Bir insana yıldırım çarparsa onu Mikail mi öldürmüştür Azrail mi?Soru sor eğer cevabını biliyorsam cevap veririm
Farları yakamazsın çünkü ancak 0 enerjili bir cisim ışık hızında gidebilir o yüzden farları yakmaya enerji kalmaz ve yakamazsın.İşık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
aynı şeyi bende düşünüyorum o zaman 2 mizde insanızya benim yaşadığım Dünya kocaman bir deneyse ve etrafımdaki herkes robotlardan oluşuyorsa ya ben aslında hiç var olmamışsam biz neden varız
Her gün uyumadan önce 30 dk flan bu soruları düşünürüm![]()
Ya ben insan değilsem ve bu sana kendini insan olduğunu inandırman için beyninde gösterilen bir yazıysa ?aynı şeyi bende düşünüyorum o zaman 2 mizde insanız
yok ya değildir dimiYa ben insan değilsem ve bu sana kendini insan olduğunu inandırman için beyninde gösterilen bir yazıysa ?
Değildir herhalde yayok ya değildir dimi
Bi konu paylaştım kulaklık hakkında bildiğin veya önerdiğin varmıSoru sor eğer cevabını biliyorsam cevap veririm
Ben yakarım farı. Eğer yakamazsam komple arabayı yakarım.Farları yakamazsın çünkü ancak 0 enerjili bir cisim ışık hızında gidebilir o yüzden farları yakmaya enerji kalmaz ve yakamazsın.
Roblox'u açıyorum ayarları yapıyorum büyük ekrana alıyorum grapich ayarlarını ayarlıyorum ama oyundan çıkıp tekrar girdiğimde robloxun ayarları sıfırlanıyor.Soru sor eğer cevabını biliyorsam cevap veririm
Gta 5 Ultra'Da açarbu sistem hangi oyunları oynatır en önemlisi gta 5
AMD R3 2200G
GTX 1060 3G
8X2 RAM
550 w Aercoll psu
gta nasıl oynatır