Samsung amoled yanığı

freeze946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung yeni cikan amiral gemilerinde amiral yanigi oluyor mu ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Ben S10 kullanıyorum Allah'a şükür bugüne kadar yaşamadım. Hor kullanmadığınız sürece cihazı zaten bir problem olmaz.
Şahsen ben 10 serisinde hiç duymadım burn-in olayını yanılmıyorsam 9 serisinde de pek olmadı.
Yine de bir kesinlik yok ve bunun Samsung ile de alakası yok her oled panel kullanan cihazda yaşanabilir.

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Ekranı oto parlaklıkta kullandığınız da etkisi oluyor yanma olayına karşı. Sürekli aynı sayfa uzun süre açık kaldığında yanık olur genelde. Ben hiç duymadım s9 dan sonra amoled yanığı felan

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
ya madem bu yanıkların %100 e yakın önüne geçemediler niye amoled paner kullanıyolarki kullansınlar ozaman ips lcd

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
tamamda bi yanık durumu olduğunda yada ışık sızması kusura bakmada 1500-2000 tl veremem arkadaş
Bakın illaha ki olacak diye bir şey yok. Ama olursa da zaten garantisi var sizin bir ücret ödemenize gerek yok. Ayrıca bu olaylar artık çok yaşanmıyor ama sen hor kullanırsan tabiki de olur Allah yapımı değil insan yapımı bunlar.

freeze946

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%100 olamaz diyemeyiz fakat S7-S8'lerden sonra bu tarz sorunlar ciddi oranda azaldı.
Ben galaxy s4den beri samsung kullaniyorum. Note5 Turkiye'den almistim. Hala calisiyor ve ekranda herhangi bir sorun yok. Ondan yaklasik 2-3 sene sonra amerika dan aldigim s9+ 1 yil bitmeden amoled yanigi oldu. Ekranin sadece %30 u normal sekilde. Daha sonra yine amerikadan alinmis note 10 plus da bir sene olmadan amoled yanigi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerika'daki modellerle avrupa modelleri arasinda islemci farki var ya ekran panelinde de bir farklilik var mi ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Ben galaxy s4den beri samsung kullaniyorum. Note5 Turkiye'den almistim. Hala calisiyor ve ekranda herhangi bir sorun yok. Ondan yaklasik 2-3 sene sonra amerika dan aldigim s9+ 1 yil bitmeden amoled yanigi oldu. Ekranin sadece %30 u normal sekilde. Daha sonra yine amerikadan alinmis note 10 plus da bir sene olmadan amoled yanigi oldu.

Amerika'daki modellerle avrupa modelleri arasinda islemci farki var ya ekran panelinde de bir farklilik var mi ?

Sadece işlemci farkı var. Amerika ve Bazı bölgelerde Snapdragon, kalan bölgelerde Exynos işlemci kullanıyor.

Fakat bunun pek yanıkla alakası olmaz, şanssızlığınza gelmiş.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
tamamda bi yanık durumu olduğunda yada ışık sızması kusura bakmada 1500-2000 tl veremem arkadaş
O zaman benim gibi LCD kullanan telefonlara yönelin :)

Amerika ve Avrupa modelleri arasında panel farkı yok. Sizin kullanımınızdan dolayı olabilir mi acaba? Parlaklığı hep çok yüksek seviyesinde kullanmak,uzun süre resim/duvar kağıdı gibi sabit şeylere bakmak/açık bırakmak gibi şeyler,oled panelin yanma yüzdesini artırır.