Abdullah Alkan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 417
Gta V Epic Games Store'da Bedava Oldu! (Şaka Değil, Gerçek!)
Ekli dosyayı görüntüle 98716
Son düzenleme:
Çöktü sayfa.Gta V Epic Games Store'da Bedava Oldu! (Şaka Değil, Gerçek!)
Link?Gta V Epic Games Store'da Bedava Oldu! (Şaka Değil, Gerçek!)
Ben kapatmamıştım ama sayfa veri yüklemedi. 1-2 saatte düzelir.Tüh keşke launcher'i kapatmasaydım.
Ekli dosyayı görüntüle 98720
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. EPİC games bu hareketi ile Steam'ı piyasadan sildi. Çok abartıyor olabilirim ama GTA 5 bu GTA 5Abi Epic Games kendini hazırlamamış mı böyle bir şeye ya? GTA 5 veriyorsun insanlara. Gerçi bu kadar beklemiyorlardır sanırım. Epic Games çalışanları beyaz kefenlerini hazırlasınlar. Gidecekleri yer belli iyi sevap yaptılar.
Daha ne verebilirler yav.Sınır tanımayacaklarını düşünüyorum
evet hemde pre hesapla yani online moda 1 milyon dolarla başlıyoruzArkadaşlar online modu gibi bir seçenek var mı gta5 için ?
Unreal engine'nin sahibi. Fortnite da çok prim yaptı. Çok normal.Ama burdan Epic Games'in aslında ne kadar güçlü bir şirket olduğunu gördük. Adam GTA 5 veriyor ya ücretsiz. Hangi şirket yapar bunu?
Pinti steam hiçbirşey vermez.Steam de ani bir atakla başka birkaç oyun verse falan ne iyi olur![]()
Verirler diyor herkes. Online için korkunç bir oyuncu hareketliliği olur işlerine gelir.Arkadaşlar online modu gibi bir seçenek var mı gta5 için ?
İkisi ayrı satılmıyor. Bir Grand Theft Auto 5 key aldıysan bunu Rockstar Games launcher'da etkinleştireceksin.Arkadaşlar online modu gibi bir seçenek var mı gta5 için ?
bende sadece Epic Games var oyunu oynamak için Rockstar Games launcher kurmalımıyımİkisi ayrı satılmıyor. Bir Grand Theft Auto 5 key aldıysan bunu Rockstar Games launcher'da etkinleştireceksin.
Alamayanların oynaması iyi değil mi? EPİC sürekli ücretsiz oyun veriyor iyi bir şey işteBu saatten sonra en sevdiğim oyun şirketi Rockstar benim için bitmiştir Epic Games'ten gelecek para için hakkımı yediler biz enayimiyiz!
Social clup üyeliği açmak lazım muhtemeln.bende sadece Epic Games var oyunu oynamak için Rockstar Games launcher kurmalımıyım