Baykal, Michael Jackson'a rozet takacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ya caglarcosgun, taraflı kömür dağıtmak ne demek? fakirliğin tarafı mı olur? zengin adam üç kuruşluk kömüre tenezzül edermi allahaşkına? maksat zengin olanı daha zengin etmek olsa gidersin ihale peşkeş çekersin, vergi kaçırmasına göz yumarsın vs. neden kömür dağıtmak gibi zahmetli bir işe girilsin? burs konusuna gelince...ben ak partinin gençlik kollarında üç sene görev yaptım, hem de istanbulun seçkin semtlerinden birinde başkan yardımcısı olarak.ve o dönemde de üniversite öğrencisiyim. 3 sene boyunca bir kere bile bana belediye bursu çıkmadı. sadece bana değil, gençlik kollarında görevli olan veya tanıdığı biri olan insanların %80 ine çıkmadı. geri kalan %20 ise gerçekten ihtiyacı olan insanlardı. şimdi kalkıp da taraflı yardım dağıtmakla itham etme kimseyi. bu ülkede iyi niyetle bile iş yapsan, eğer siyasi bir oluşumsan kesinlikle böyle suçlamalarla karşılaşırsın. buna yapılacak bir şey yok.
bu ülkede yardım nasıl taraflı dağıtılıyor biliyor musun? beş katlı apartman sahibine yeşil kart vererek mesela. bu hükümet geldikten sonra binlerce o şekilde verilen yeşil kartı iptal etti. gerçekten fakir olan insanların hakkı gasp edilmesin diye. ben basında hiç bir zaman chpli bir belediyenin fakir fukaraya yardım dağıttığını görmedim. ramazanda erzak ya da kışın kömür yardımı yaptığını görmedim. bu yardımlar eleştirilecek değil kutlanacak olaylar. tamam muhalefetinizi yine yapın ama bari bu konuda destek olun. işin içinden çıkabilmen için haklı olman gerekir. evet, chp fakiri hor görüyor, hiç bir zaman arkasında durmuyor. tabloya bakalım hemen. istanbulda hangi ilçe belediyeleri chp'nin? beşiktaş,şişli,kadıköy,bakırköy...bunlar istanbul'un en zengin, en elit ilçeleri mi yoksa bana mı öyle geliyor? neden chp sadece zenginlerden oy alıyor? çünkü her zaman zenginin yanında oldu, fakir halka zerre kadar hizmeti dokunmadı o yüzden. ben söylemiyorum bunu, seçim sonuçları söylüyor. gel de buna itiraz et...
bak bukadar yazı yazmışsın.çok küçük bir soru sorucam
akp yaptığı bu zamlarla mı fakirin yanında oldu?
ayrıca sürekli ne taraf tutması ne şusu ne busu gibi sorular sorma.neyi kasteddiğimi biliyorsun.akp sadece kendine oy verenlere yapıyor yardımı.her ne hikmetse yardım yaptığı ailelerdeki tüm kadınların başları kapalı.taraf tutma bu.ümmettçilik bu.

@caglarcosgun: Hadi işine, önce teşbih ile espri arasındaki farkı öğren ondan sonra bana yaşımı sor!

5 sene edebiyat dersi gördüm senden mi öğrencem teşbihi.sen teşbih yapmayı öğren.hey Allah ım ya.tartıştığım konuyla tartışan adama bak.hocam kimsenin espiri anlayışı zeka kapasitesi veya yaşı beni ilgilendirmez ama "havalı laflar" kurma sevdasından vazgeçin.karizma yapmak için kendinizi küçük düşürmeyin."öeehhh" dedirtmeyin yazınızı okuyan adama. :icon_-1:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bak bukadar yazı yazmışsın.çok küçük bir soru sorucam
akp yaptığı bu zamlarla mı fakirin yanında oldu?
ayrıca sürekli ne taraf tutması ne şusu ne busu gibi sorular sorma.neyi kasteddiğimi biliyorsun.akp sadece kendine oy verenlere yapıyor yardımı.her ne hikmetse yardım yaptığı ailelerdeki tüm kadınların başları kapalı.taraf tutma bu.ümmettçilik bu.

vay be gizli yapılan seçimlerde ak partililer kimin kendisine oy verdiğini iyi tespit etmiş maşallah. ak parti seçmenlerini başı örtülülerle sınırlaman da çok zekice. ak partinin bütün seçmenleri tesettürlü olmadığı gibi bütün tesettürlüler de ak partiye oy vermiyor. sen kafanda insanları başörtülü-başıaçık diye ayırıyorsan o senin problemin.baykal'ın iki gün önce çarşaflı bir hanıma rozet taktığını görmezden geliyor gibisin.yazdığın cümlelerden anlaşılıyor ki başörtülülere açıkça kin besliyorsun ve toplumu o şekilde ayrıştırıyorsun.tam chp zihniyetinden beklenecek bir hareket.bir de soru sorayım sana: ümmetçilik demişsin de sen kimin ümmetisin?

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 sene edebiyat dersi gördüm senden mi öğrencem teşbihi.sen teşbih yapmayı öğren.hey Allah ım ya.tartıştığım konuyla tartışan adama bak.hocam kimsenin espiri anlayışı zeka kapasitesi veya yaşı beni ilgilendirmez ama "havalı laflar" kurma sevdasından vazgeçin.karizma yapmak için kendinizi küçük düşürmeyin."öeehhh" dedirtmeyin yazınızı okuyan adama. :icon_-1:

Ohohoho 5 sene edebiyat dersi görmüş müş!! Ama halen teşbihten bihabersin efendi. Teşbih yapmayı zaten biliyorum ve yaptımda, ama senin gibi belli ki o 5 seneyi kopya ile bitirmiş biri (niye 5 sene?) tabii ki teşbihi espri sanar! 5 seneyi nerede gördün bakayım sen? Ayrıca havalı lafları nerede söylemişim merak ettim şimdi. Hangi laflarım sana havalı geldi? O kadar mı uzak kaldın anadilinden?
Ben edebiyatçı değilim ama imlamın en azından senden daha iyi olduğu apaçık ortada. En temel cümle yapısından dahi çakmış durumda birisin. Neymiş, edebiyat okumak Türkçe için yeterli değilmiş!
Neyse bu kısır tartışmalarla sende bende kafa ütülemeyelim. Tamam sen üstünsün bravo!

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Konuyu karşılıklı diyalog haline getirip özünden uzaklaştırmayalım...!

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vay be gizli yapılan seçimlerde ak partililer kimin kendisine oy verdiğini iyi tespit etmiş maşallah. ak parti seçmenlerini başı örtülülerle sınırlaman da çok zekice. ak partinin bütün seçmenleri tesettürlü olmadığı gibi bütün tesettürlüler de ak partiye oy vermiyor. sen kafanda insanları başörtülü-başıaçık diye ayırıyorsan o senin problemin.baykal'ın iki gün önce çarşaflı bir hanıma rozet taktığını görmezden geliyor gibisin.yazdığın cümlelerden anlaşılıyor ki başörtülülere açıkça kin besliyorsun ve toplumu o şekilde ayrıştırıyorsun.tam chp zihniyetinden beklenecek bir hareket.bir de soru sorayım sana: ümmetçilik demişsin de sen kimin ümmetisin?
biraz daha saptır.herkes düşman olsun bana.kin beslediğimi hangi sözlerden çıkardın?

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Konu gereğinden fazla dağılmıştır.

Lütfen bundan sonra sadece konu ile ilgili düşüncelerimizi belirtelim.

KİLİT.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...