- Konuyu başlatan
Gamersdf123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
ucuz windows lisanslar yasal değil
Ben herhangi bir sakınca görmüyorum hocam tabi o sizin kararınızdır. Zaten illegal bi durum olsa bu kadar çok satışta olmazdı diye düşünüyorum.ucuz windows lisanslar yasal değil
3 tane M.2 takılır. Sata SSD ve HDD unutun.Beyler msi rtx 2080 ti gaming x trio alıyom anakart olarak msi meg x570 ace alıyom msi meg x570 anakarta amd ryzen 9 3950x alıyom bu anakata kaç tane ssd hdd takılır:MSI Meg X570 ACE AMD X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Oyunda farkı olmaz ama PC hızlanır açılış hızlanır ve siz 30000TL verip SATA SSD alırsanız size gülerler hatta gülmeyi bırak yerden yere vururlar.o zaman incehesap tan bana m.2 ssd linkini gönder m.2 takarsam sata ssd takmalı mıyım? anakarta uyacak m.2 yuva istiyorum o verdiğim pc toplama linkinde rtx 2080 ti gaming x trio pc toplama linki vermiştim orda samsung 860 evo sata 3 ssd diyor hem de 500 gb ssd bana yetmez ama bunu dediğin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu m.2 ssd oyun kaç tane fps artırır? m.2 takmak bilgisayarı hızlandırır mı?
sata ssd vs. m.2 ssd de ne fps farkı var?
hepsini mi doldurmalıyım yoksa sadece 1 tane mi takmalıyımOyunda farkı olmaz ama PC hızlanır açılış hızlanır ve siz 30000TL verip SATA SSD alırsanız size gülerler hatta gülmeyi bırak yerden yere vururlar.
Çok yüklü bi mebla ödeyeceksiniz. Bi incehesabı arayın belki size bi güzellik yaparlar.![]()
Samsung 970 Evo Plus 2TB 3500MB/3200MB/sn NVMe M.2 SSD Disk - MZ-V7S2T0BW - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
rtx 2080 ti gaming x tiro amd ryzen 9 3950x hangi hdd olur anakarta uyacak şekilde olsun
benim kredi kartıma 80.000tl geldi
evet oldu ama bana 2tb hdd yeter![]()
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
![]()
ASUS GeForce Strix-RTX2080Ti-11G-GAMING RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352Bit DX12 Gaming(Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
29881TL
HDD'mi? Bu bütçeye?
Bütçe 80000TL'Mi oldu?