Samsung yeni cikan amiral gemilerinde amiral yanigi oluyor mu ?
Samsung yeni cikan amiral gemilerinde amiral yanigi oluyor mu ?
S10 ve S20 ailesinde Dynamic Amoled ekran teknolojisi kullanılıyor.Bu yeni teknolojide bugüne kadar amoled yanığı olmadı.Samsung yeni cikan amiral gemilerinde amiral yanigi oluyor mu ?
1 yıldır s10 kullanıyorum ve Amoled yanığı olmadı. S8 den sonraki cihazlarda yanma sorununu pek duymadım.Samsung yeni cikan amiral gemilerinde amiral yanigi oluyor mu ?
Oled panellerin ekranları siyahları çok daha siyah,daha canlı, daha parlak ve daha güzel ips den.ya madem bu yanıkların %100 e yakın önüne geçemediler niye amoled paner kullanıyolarki kullansınlar ozaman ips lcd
Lcd ve Oled karşılaştırmasına bakarsanız neden Oled kullanıldığını anlarsınız.ya madem bu yanıkların %100 e yakın önüne geçemediler niye amoled paner kullanıyolarki kullansınlar ozaman ips lcd
Lcd ve Oled karşılaştırmasına bakarsanız neden Oled kullanıldığını anlarsınız.
IPS’te de Ghost Screen ve ışık sızması oluyor genelde, ne anladım o zaman.tamamda bi yanık durumu olduğunda yada ışık sızması kusura bakmada 1500-2000 tl veremem arkadaş
Bakın illaha ki olacak diye bir şey yok. Ama olursa da zaten garantisi var sizin bir ücret ödemenize gerek yok. Ayrıca bu olaylar artık çok yaşanmıyor ama sen hor kullanırsan tabiki de olur Allah yapımı değil insan yapımı bunlar.tamamda bi yanık durumu olduğunda yada ışık sızması kusura bakmada 1500-2000 tl veremem arkadaş
Ben galaxy s4den beri samsung kullaniyorum. Note5 Turkiye'den almistim. Hala calisiyor ve ekranda herhangi bir sorun yok. Ondan yaklasik 2-3 sene sonra amerika dan aldigim s9+ 1 yil bitmeden amoled yanigi oldu. Ekranin sadece %30 u normal sekilde. Daha sonra yine amerikadan alinmis note 10 plus da bir sene olmadan amoled yanigi oldu.%100 olamaz diyemeyiz fakat S7-S8'lerden sonra bu tarz sorunlar ciddi oranda azaldı.
Ben galaxy s4den beri samsung kullaniyorum. Note5 Turkiye'den almistim. Hala calisiyor ve ekranda herhangi bir sorun yok. Ondan yaklasik 2-3 sene sonra amerika dan aldigim s9+ 1 yil bitmeden amoled yanigi oldu. Ekranin sadece %30 u normal sekilde. Daha sonra yine amerikadan alinmis note 10 plus da bir sene olmadan amoled yanigi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika'daki modellerle avrupa modelleri arasinda islemci farki var ya ekran panelinde de bir farklilik var mi ?
O zaman benim gibi LCD kullanan telefonlara yönelintamamda bi yanık durumu olduğunda yada ışık sızması kusura bakmada 1500-2000 tl veremem arkadaş
Amerika ve Avrupa modelleri arasında panel farkı yok. Sizin kullanımınızdan dolayı olabilir mi acaba? Parlaklığı hep çok yüksek seviyesinde kullanmak,uzun süre resim/duvar kağıdı gibi sabit şeylere bakmak/açık bırakmak gibi şeyler,oled panelin yanma yüzdesini artırır.Ben galaxy s4den beri samsung kullaniyorum. Note5 Turkiye'den almistim. Hala calisiyor ve ekranda herhangi bir sorun yok. Ondan yaklasik 2-3 sene sonra amerika dan aldigim s9+ 1 yil bitmeden amoled yanigi oldu. Ekranin sadece %30 u normal sekilde. Daha sonra yine amerikadan alinmis note 10 plus da bir sene olmadan amoled yanigi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika'daki modellerle avrupa modelleri arasinda islemci farki var ya ekran panelinde de bir farklilik var mi ?