AKP Gençlik Kolları üyesinden CHP’ye açık tehdit: ‘Önce sizi öldürürüm’

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
AKP Kadıköy Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç, sosyal medya hesabından bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP'lileri ve HDP'lileri tehdit etti.

akp-sozcu-4_16_9_1588514900.jpg

Twitter profilinin ‘biyografi’ kısmında kendini AKP Kadıköy Gençlik Kolları üyesi olarak tanıtan Mehmet Emin Göç, muhalefet partilerini paylaştığı bir kavanoz dolusu mermiyle tehdit etti.

Ölüm tehdidi içeren paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ve HDP’yi etiketleyen Göç, “Ben has karadenizliyim bi dolu var gö….de patlamasını istemiyorsanız adam olun reise birşey olur yada darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm” diye yazdı.

akp-sozcu-1.jpg

“ÖNCE BENİ ÖLDÜRMENİZ LAZIM”

Göç, açıktan yaptığı ölüm tehditlerini başka paylaşımlarında da sürdürerek “Evde dolu var adam olun darbe olur yada reise bişey gebertirim sizi önce beni öldürmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

akp-sozcu-2.jpg

“KİMSE BENİM KİM OLDUĞUMU BİLMİYOR”

Muhalefete mermi göstererek ölümle tehdit eden AKP üyesi Mehmet Emin Göç, gelen tepkiler üzerine ise “Laflarım zoruna gidenin borusuna gitsin, siz darbe yaparız darbe yapcaz derken bişey yok ben mermileri paylaşınca zorunuza gitti, kimse benim kim oldugumu bilmiyor ama darbe olursa gösteririz adam olun” diye yazdı.

akp-sozcu-3.jpg

Şimdi bu adam hiç bir şekilde ceza almaz.. şu terbiyesizliğe bakın sen kimsin

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Hocam kişinin Twitter profilinde A veya B Partisi yazıyor diye kişiyi o parti kılıfı altından eleştirmemek gerekir bence. Belki sadece böyle birşey yapmak için bile yazmış olabilir.
Yaptığı şeyde çok saçma bana kalırsa iki mermi paylaşıp birilerini tehdit etmek falan cidden beyinsiz bir insanın yapacağı şeyler.

Herhangi bir parti görüşüm yada siyasi tutumum yok bilginiz olsun.

Son düzenleme:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Hocam kişinin Twitter profilinde A veya B Partisi yazıyor diyor kişiyi o parti kılıfı altından eleştirmemek gerekir bence. Belki sadece böyle birşey yapmak için bile yazmış olabilir.
Yaptığı şeyde çok saçma bana kalırsa iki mermi paylaşıp birilerini tehdit etmek falan cidden beyinsiz bir insanın yapacağı şeyler.

Herhangi bir parti görüşüm yada siyasi tutumum yok bilginiz olsun.
Aynen öyle.
Sağda solda troll çok fazla hesap var ki bu gibi şeyleri aklı başında insanın yapacağını zannetmiyorum.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
AKP Kadıköy Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç, sosyal medya hesabından bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP'lileri ve HDP'lileri tehdit etti.

akp-sozcu-4_16_9_1588514900.jpg

Twitter profilinin ‘biyografi’ kısmında kendini AKP Kadıköy Gençlik Kolları üyesi olarak tanıtan Mehmet Emin Göç, muhalefet partilerini paylaştığı bir kavanoz dolusu mermiyle tehdit etti.

Ölüm tehdidi içeren paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ve HDP’yi etiketleyen Göç, “Ben has karadenizliyim bi dolu var gö….de patlamasını istemiyorsanız adam olun reise birşey olur yada darbe olursa hiç kuşkunuz olmasın önce sizi öldürürüm” diye yazdı.

akp-sozcu-1.jpg

“ÖNCE BENİ ÖLDÜRMENİZ LAZIM”

Göç, açıktan yaptığı ölüm tehditlerini başka paylaşımlarında da sürdürerek “Evde dolu var adam olun darbe olur yada reise bişey gebertirim sizi önce beni öldürmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

akp-sozcu-2.jpg

“KİMSE BENİM KİM OLDUĞUMU BİLMİYOR”

Muhalefete mermi göstererek ölümle tehdit eden AKP üyesi Mehmet Emin Göç, gelen tepkiler üzerine ise “Laflarım zoruna gidenin borusuna gitsin, siz darbe yaparız darbe yapcaz derken bişey yok ben mermileri paylaşınca zorunuza gitti, kimse benim kim oldugumu bilmiyor ama darbe olursa gösteririz adam olun” diye yazdı.

akp-sozcu-3.jpg

Troll olduğu bariz ortada :)

Reaksiyon puanı
10,315

Ah be yeğenim, ya siz şu Sözcü gazetesi okuya okuya sonunda kafayı tırlatacaksınız. :D
Adamlar gitmiş, kafadan özürlü bir tırlak bulmuşlar, tam da kafalarına göre bir haber yapmışlar. Olabilir... De, bunu bir partiyle, korumacılıkla vs. irtibatlandırmak en azından size yakışmaz.

Özetle boşverin diyorum, bu tür kafadan raporlu vatandaşlardan size ekmek çıkmaz. :)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Deli tarihçilere ağzınız açık inanıyorsunuz ama :D

Reaksiyon puanı
10,315
Deli tarihçilere ağzınız açık inanıyorsunuz ama :D
O deli dediğin tarihçi tarafgirdi belki, tarih biliminin kriterlerine uymayan tarafları da vardı muhtemelen; Ama deli falan değildi, her zaman belgeyle, delille konuşan, aklı fikri yerinde normal bir insandı.

Ona deli yaftasını yapıştıran ilk Fetö medyası olmuştu. Türkiyede bir türlü ikna edemedikleri biriydi, o yüzden düşman olmuşlardı. Sonra Fetö iblisine karşıt olan nice vatan evlatlarına binbir tuzak, entrika kurup hayatlarını kararttıkları gibi onu da hapse attırdılar, deli yaftası vurdular, çok zulmettiler. Bunları yazarken onun her görüşünü savunuyorum anlamı çıkarmayın, ama bir insanı fücceten de mahküm etmenize gönlüm razı olmuyor işte.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
adam hesabı kapamış nerden biliyorsunuz profilini..

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
O deli dediğin tarihçi tarafgirdi belki, tarih biliminin kriterlerine uymayan tarafları da vardı muhtemelen; Ama deli falan değildi, her zaman belgeyle, delille konuşan, aklı fikri yerinde normal bir insandı.

Ona deli yaftasını yapıştıran ilk Fetö medyası olmuştu. Türkiyede bir türlü ikna edemedikleri biriydi, o yüzden düşman olmuşlardı. Sonra Fetö iblisine karşıt olan nice vatan evlatlarına binbir tuzak, entrika kurup hayatlarını kararttıkları gibi onu da hapse attırdılar, deli yaftası vurdular, çok zulmettiler. Bunları yazarken onun her görüşünü savunuyorum anlamı çıkarmayın, ama bir insanı fücceten de mahküm etmenize gönlüm razı olmuyor işte.
O bunak, Atatürk'e ve onun inkilaplarına hakaret ettiği için hapis yattı yalnız. Ona rağmen bir de gönlünüz el vermiyormuş, bravo. Atatürk ve Kurtuluş Savaşı hakkında söylediği deli saçması şeyleri hiç dinlemediniz herhalde.

Son düzenleme:

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
O bunak, Atatürk'e ve onun inkilaplarına hakaret ettiği için hapis yattı yalnız. Ona rağmen bir de gönlünüz el vermiyormuş, bravo. Atatürk ve Kurtuluş Savaşı hakkında söylediği deli saçması şeyleri hiç dinlemediniz herhalde.
Anlatamazsın yorma kendini

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
10,315
Ben Atatürk'ün şahsı hakkında söylediklerine katılmıyorum, yukarıda anlatmak istediğim de buydu zaten. Ama bu hatası onu ne deli yapar, ne de bunak! Bu ülkede Allah'a ve onun Peygamberine o kadar söven, hakaret eden oldu, bizler bu yüzden o kişileri ne delilikle ne de bunaklıkla itham ettik.

Son düzenleyen moderatör:

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
O bunak Atatürk'e ve onun inkilaplarına hakaret ettiği için hapis yattı yalnız. Ona rağmen bir de gönlünüz el vermiyormuş, bravo. Atatürk ve Kurtuluş Savaşı hakkında söylediği deli saçması şeyleri hiç dinlemediniz herhalde.
O bunak '', '' Atatürk'e diye cümlenizi düzeltirseniz iyi olur böyle okuyunca Atatürk'e hitap etmiş gibi oluyorsunuz, orayı virgülle ayıralım isterseniz.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Ben Atatürk'ün şahsı hakkında söylediklerine katılmıyorum, yukarıda anlatmak istediğim de buydu zaten. Ama bu hatası onu ne deli yapar, ne de bunak! Bu ülkede Allah'a ve onun Peygamberine o kadar söven, hakaret eden oldu, bizler bu yüzden o kişileri ne delilikle ne de bunaklıkla itham ettik.
Atatürk'ün yaptıklarını görmezden gelen ve onun bizzat şahsına hakaret insanın aklından zoru vardır, net! Ayrıca artık şu dindar-Atatürkçü karşılaştırması artık son bulmalı. Ne zaman konu Atatürk'e hakarete gelince hemen karşı atak olarak Allah, peygamber karşılaştırılması yapılıyor.
Sanki Allah "sizler"in de Atatürk "bizler"im gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bunak '', '' Atatürk'e diye cümlenizi düzeltirseniz iyi olur böyle okuyunca Atatürk'e hitap etmiş gibi oluyorsunuz, orayı virgülle ayıralım isterseniz.
Uyarınız için teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
10,315
Sanki Allah "sizler"in de Atatürk "bizler"im gibi.

Konuyu çok tehlikeli boyutlara taşıyorsun, çok gereksiz alınganlıklar yapıyorsun. Çünkü insanlar bazen bazı konularda sağlıklı düşünme yetilerini kaybedebiliyor.

Ben çıkıyorum, mübarek bir günde, sahur yaklaşırken sizin gereksiz polemiklerinizle uğraşacak vaktim de yok zaten.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Troll olduğu çok belli, profil fotoğrafından da, biografisinden de, tehdit ettiği kişilerden de, yazdıklarından da çok çok belli oluyor, bazı kişilerin, bazı kişi ve kuruluşları karalama kampanyası olduğu. Diyelim troll değil, mevcut hükümeti darbe ile tehdit edenler, PKK ve yandaşlarını açık açık destekleyen, sözde Ermeni soykırımını destekleyenler bile ceza almıyorsa, basit bir ölüm tehditini çok da ciddiye alıcaklarını sanmıyorum, ilgili makamların.

Reaksiyon puanı
10,315
Troll olduğu çok belli, profil fotoğrafından da, biografisinden de, tehdit ettiği kişilerden de, yazdıklarından da çok çok belli oluyor, bazı kişilerin, bazı kişi ve kuruluşları karalama kampanyası olduğu. Diyelim troll değil, mevcut hükümeti darbe ile tehdit edenler, PKK ve yandaşlarını açık açık destekleyen, sözde Ermeni soykırımını destekleyenler bile ceza almıyorsa, basit bir ölüm tehditini çok da ciddiye alıcaklarını sanmıyorum, ilgili makamların.
Yüreğine sağlık kardeşim, olay bu!

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Konuyu çok tehlikeli boyutlara taşıyorsun, çok gereksiz alınganlıklar yapıyorsun. Çünkü insanlar bazen bazı konularda sağlıklı düşünme yetilerini kaybedebiliyor.

Ben çıkıyorum, mübarek bir günde, sahur yaklaşırken sizin gereksiz polemiklerinizle uğraşacak vaktim de yok zaten.
Orası size kalmış bir şey meseleyi dine getirerek (konuyla alakalı olmadığı halde) farklı yerlere çeken sizsiniz o yüzden gereksiz kısmı size ait. Ayrıca bu alınganlık veyahut sağlıklı düşünememe değil, Atatürk'e laf yedirmeme. Sözüm meclisten dışarı, var böyle kendinibilmezler.
İyi geceler dilerim.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Üzücü bir durum.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Hesap fake dir orjinaldir bilemem. Lakin muhalefet partisi bu aralar iyi kaşınıyor. Darbe falan kalkışmasın.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Hesap fake dir orjinaldir bilemem. Lakin muhalefet partisi bu aralar iyi kaşınıyor. Darbe falan kalkışmasın.
Öyle bir şeye kalkışırsalar, bu millet Atatürk'ün partisi vs. dinlemeden o partiyi kapattırırlar. Belki resmiyette CHP diye bir parti olur ama ne siyaset yapıcak siyasetçisi kalır, ne de parti binası kalır.

Reaksiyon puanı
10,315
Öyle bir şeye kalkışırsalar, bu millet Atatürk'ün partisi vs. dinlemeden o partiyi kapattırırlar. Belki resmiyette CHP diye bir parti olur ama ne siyaset yapıcak siyasetçisi kalır, ne de parti binası kalır.
Yok ya, hiç zannetmem. Tavuklar acıkınca bazen böyle darı ambarının rüyasını görürlermiş. Onlar da iktidar olamayınca böyle darbe marbe diye sayıklayıp duruyorlar işte. :D

Bu tweet'i başka bir parti atsaydi neler olurdu kim bilir?
Aynen!

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Yok ya, hiç zannetmem. Tavuklar acıkınca bazen böyle darı ambarının rüyasını görürlermiş. Onlar da iktidar olamayınca böyle darbe marbe diye sayıklayıp duruyorlar işte. :D
Zaten seçimle vs. ile gelemeyeceklerini kendileri de çok iyi bildikleri için bu tarz yöntemler ağızlarından düşmüyor. Başka türlü iktidara gelemezler, özellikle bu kafayla devam ettikleri sürece ana muhalefetten öteye gidemezler, iktidar değişir ama ana muhalefet o koltuktan kalkmaz, genel başkanlarından alışkınlar zaten koltuk sevdası olmaya.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Konu o kadar saçma ki yorum bile yapılacak gibi değil la :) Annesinin turşu kurduğu Cam sağlıktır yazan şişeden mermi gösteren birisi. Saçma salak işler :)

İşin garibi CHP gibi bir partinin bunu dava etmesi şikayetçi olması. Sen koskoca kaç yıllık partisin.

Konu hakkında bir yorumum yok ama şu yoruma çok güldüm. :D
Özkan bey hâlâ konuya gelmemiş ama beklendiği kesin.
Dalga geçmiyorum bu arada onun altını çizeyim.

Benim garibime giden adam diyor ki darbe olursa veya Tayyip'e birşey olursa diye tehtit ediyor. Devamındada ikinci mesajında siz sağda solda darbe diye çığırtkanlık yaparken sorun yok ben mermi paylaşınca mı sorun diyor. ( Darbe yapmayı düşünmeyen veya Tayyib'i öldürmek istemeyen insanlar neden bunlardan rahatsız olur )
Buradda olması gereken CHP'nın bu şahsi ti ye bile almaması tınlaması gerekir. ( Lakin bu laflardan rahatsız olup günlerce konuşmak bile bana garip geliyor. Buradan biz darbe yapmaya niyetliyizz veya Tayyibi öldürmek istiyorda bu adam bunları yaparsak bizi öldürebilir diye mi dava açıyorlar ?)

Aynı olayı şöyle örnekleyim şimdi ben burada herkesi etiketleyip yaşadığı ülkesini sevmeyenin milletinin kötülüğünü isteyenin anasını.... Avradını... düm düz gitsen :) birisi çıkıp la oğlum bana neden küfür ediyorsun der mi :D Veya admine şikayet eder mi bana hakaret ediyor bu diye ? (Böyle düşünmeyenlerin Üstüne alınmaması gerekir. )

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Darbe olduda neredeydin demezler mi adama?

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
reisin bu ara yine ayrilikci ve otekilestirici, azgin konusmalar yapmaya baslamasini da elestirecek olan var mi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
reisin bu ara yine ayrilikci ve otekilestirici, azgin konusmalar yapmaya baslamasini da elestirecek olan var mi?

Sen ayrılma niyetli veya ötekileşici bir zihniyette olmadıkça konuşmaları seni neden bağlasın ? Ayrıca Reis'in bu aralar dediği hangi laf veya söylem yanlış mesala veya ötekileştirici.