Playstation5 7000 tl mi olacak?

Reaksiyon puanı
6,371
Playstation5 son gelen %50 vergi ile 7000 tl olacak mı? Yoksa 7000 tl olmasa da 5000-6000 tl mi olacak?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
şuan hb de ps4 pro bile 9750 tl yapmışlar varın gerisini siz düşünün

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
İnsaf ya virüs öncesi 3k idi fiyatlar bu nedir arkadaş. Pro su 7k ise gelen 12k olacak heralde

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
En az birde oyunları var.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
PS5 bekliyorum diye PS4 almadım. Virüs olayı çıktı. PS4 alayım dedim baktım fiyatlar uçmuş. Almadım. Artık ne kadar olursa olsun PS5 alacağım sanırım.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Oyun ve eğlence sektöründe yabancı mallara gelen vergiler satışları etkilemez bence ve devlet bundan güzel kar elde eder. Çünkü bu malları alanlar genelde zengin oluyor veya çok zengin oluyor, çok az geliri düşük kişi var zaten onlarda "oyun hastaları" olarak nitelendiriliyolar ... Ben devlet yönetsem bu kararı alkışlarım çünkü yatırımlar için bu zor dönemde sermaye lazım olur. Bu kararı çok doğru ve güzel buluyorum. ???

alperify

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Oyun ve eğlence sektöründe yabancı mallara gelen vergiler satışları etkilemez bence ve devlet bundan güzel kar elde eder. Çünkü bu malları alanlar genelde zengin oluyor veya çok zengin oluyor, çok az geliri düşük kişi var zaten onlarda "oyun hastaları" olarak nitelendiriliyolar ... Ben devlet yönetsem bu kararı alkışlarım çünkü yatırımlar için bu zor dönemde sermaye lazım olur. Bu kararı çok doğru ve güzel buluyorum. ???
Sonuna ünlem koyacaktın ama unuttun dimi. Unutmuşsundur yani.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Sonuna ünlem koyacaktın ama unuttun dimi. Unutmuşsundur yani.
Bir budala para kazanabilir, ama onu sarfetmek için akıllı olmak lazımdır. (C.H. Spurgeon)

Zenginlik gübre gibidir, yalnız saçıldığında yararlı olur. (Çin Atasözü)

alperify

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir budala para kazanabilir, ama onu sarfetmek için akıllı olmak lazımdır. (C.H. Spurgeon)

Zenginlik gübre gibidir, yalnız saçıldığında yararlı olur. (Çin Atasözü)
Siz kafayı sıyırmışsınız. PS4 ülkemizde vergilerle ve dolar kuru yüzünden zengin ihtiyacı olarak görülüyor. Bunu bu şekilde destekleyeceğinize ters düşünseydiniz çoğu kişinin evinde olabilirdi. Diğer ülkelere bakınız. Devletin elde ettiği kârıda görüyoruz iban atıyorlar bizlere güzel kâr elde ediyorlar dimi.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Siz kafayı sıyırmışsınız.

Ben evinde ekmeği, suyu ve zaruri ihtiyaçları konusunda gerçekten sıkıntı çekenleri önemserim siz asıl ruhsuz ve karaktersiz bir kişilik yapısıyla saldırmaktasınız... ps alamayanlara bu kadar çok üzülmek; ekmeği, suyu olmayanlara sizin üzüldüğünüz kadar olabilir ancak.

yusufgg2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben almnaydan alicam 500 dolara kafam mis 3500 e geliyor dolar duserse 3000 e kadar gelir

AlfA_BetA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hükümet vergi yerine üretime yönelik çalışma yapsa insanlarda rahat eğlense kötümü olur. Her şeyde ötv var zaten saçma

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Herkes yeteri kadar eğleniyor zaten, hüküm açık, herkes çalışacak sadece devletten beklenmemeli...

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124
Ben evinde ekmeği, suyu ve zaruri ihtiyaçları konusunda gerçekten sıkıntı çekenleri önemserim siz asıl ruhsuz ve karaktersiz bir kişilik yapısıyla saldırmaktasınız... ps alamayanlara bu kadar çok üzülmek; ekmeği, suyu olmayanlara sizin üzüldüğünüz kadar olabilir ancak.
Peki bunun çözümü konsollara vergi koymak mı?

Son düzenleme: