023
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,597
Winlogon.exe.mui dosyasını değiştirdim yenisini tr-TR dosyasına ekleyemiyorum izin istiyor kendime izin de veremiyorum yardım edermisinz?
Winlogon.exe.mui dosyasını değiştirdim yenisini tr-TR dosyasına ekleyemiyorum izin istiyor kendime izin de veremiyorum yardım edermisinz?
| Mesela, imageres.dll dosyasını değiştireceksiniz... c:\Windows\System32 klasörü içersine giriyorsunuz. imageres.dll dosyalasını buluyorsunuz. Daha sonra bu dosya üzerinde farenin sağ tuşuna tıklıyorsunuz ve Özellikler (properties) bölümünü seçin. Burada önce Güvenlik (Securty) bölümü daha sonra Gelişmiş (advanced) bölümü ve buradan da Sahip (owner) bölümüne gelin.Sol alltaki Düzenle butonunu tıklayın. Burada Windows 7 sisteme giriş yaptığınız kullanıcıyı seçiyorsunuz. Uygula diyorsunuz. Daha sonra Güvenlik (Securty) bölümüne ve edit seçeneğini seçin. Yine Windows 7 sisteme giriş yaptığınız kullanıcıyı seçiyorsunuz. Burada Full control seçeneğini işaretleyin. Daha sonra tamama basın. Buradaki imageres.dll dosyasının ismini imageres.dll.old olarak değiştirin. |
bulundu aga