"15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyen kadın

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Bir televizyon programına çıkan kadın "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile 50 kişiyi götürür, donanımlıyız bu konuda. Ayaklarını denk alsınlar." demiş. ?
Bazen bu tür insanların neden programlara çıktıklarını merak ediyorum, kanalın neden çıkardığını ayrı bir merak ediyorum.
15 Temmuz 2015'de ailesi neden 50 kişiyi götürmemişte, iş işten geçtikten sonra götürür diyor garip.

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Bir televizyon programına çıkan kadın "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile 50 kişiyi götürür, donanımlıyız bu konuda. Ayaklarını denk alsınlar." demiş. ?
şov yapıyorlar gerçekte silahlı bir adam görse arkasına bakmadan kaçacak kişiler bunlar :)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Bazen bu tür insanların neden programlara çıktıklarını merak ediyorum, kanalın neden çıkardığını ayrı bir merak ediyorum.
15 Temmuz 2015'de ailesi neden 50 kişiyi götürmemişte, iş işten geçtikten sonra götürür diyor garip.
Hayır bir de kimi tehdit ediyor onu anlamadım, 15 Temmuz'da bir sürü 20 yaşında suçsuz asker vardı. Çok değişik bir kafa sinirlendim gece gece?

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Hayır bir de kimi tehdit ediyor onu anlamadım, 15 Temmuz'da bir sürü 20 yaşında suçsuz asker vardı. Çok değişik bir kafa sinirlendim gece gece?
Diyorum ya bazen bu tür insanların neden programlara çıktığını, kanalın neden çıkardığını cidden merak ediyorum.

Mahallede dedikodu yapıp, onun bunun arkasından atıp tutan kişilerden farksız geliyorlar bana. :

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Diyorum ya bazen bu tür insanların neden programlara çıktığını, kanalın neden çıkardığını cidden merak ediyorum.

Mahallede dedikodu yapıp, onun bunun arkasından atıp tutan kişilerden farksız geliyorlar bana. :
Programı yapan kişiye bakınca konuktan ne bekleyebiliriz ki zaten?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ben kendimi genelde TV programlarını ve haberleri iyi takip eden birisi sayarım ama inanırmısınız bu 50 kişiyi bizim aile indirir diyen kadını ilk defa görüyorum :) Bu kadın kim ki fasulye gibi nimetten sayıp söylemleri dikkate alınıyor.
RTÜK'ün bu söylemlere en az 3-5 yayın kapatma veya iyi bir maddi ceza vereceğini düşünüyorum.

Diğer taraftan benim anladığım kadının kini ve nefreti FETO'culara ve Darbecilere ama anlamadığım bir şekilde Twiter'dada inceliyom başka bir kesim rahatsız olmuş. Halk TV T24 Tele1 Sözcü KRT TV tarzı veya aşırı Sol yazarlar ve gazeteciler yada vb yayın organları siz kimsiniz kimi öldüreceksiniz diye bir üstüne alınma var anlamsız bir şekilde.
ve şu gördüğüm Tweet çok doru geldi gözüme.

1588987368101.png

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Ben kendimi genelde TV programlarını ve haberleri iyi takip eden birisi sayarım ama inanırmısınız bu 50 kişiyi bizim aile indirir diyen kadını ilk defa görüyorum :) Bu kadın kim ki fasulye gibi nimetten sayıp söylemleri dikkate alınıyor.
RTÜK'ün bu söylemlere en az 3-5 yayın kapatma veya iyi bir maddi ceza vereceğini düşünüyorum.

Diğer taraftan benim anladığım kadının kini ve nefreti FETO'culara ve Darbecilere ama anlamadığım bir şekilde Twiter'dada inceliyom başka bir kesim rahatsız olmuş. Halk TV T24 Tele1 Sözcü KRT TV tarzı veya aşırı Sol yazarlar ve gazeteciler yada vb yayın organları siz kimsiniz kimi öldüreceksiniz diye bir üstüne alınma var anlamsız bir şekilde.
ve şu gördüğüm Tweet çok doru geldi gözüme.

Ekli dosyayı görüntüle 97749
Devletin içine sızabilen fetöcüleri hanımefendi ve ailesi engelleyecek sanırım başlarındaki adamı da hallederler Pensilvanya'da??

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Açıklama yapmış?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Devletin içine sızabilen fetöcüleri hanımefendi ve ailesi engelleyecek sanırım başlarındaki adamı da hallederler Pensilvanya'da??

Tekrar tekrar okudum ama bu cümlemde ne anlatmak istediniz anlayamadım. Benim mesajımdan alıntı yaptığınız için sormak istedim.
Ne alaka?

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Tekrar tekrar okudum ama bu cümlemde ne anlatmak istedin anlayamadım. Benim mesajımdan alıntı yaptığınız için sormak istedim.
Ne alaka?
Kadının tavrından, öfkesinin ve söylediklerinin sadece darbecilere değil Erdoğan karşıtı herkese olduğunu düşünüyorum. Tabi kendisi tekrar sadece darbecilere olduğunu açıklamış o yüzden bir şey diyemem artık.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Kadının tavrından, öfkesinin ve söylediklerinin sadece darbecilere değil Erdoğan karşıtı herkese olduğunu düşünüyorum. Tabi kendisi tekrar sadece darbecilere olduğunu açıklamış o yüzden bir şey diyemem artık.

Videonun tamamını bilmiyorum içeriği nedir saatlerce ne tartıştılar önü arkası nedir ama şurada ki 1 dk lık video'yu bile tekrar tekrar izlediğimde öyle bir anlam çıkmıyor çıkmaz bence.

Velev ki öyle bir anlam çıktı kadın lafının başında 15 Temmuz'da biraz boş bulunduk gerekeni yapamadık TEKRARLANIRSA ( YANİ DARBE YAPILMAK İSTENİRSE) bizim aile en az 50 kişiyi götürür diyor.
Benim anlamadığım Darbelerden beslenmeyen veya darbe yapmayı aklından bile geçirmeyen insanlar veya partiler darbe olursa tankların üstüne en başta çıkacak olan kişiler neden bunu üstüne alınır anlayamıyorum gerçekten :) Twiter'da bu konunu içine girin ne demek istediğimi anlayacaksınız. ( Üstüne alınanlar hep kim )

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Videonun tamamını bilmiyorum içeriği nedir saatlerce ne tartıştılar önü arkası nedir ama şurada ki 1 dk lık video'yu bile tekrar tekrar izlediğimde öyle bir anlam çıkmıyor çıkmaz bence.

Velev ki öyle bir anlam çıktı kadın lafının başında 15 Temmuz'da biraz boş bulunduk gerekeni yapamadık TEKRARLANIRSA ( YANİ DARBE YAPILMAK İSTENİRSE) bizim aile en az 50 kişiyi götürür diyor.
Benim anlamadığım Darbelerden beslenmeyen veya darbe yapmayı aklından bile geçirmeyen insanlar veya partiler darbe olursa tankların üstüne en başta çıkacak olan kişiler neden bunu üstüne alınır anlayamıyorum gerçekten :) Twiter'da bu konunu içine girin ne demek istediğimi anlayacaksınız. ( Üstüne alınanlar hep kim )
Evet Twitter'a girdim ve bunu gördüm. Gerçekten eşi o kanalda çalıştıysa hiç şaşırmadım...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Evet Twitter'a girdim ve bunu gördüm. Gerçekten eşi o kanalda çalıştıysa hiç şaşırmadım...
İşte benim tamda demek istediğim bu. KRT TV en koyu muhalefet taraftarı olan kanal A haberin ruh ikizidir. Aynı şekilde İsmail saymaz'ın siyasi görüşünü biliyorsunuzdur. Çıktığı kanal HALK TV'yi biliyorsunuzdur.

Bu kadını TİYE alıp cevap vermeleri bile yanlış diyorum ben. Böylece biz darbecileri destekleriz bu kadında kim oluyor ki bizi öldürecek veya 50 mizi götürecek algısı oluşuyor...

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
İşte benim tamda demek istediğim bu. KRT TV en koyu muhalefet taraftarı olan kanal A haberin ruh ikizidir. Aynı şekilde İsmail saymaz'ın siyasi görüşünü biliyorsunuzdur. Çıktığı kanal HALK TV'yi biliyorsunuzdur.

Bu kadını TİYE alıp cevap vermeleri bile yanlış diyorum ben. Böylece biz darbecileri destekleriz bu kadında kim oluyor ki bizi öldürecek veya 50 mizi götürecek algısı oluşuyor...
Haklısınız, böyle böyle tanınıyorlar maalesef. Tuhaf bir ülkeyiz...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Tarafınız Ne Olursa Olsun Bu Denli Yükselerek Ve Birileri Sesimi(zi) Duysun Kanatlarının Altına Alsın Mesajıyla Bir Yerlere Kapak Atma Gayesiyle Çıkıp Tv de Böylesi Konuşmak Akıl Karı Değildir.

Olay(lar) Vuku Ettiği Zaman Nasıl Bir Yol İzleyeceğini Kişi Bilir Yani Neysen O'sun, Reklama Gerek Yok.

Bugünlerde En Çok Ekranlarda Boy Gösterenler Bir Sonraki Seçimler İçin Kendi veya Yakınlarının Koktuklarını Sağlamlaştırmak İçin Samimiyetten Uzak Bir Şekilde Parlatılmak Amacıyla İnsanlara Sunulan Reklam Ürünleridir.

Not : Bu ve Bunun Gibi Tipler Bu Gibi Açıklamalarıyla Bir Yerlere Gelmeyip Amaçladığından ve Buna Bağlı Olarak Devlet Büyükleri de Gaz'a Gelip Bunları Samimi Gördüğünden Alelacele Herhangi Bir Kademeye Getirilmelerinden Dolayı
İğreniyorum.

enes.wtp

Asistan
Reaksiyon puanı
744
@_X_ herkes "Liderimizin arkasındayız" diyip bir yerlere geldi ya işte. Bir zamanlar darbeciler liderimizin arkasındaydı. Bunlar kim başa geçerse onu yalamaya çalışıyorlar, baksanıza işe de yaramış. Kadın TV'de. Size de sonsuz kere katıldığımı belirteyim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kocası eski stv çalışanı.

2000’li yılların başında Samanyolu TV'deki “Kapılar ve Köprüler” programıyla yıldızı parlayan Engin Noyan, yıllarca FETÖ’nün kapatılan yayın organı Samanyolu TV’de program yapmaya devam etti.

O dönemde, “Fethullah Hoca'yla gönül bağınız var mı?” sorularına “Hocaefendi'yi çok severim ve önemserim.” diye yanıt veren Engin Noyan’ın, devlet kanalı TRT Avaz’da “Yüksek Uçuş Derin Dalış” programını yapması dikkat çekti.

Ayrıca bu teyzemiz gençliğinde de şu anki düşüncelerinin tam tersini yine aynı şiddetle savunmuştur. Yani pek de kaale alınmaması gereken. "Yalaka" diyebileceğimiz aşırıcı bir kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar ise karşısındaki tipi ilginç ablanın bazı sözleri:

"Önceden Kürtler memleketlerine giderken biz Kürdistan'a gidiyoruz diyorlarmış. O bölge Kürdistan diye adlandırılıyormuş. Şimdi böyle bir şey söylediğin zaman "sen bir bölücü müsün." Halbuki Kürdistan diye bir yer var, 1921'deki ilk mecliste Kürdistan mebusları var. Bunu niye bu kadar tabulaştırıyoruz"

“’Sen kimsin?’ sorusuna asla ‘Türk’üm’ diyerek cevap vermedim, vermem de. Asıl milliyetçiliğin, ırkçılığın bu kimlik öne çıkarıldığı zaman yapıldığını düşünüyorum. Bu kanın asaleti nereden geliyor? Ben Türk olmakta, Türklükte gurur duyulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, insanlar etnik kökenlerinden neden gurur duysunlar ki?”

Ancak burada nefret söyleminden çok ilgimi çeken şudur ki biz çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak ne demek? Maddi donanımdan kastı nedir? Eğer kastı (ki %99 öyle) silahsa bunların ruhsatı var mı? Evlerinde daha neler var? Hepsi araştırılmalı bence.

Ve diyelim ki sitesinde Fetö mensubu kişiler var. Neden polise ihbar etmek yerine açık bir dille tehdit yolluyor? Anlamak güç

Son düzenleme:

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Doğru söylemiş hatta az söylemiş varsa kendine güvenen tank alkıslayacak darbecilerle sokağa dökülecek bu sefer Millet merhametli olmaz.
Süleyman Soylunun dedigi gibi,
" Biz 15 Temmuz da asıl yapmak istediklerimizi yapamadık, buna bir daha kalkışırlarsa Bize istedigimizi vermiş olurlar"
Yani darağacına ile gerek kalmaz...
Demokrası sandık ile olur. Sandıkta %50+1 i gögüsleyen Ülkeyi yönetir ya seve seve...

Reaksiyon puanı
6,371
Tüfek şeklinde su tabancasını ona doğrultsam çığlıklarla kaçacak, ayrıca maşallah nasıl bir aileymiş olmadığı zaman 50 kişiyi götürebiliyor.

blognote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bunu söyleyen kadının kocası yıllarca fetö kanalında program yaptı.
Böyle sivri konuşanların geçmişini araştırdığınızda hep fetö bağlantısı görünüyor.
Kendilerini gizlemek için bu yöntemi kullanıyorlar.

Reaksiyon puanı
143
Aslında bahsettiği 50 kişiyi ve bu kadını elinde sadece kırıkkale tüfekle Suriye tarafına bırakacaksın sonra kurağında mı kalır kafasında mı kalır görecek.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Darbeye kim teşebbüs etti ? fetocü alçaklar dimi

peki bunlara bu gücü kim verdi ? Malum herkes biliyor,

Şimdi o rabbimin bize verdiği en beyni biraz çalıştırın ve bana şunun cevabını verin, sizin 15 Temmuzda kursağınızda kalan darbe ve darbe destekçileri mi ?

Hayyydaaa, noluyor ya şimdi yani siz ? Tövbe haşaaaaa

Asrın lideri görmesin,duymasın

Tövbeler tövbesi

Bakın bunu okuyan skklı ve bağkurlu akgezen varsa da haberi olsun maaşlarda sıkıntı çıkabilir yakında, akgezen grupları ekonomik sebepten dolayı küçülmeye gidebilir,

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
%50 alamıyorlar şu anda. Yeni seçim sistemi tartışılıyor. %40’a düşürüleceği konuşuluyor.
Alakası yok.
Yerel seçimlerde bile %51.5 üstüne çıktı.
Chp bile %24 te kaldı. Akparti+Mhp bir diğer 14 parti 1 kazanirlar her daim.Milli İrade ülke yönetimini Chp ye teslim etmez.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
kaç yapar ? 40 yapar+1

Şair: Recep bahçeli

Şair bence ileri görüşlü yaz bir kenara

Milli İrade ülke yönetimini chpkk ye teslim etmez, Memurların ve Emeklilerin maaşları günü gününe ödendiği sürece Akparti ve Mhp ittifikaı her daim kazanır.

Emanet oylarla iş görenin akıbeti hezimettir, yaz kenara...