caner00
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 81
iyi forumlar.2020 yılında galaxy s4 kullaniyorum.bendeki cihaz i9500 model olan 8 çekirdekli versiyon.stock rom her bakımdan yetersiz geliyor.o yüzden custom rom kullaniyorum fakat ondada kabus gibi bir sorunum var.farklı yapımcıların romlarını denedim ama sorun çözülmedi.cihazım kullanırken kapaniyo.kullanırken birden donuyor 1-2 saniye öyle kaliyor ve hemen reset atıp samsung logosunda buluyorum kendimi ve tekrar açılıyor.açıldıktan hemen sonra çok yüklenir art arda uygulama açarsam yine reset atıyor.bunun sebebi nedir.cihazımın orjinal romda böyle bir problemi yok.cihazımın pili çok eski o yüzden bataryamın kargodan gelmesini bekliyorum.şuanki eski pili 2 saat ekran süresi veriyor.ayrıca bu cihaz için önerebileceğiniz bir rom var mı?genel olarak düzgün çalışacak bir yazılım bir çözüme ihtiyacım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi forumlar.2020 yılında galaxy s4 kullaniyorum.bendeki cihaz i9500 model olan 8 çekirdekli versiyon.stock rom her bakımdan yetersiz geliyor.o yüzden custom rom kullaniyorum fakat ondada kabus gibi bir sorunum var.farklı yapımcıların romlarını denedim ama sorun çözülmedi.cihazım kullanırken kapaniyo.kullanırken birden donuyor 1-2 saniye öyle kaliyor ve hemen reset atıp samsung logosunda buluyorum kendimi ve tekrar açılıyor.açıldıktan hemen sonra çok yüklenir art arda uygulama açarsam yine reset atıyor.bunun sebebi nedir.cihazımın orjinal romda böyle bir problemi yok.cihazımın pili çok eski o yüzden bataryamın kargodan gelmesini bekliyorum.şuanki eski pili 2 saat ekran süresi veriyor.ayrıca bu cihaz için önerebileceğiniz bir rom var mı?genel olarak düzgün çalışacak bir yazılıma bir çözüme ihtiyacım var.