Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
Playstation5 son gelen %50 vergi ile 7000 tl olacak mı? Yoksa 7000 tl olmasa da 5000-6000 tl mi olacak?
O kadar olmaz bence.20.000 tl yaparlar herhalde fiyatlar artacaksa![]()
Ben öylesine söyledim.O kadar olmaz bence.
Haa. Bende ciddiye aldım.Ben öylesine söyledim.
Sonuna ünlem koyacaktın ama unuttun dimi. Unutmuşsundur yani.Oyun ve eğlence sektöründe yabancı mallara gelen vergiler satışları etkilemez bence ve devlet bundan güzel kar elde eder. Çünkü bu malları alanlar genelde zengin oluyor veya çok zengin oluyor, çok az geliri düşük kişi var zaten onlarda "oyun hastaları" olarak nitelendiriliyolar ... Ben devlet yönetsem bu kararı alkışlarım çünkü yatırımlar için bu zor dönemde sermaye lazım olur. Bu kararı çok doğru ve güzel buluyorum. ???
Bir budala para kazanabilir, ama onu sarfetmek için akıllı olmak lazımdır. (C.H. Spurgeon)Sonuna ünlem koyacaktın ama unuttun dimi. Unutmuşsundur yani.
Siz kafayı sıyırmışsınız. PS4 ülkemizde vergilerle ve dolar kuru yüzünden zengin ihtiyacı olarak görülüyor. Bunu bu şekilde destekleyeceğinize ters düşünseydiniz çoğu kişinin evinde olabilirdi. Diğer ülkelere bakınız. Devletin elde ettiği kârıda görüyoruz iban atıyorlar bizlere güzel kâr elde ediyorlar dimi.Bir budala para kazanabilir, ama onu sarfetmek için akıllı olmak lazımdır. (C.H. Spurgeon)
Zenginlik gübre gibidir, yalnız saçıldığında yararlı olur. (Çin Atasözü)
Siz kafayı sıyırmışsınız.
Hükümet vergi yerine üretime yönelik çalışma yapsa insanlarda rahat eğlense kötümü olur. Her şeyde ötv var zaten saçmaOyun ve eğlence sektöründe yabancı mallara gelen vergiler satışları etkilemez bence ve devlet bundan güzel kar elde eder. Çünkü bu malları alanlar genelde zengin oluyor veya çok zengin oluyor, çok az geliri düşük kişi var zaten onlarda "oyun hastaları" olarak nitelendiriliyolar ... Ben devlet yönetsem bu kararı alkışlarım çünkü yatırımlar için bu zor dönemde sermaye lazım olur. Bu kararı çok doğru ve güzel buluyorum. ???
Peki bunun çözümü konsollara vergi koymak mı?Ben evinde ekmeği, suyu ve zaruri ihtiyaçları konusunda gerçekten sıkıntı çekenleri önemserim siz asıl ruhsuz ve karaktersiz bir kişilik yapısıyla saldırmaktasınız... ps alamayanlara bu kadar çok üzülmek; ekmeği, suyu olmayanlara sizin üzüldüğünüz kadar olabilir ancak.
günde 3 defa mesaj geliyor milli dayanışmaya 10tl yardım yapın diye komiksinHerkes yeteri kadar eğleniyor zaten, hüküm açık, herkes çalışacak sadece devletten beklenmemeli...