DSL bağlantısı gidip geliyor

Bu konuyu okuyanlar

joatmon

Öğrenci
Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
20
Merhabalar değerli forum üyeleri. Benim internetle ilgili şöyle bir sıkıntım var: DSL bağlantısı arada bir gidip 3-4 dk sonra geri geliyor. Ben online oyun oynuyorum ve bırakın 3 dk yı 3-5 sn bile çok önemli. Ve benim bağlantım kablolu köprüleme şeklinde. Oturduğumuz dairenin bir üst katında amcamlar oturuyor. ADSL bağlı modem onlarda. Ben de onlardan bizim evdeki modeme LAN kablosu çektim. DHCP ayarlarını vs. yaptım. Tek sıkıntı dediğim gibi arada bir DSL bağlantısının kopması. Bugün dikkatimi çeken bir şey oldu. Kardeşim kendi bilgisayarından internete bağlandığı gibi DSL gitti. Acaba bir alakası var mıdır? Yardımcı olursanız her türlü detay veririm.

Ve küçük bir soru daha: Müşteri hizmetlerini ararsam yardımcı olabilmek için hangi bilgileri soruyorlar? Çünkü internet amcamın adına ve bu aralar çok yoğun.
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    198.2 KB · Görüntüleme: 112

joatmon

Öğrenci
Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
20
Ariza kaydı oluşturunuz.
en son çare olarak yarın arıza kaydı oluşturacağım. gına geldi artık durumumu anlatamam. sırf internete para vermemek için üst katta oturan amcamlar ile aynı interneti kullanmak için kablolu köprüleme yapıyorum. yaklaşık 4 yıldır böyle. bir zamanlar ip çakışması oluyordu. şimdi modem arayüzüne giremiyorum şuanda (konudan daha yeni problemim). sürekli bir sıkıntıyla karşılaşıyorum.
 

"Melih"

Müdavim
Katılım
21 Temmuz 2019
Mesajlar
3,034
Reaksiyon puanı
1,933
Puanları
113
Kablolar sıkntılı, olabilir şimdi ver şans vardır bilgin olsun.
 

Son mesajlar

Üst