Gta V Epic Games Store'da Bedava Oldu! (Şaka Değil, Gerçek!)

Epic Games Store Bu Hareketle Steam'a Darbe Vurdu mu ?

• Kullanılan toplam oy
    78

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Valla heyecanlıyım ya ps3 için satın alıp 3-4 kez bitirdiğim oyunu bu sefer orijinal bir şekilde pcden oynayacağım. Malum PS3 için online içeriği biraz sınırlı. Burada roleplay falan oynayacağım için seviniyorum.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Sayfaya giremediğim için link atamadığım, Launcherden gördüm foto paylaştım. Launcherden alabilirsiniz.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Şu an gerçekten hiçbir şekilde açılmıyor :D Neyse 21 Mart'a kadar süremiz var rahatım o yüzden :D

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Epic Games bu sayede kendine bir sürü fortnite kullanıcısı edinmiş olabilir. İnsanlar üye oldu o kadar bir fortnite'da oynayıversinler :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Tüh keşke launcher'i kapatmasaydım.
1589469112194.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
Abi Epic Games kendini hazırlamamış mı böyle bir şeye ya? GTA 5 veriyorsun insanlara. Gerçi bu kadar beklemiyorlardır sanırım. Epic Games çalışanları beyaz kefenlerini hazırlasınlar. Gidecekleri yer belli iyi sevap yaptılar.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. EPİC games bu hareketi ile Steam'ı piyasadan sildi. Çok abartıyor olabilirim ama GTA 5 bu GTA 5
En epic games konuşmayan adam bile epic gamesden bahsedecek.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D Epic games bu gidişle 500 kodlu arızalarından kurtulamayacak galiba.
Böyle bir büyük oyunu piyasaya sürerken data merkezlerini bu vakaya hazırlamaları gerekirdi.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Ama burdan Epic Games'in aslında ne kadar güçlü bir şirket olduğunu gördük. Adam GTA 5 veriyor ya ücretsiz. Hangi şirket yapar bunu?

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Arkadaşlar online modu gibi bir seçenek var mı gta5 için ?

Reaksiyon puanı
768
Bu saatten sonra en sevdiğim oyun şirketi Rockstar benim için bitmiştir Epic Games'ten gelecek para için hakkımı yediler biz enayimiyiz!

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ama burdan Epic Games'in aslında ne kadar güçlü bir şirket olduğunu gördük. Adam GTA 5 veriyor ya ücretsiz. Hangi şirket yapar bunu?
Unreal engine'nin sahibi. Fortnite da çok prim yaptı. Çok normal.
Steam de ani bir atakla başka birkaç oyun verse falan ne iyi olur :D
Pinti steam hiçbirşey vermez.
Adamlar geçen oyun verdiler shogunlu birşey çok incelemedim ama bence iyi değildi.

Arkadaşlar online modu gibi bir seçenek var mı gta5 için ?
Verirler diyor herkes. Online için korkunç bir oyuncu hareketliliği olur işlerine gelir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
İkisi ayrı satılmıyor. Bir Grand Theft Auto 5 key aldıysan bunu Rockstar Games launcher'da etkinleştireceksin.
bende sadece Epic Games var oyunu oynamak için Rockstar Games launcher kurmalımıyım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu saatten sonra en sevdiğim oyun şirketi Rockstar benim için bitmiştir Epic Games'ten gelecek para için hakkımı yediler biz enayimiyiz!
Alamayanların oynaması iyi değil mi? EPİC sürekli ücretsiz oyun veriyor iyi bir şey işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende sadece Epic Games var oyunu oynamak için Rockstar Games launcher kurmalımıyım
Social clup üyeliği açmak lazım muhtemeln.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
İftarı epic games sunucusunda açalım bari :D Hadi kardeşim hadi.