Ekran hakkına bir sorum var

antimanyetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S10 plus kullanıyorum. Herhangi bir uygulamada ekranı yatay çevirdiğimde ve sonra ana ekrana döndüğümde bazı zamanlar duvar kağıdım bozuluyor.
Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ya da çözüm önerisi?

Teşekkürler.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Duvar kağıdının yatay pozisyona geçmesinden mi bahsediyorsunuz ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Evet onun gibi birsey
Yani bunda absürt bir olay yok oyundan çıktığınızda telefon yatay pozisyonda kalır ve duvar kağıdı da onunla beraber yatay pozisyona geçer.
Bahsettiğiniz buysa ayarlar>ekran>ana ekran>yatay moda döndür adımlarını takip edip kapatabilirsiniz. Ama farklı bir şeyden bahsediyorsanız ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi anlayabiliriz.

antimanyetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yani bunda absürt bir olay yok oyundan çıktığınızda telefon yatay pozisyonda kalır ve duvar kağıdı da onunla beraber yatay pozisyona geçer.
Bahsettiğiniz buysa ayarlar>ekran>ana ekran>yatay moda döndür adımlarını takip edip kapatabilirsiniz. Ama farklı bir şeyden bahsediyorsanız ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi anlayabiliriz.
Yalnız sadece duvar kağıdı o modda kalıyor. Uygulama simgelerinde bir sıkıntı olmuyor

Emo4478

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Canlı duvar kağıdı mı , perspektif ayarı felan var mı ?Eğer varsa bu ayarları kapatın deneyin yoksa telefonu yeniden başlatın tekrar deneyin sorun hala devam ederse telefonun yazılımından kaynaklı bir durum olabilir

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Aynen öyle hocam
O zaman S10 kullanıcı kulübüne yazın eğer bir çözümünü bilen yoksa Samsung ile bir iletişime geçin. Yanılmıyorsam bahsettiğiniz sorunu daha önceden forumda görmüştüm. Ama Members üstünden bir yetkiliye görüşürseniz işiniz daha hızlı hallolur.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Sorununuz genel bir problemmiş. Galaxy Store üzerinden güncellemeyi yapmanız sorunu çözecektir.
One UI’da böyle sıkıntılar olabiliyor bazen. Daha yeni bir arayüz, bunların olması normal efendim.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
One UI’da böyle sıkıntılar olabiliyor bazen. Daha yeni bir arayüz, bunların olması normal efendim.
Tabiki böyle sorunlar normaldir önemli olan çabuk çözüm üretmek. Ben şahsen problem yaşamadım bu zaman kadar Samsung One UI'da çok iyi çıkardı.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Tabiki böyle sorunlar normaldir önemli olan çabuk çözüm üretmek. Ben şahsen problem yaşamadım bu zaman kadar Samsung One UI'da çok iyi çıkardı.
Ben en çok One UI 1.1’den memnun kaldım. En stabil One UI sürümü o bence.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Ben en çok One UI 1.1’den memnun kaldım. En stabil One UI sürümü o bence.
Yok hocam 2.1 çok büyük olmasına rağmen şu an gayet sorunsuz çalışıyor ki daha güvenlik yaması almadık alınca rayına oturu iyice. Şahsen pilde en çok artışı 2.1'de gördüm ki bazen Reddit'te de görüyorum insanlar pile etkisinin gözle görülür olduğunu söylüyor.

antimanyetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2