Zafer kurt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 13
Soru sor eğer cevabını biliyorsam cevap veririm
HpSoru sor eğer cevabını biliyorsam cevap veririm
Hp pavilion 690 hangi oyunları oynatırNe biliyorsun?
Bir çok oyunu oynatır , sizin istediğiniz performans ne kadar ve ucuza daha iyi sistemler alınabilir.Hp
Hp pavilion 690 hangi oyunları oynatır
İlla her konunun birine faydası olmasına gerek yok.Bu konunun kime faydası var?
fazla rabirent izlersem temsili benya benim yaşadığım Dünya kocaman bir deneyse ve etrafımdaki herkes robotlardan oluşuyorsa ya ben aslında hiç var olmamışsam biz neden varız
Her gün uyumadan önce 30 dk flan bu soruları düşünürüm![]()
hiç izlemedim amafazla rabirent izlersem temsili ben![]()
Peki abi.İlla her konunun birine faydası olmasına gerek yok.
Ses hızında giden belki olabilir de, ışık hızında gidebilecek bir araç henüz yapılmadı Zaur. Ama dediğin gibi varsayarsak farları yakıp yakmamanın bir öneminin kalacağını zannetmem. Çünkü ışık hızında giden hiçbir vasıtanın insan kontrolünde olması mümkün değil.İşık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Abi zaten ışık hızında gitmek için bir cismin kütlesi 0 sayısına eşdeğer beraberlikte olmalı.Ses hızında giden belki olabilir de, ışık hızında gidebilecek bir araç henüz yapılmadı Zaur. Ama dediğin gibi varsayarsak farları yakıp yakmamanın bir öneminin kalacağını zannetmem. Çünkü ışık hızında giden hiçbir vasıtanın insan kontrolünde olması mümkün değil.
Zaur, fizik dersinden hep kılpayı, zar zor geçerdim. Bir an öylesine bir tahminde bulunmak istedim, lakin yemedi.Soruya Yaklaşım tarzı biraz negatif olmuş![]()
Bir tane daha soru sorucam o zaman.Zaur, fizik dersinden hep kılpayı, zar zor geçerdim. Bir an öylesine bir tahminde bulunmak istedim, lakin yemedi.![]()
Farlar yanmış ve etraf iyice aydınlanmış olurİşık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Sıcaklık hesaplamalarında 2 katı 3 katı ya da yarısı gibi ifadeler kullanılamaz.Bir tane daha soru sorucam o zaman.
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Farlar etrafı aydınlatınca o zaman İşık hızı dediğimiz sayı ikiye mi katlanır demek istediniz?Farlar yanmış ve etraf iyice aydınlanmış olurLakin farların aydınlatabilmesi için arabanın hızından daha hızlı ışık yaymalı ki önünü aydınlatabilsin. O da mümkün olmadığına göre 2 kere 2 eşittir 5 çıkar
![]()
Hesaplama anlamında kullanılır ama?Sıcaklık hesaplamalarında 2 katı 3 katı ya da yarısı gibi ifadeler kullanılamaz.
-1 derece olmuyor mu?Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Hayir, az daha devam edersem beyin yanacak demek istedimFarlar etrafı aydınlatınca o zaman İşık hızı dediğimiz sayı ikiye mi katlanır demek istediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi: 1 dakika
20°C, 40°C nin yarısıdır denmez fizik bilimine göre. Fizik kitaplarında öyle yazıyorHesaplama anlamında kullanılır ama?
Abi Sıfırın iki katı nasıl eksi 1 olabilir? Alemsin abi. hehehe@_Zaur_ anlayamadım, bu cevap komik olarak kadar doğrudan uzaksa doğrusu neydi?
Matematiksel olarak doğru tabii. sıfırın katı olmaz. Ama soğuğun iki katı olmuyor mu? Mesela bugün hava bir derece, yarın iki derece. Keza soğuk da bugün diyelim -1, yarın da -2 olunca yarınki soğuk bugünkünün iki katı olmuş olmuyor mu?Abi Sıfırın iki katı nasıl eksi 1 olabilir? Alemsin abi. hehehe
Edit- Aslında pek cevabı olmayan soru sormuştum. Sinirlenme sakın. Yumurta tavuk misali sorular
-1 olunca o zaman katlanarak azalır aynen, ama -2 den sonra çok hızlı şekilde katlanırMatematiksel olarak doğru tabii. sıfırın katı olmaz. Ama soğuğun iki katı olmuyor mu? Mesela bugün hava bir derece, yarın iki derece. Keza soğuk da bugün diyelim -1, yarın da -2 olunca yarınki soğuk bugünkünün iki katı olmuş olmuyor mu?
Realme 6realme 6 pro mu xiaomi mi note 10 lite mı ikisinden birini alacağım lütfen yardım edin