçirmeyi ne zaman öğrenecen ?

Sana diyorum ki kendi gazetecisinin yaptığı kaçap Villayı haber yapamayan gazetenin haberine mi güvenecez ? Resmi açıklama gelsin kopyalarım buraya. Açıklama incelemeyi yapan ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN gelir Sözcü'den değil.

Paylaşımlarını okudum Fatih Portakal'ıda takip ederim.

O kadar eleştirdiği İMAR BARIŞINDAN bende yararlandım demesi bence birşeydir. Üstüne Tavuklar evsiz kalmasın göndermesi ve az önce tavuklarının videosunu attı şimdi sıra sizde kazanacaksınız diye :D ( Tavukları için izinsiz kümes yaptı algısı oluşturdu açıkçası )

uzatmasana artık dostum sen anlamıyor beni ? :D aynı şeyleri yazıp durma bildirim geliyor sinir oluyorum , resmi açıklama gelince açarsın işte daha neyi uzatıyorsun tamam dedik ya

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Çok yüzlülük, yalancılık, iftira yetisi(fazlasıyla), satılmışlık, haysiyetsizlik, onursuzluk, şuursuzluk, hainlik..

Ne arıyorsunuz? Fazlasıyla hepsi ve daha fazlası bu şahısta mevcut.

Konu ile ilgili ise çok yüzlülüğünden, satılmışlığından, onursuzluk ve şuursuzluğundan sadece bir örnek..! (SADECE 1)

Ekli dosyayı görüntüle 99191

Bu adam sana ne kötülük yaptı da bu kadar rahat hakaret edebiliyorsun ? Adam Ülke'de en doğruları söyleyen ve en çok izlenen haber kanalının sunucusu olarak devam edecek merak etme , umarım yakın biri görür bu yazdıklarınızı da bu hakaretlerin izden ve iftiralarınız dan dolayı dava açılır şahsınıza..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...