Sercan7
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba eşim için iphone almayı düşünüyorum peki XR mı SE mi ne önerirsiniz?
Se 2020 xr a göre daha güncel bir cihaz ama ekranı ufak.Eşiniz çerçevesi olan büyük ekran cihaz mı yoksa tek elle kullanımı kolay,ekranı küçük cihaz mı kullanmak ister? ??Merhaba eşim için iphone almayı düşünüyorum peki XR mı SE mi ne önerirsiniz?
iPhone SE almanızı tavsiye etmiyorum. iPhone SE nin pil ömrü rezalet ve fazla ısınıyormuş. iPhone SE işlemci ve kamera performansı dışında kötü bir cihaz. iPhone XR öneririm.Merhaba eşim için iphone almayı düşünüyorum peki XR mı SE mi ne önerirsiniz?
Merhaba eşim için iphone almayı düşünüyorum peki XR mı SE mi ne önerirsiniz?
SE bildigimiz İphone 8 yahu bu apple da var ya.iPhone SE almanızı tavsiye etmiyorum. iPhone SE nin pil ömrü rezalet ve fazla ısınıyormuş. iPhone SE nın işlemci ve kamera performansı dışında kötü bir cihaz. iPhone XR öneririm.
iPhone SE,iPhone 8 in a13 çipi takılmış hali. iPhone SE ile 8 in kamera sensörü aynı ama A13 işlemcisi sayesinde yeni ISP(Image Signal Processor)sensörü kullanıyor ve bunun sayesinde iPhone SE, iPhone 8 den daha güzel fotoğraflar çekebiliyor.SE bildigimiz İphone 8 yahu bu apple da var ya.
Tamam da diger her şey aynı kalmış gibi.iPhone SE,iPhone 8 in a13 çipi takılmış hali.
Aynen ve iPhone SE (2016) ile 5S arasındaki fark daha büyüktü. 5s 8mp arka kamera kullanırken, iPhone SE (2016) o zamanın amiral gemisi olan iPhone 6s ile aynı kamera sensörünü kullanıyordu.Tamam da diger her şey aynı kalmış gibi.
Eski 5s kasası ufak SE bekliyordu insanlar al i yeni cihaz diye sat inovasyon budur.
ekran kasa oranından dolayı İphone XR almanızı öneriyorum. İphone SE2 ile İphone 8 arasında çok fark yok işlemcisi ve kamerası biraz farklı. Bence İphone SE2 nin İphone XR a göre tek artısı daha güncel bir cihaz olması. Bataryasıda XR a göre baya düşükMerhaba eşim için iphone almayı düşünüyorum peki XR mı SE mi ne önerirsiniz?