Csgo için mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşlar bana maksimum 150 TL ye kadar hangi mouse u önerirsiniz? Özelikle CSGO için sensörü falan kaliteli olsun.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar bana maksimum 150 TL ye kadar hangi mouse u önerirsiniz? Özelikle CSGO için sensörü falan kaliteli olsun.
Razer öneriyorum ben bizzat mamba elite kullanıyorum ve gerçekten kalitesini sonuna kadar hissettiren bir model . Mamba elite e bütçeniz yetmeyebilir .
deathadder essential öneririm 200 tl gibi bir fiyatı olması lazım .

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Razer öneriyorum ben bizzat mamba elite kullanıyorum ve gerçekten kalitesini sonuna kadar hissettiren bir model . Mamba elite e bütçeniz yetmeyebilir .
deathadder essential öneririm 200 tl gibi bir fiyatı olması lazım .
Deathadder Essential 430 TL hocam maalesef. Razer düşünmüyorum daha çok Logitech ve SteelSeries düşünüyorum.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Deathadder Essential 430 TL hocam maalesef. Razer düşünmüyorum daha çok Logitech ve SteelSeries düşünüyorum.
Bu konudaki yerim buraya kadar diyelim o zaman :)
Logitech ve steelseries maose deneyimim olmadı deneyimlemediğim birşeyi kimseye tavsiye edip sonradan pişman olmasını istemem
Hayırlı Sabahlar , Forumlar Dilerim

KutluhanKip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
En uygun fiyatlı olarak steelseries rival 100 ve rival 110 önerebilirim.Logitech tarafında g102 var fakat normal bir ele bile küçük geleceğini düşünüyorum.

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Teşekkürler arkadaşlar biraz araştırdım. Benim için daha çok sensör önemli olduğu için Truemove Core optik sensörü bulunan Rival 3 almaya karar verdim. İyi forumlar.

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bloody V7MA öneririm. Kendim kullanıyorum ve memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...