conqueror0640
Öğrenci
Çok fazla maliyeti olmayacak internette gezdirsin görüntülü görüşme yaptırsın film izletsin ve de uzun ömürlü olsun yeter video montaj tarzı işler le işim yok ve dee güncellemeleri alsın
iPad Air 3 tavsiye ederim.Çok fazla maliyeti olmayacak internette gezdirsin görüntülü görüşme yaptırsın film izletsin ve de uzun ömürlü olsun yeter video montaj tarzı işler le işim yok ve dee güncellemeleri alsın
Çok fazla maliyeti olmayacak internette gezdirsin görüntülü görüşme yaptırsın film izletsin ve de uzun ömürlü olsun yeter video montaj tarzı işler le işim yok ve dee güncellemeleri alsın
telefonum s10 + geçişte zorluk yaşar mıyım oda önemli benim için
Bende iPad Mini 4 var pubg,cod ve asphalt 9 gibi oyunları orta veya düşük grafikte akıcı çalıştırıyor. Ama 16GB olduğu için hafızası çok rahat doluyor. Bencede Apple tablette açık ara en iyisi.Sanmam, biraz da ilginiz varsa bu arayüz işleri birkaç günde yerine oturan şeyler.
Bu arada şunu söyleyebilirim:
2013'te aldığım İpad Mini şuan hala çalışıyor( eskisi gibi en iyi oyunları akıcı oynatmıyor ama hala internette rahatlıkla gezebiliyorum)
Bende iPad Mini 4 var pubg,cod veya asphalt 9 gibi oyunları orta veya düşük grafikte akıcı çalıştırıyor. Ama 16GB olduğu için hafıza çok rahat doluyor. Bencede Apple tablette açık ara en iyisi.
Şimdi burada hangisi daha önemli? Ekran mı yoksa kaç yıl güncelleme alacağı mı?Çok fazla maliyeti olmayacak internette gezdirsin görüntülü görüşme yaptırsın film izletsin ve de uzun ömürlü olsun yeter video montaj tarzı işler le işim yok ve dee güncellemeleri alsın
Öyle düşünüyorsanız ipad daha mantıklı olur diye düşünüyorum.görüntüsü de önemli tabi ama ne bilim samsung tabletleri bir noktadan sonra yetersin kalıo gibi
Öncelikle Tablet Pazarında iPad Rakibi Yok.Çok fazla maliyeti olmayacak internette gezdirsin görüntülü görüşme yaptırsın film izletsin ve de uzun ömürlü olsun yeter video montaj tarzı işler le işim yok ve dee güncellemeleri alsın
telefonum s10 + geçişte zorluk yaşar mıyım oda önemli benim için
görüntülü konuşmadan kastım instagram facebook yada google duo facetime tarzı şeyler wp dan fazla konuşan biri değilim ios da tablette denemek istiyorum aslında